- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Zoltánka
üzenetére
Naszóval, az árad 3 komponensből fog összetevődni.
A rendelési ktg-ből, a hozzáadott értékadóból (nálunk áfának hívják az ilyet, UK-ban meg VAT), valamint a rendelési költségedből. A lényeg, hogy a végösszeged olyan 33K körül lesz, ha jól gondolom, de nem számoltam ki pontosan.
A menete a rendelésnek az, hogy létrehozol egy accountot, ahol megadod a lényeges adataidat, a vásárlásnál meg egy érvényes bankkártyát, amin van megfelelő mennyiségű fedezet. A küldéskor levonják az összeget, good bye pénz, welcome Win7. Uscve 2 hetet írnak postázásra, nekem kijött kevesebb, mint egy alatt (de ez ne legyen garancia semmire).
Egyébként ugyan ezen terméket rendeltem még anno én is, pont innen. Természetesen megbízható, baja nincsen - ez nem OEM, hanem Retail, tehát dobozos verzió.Amúgy lehet legálisan magyarítani (magyarosítani is lehet legálisan, bajuszt festesz rá, meg karikás ostort adsz a kezébe, és máris elég magyaros lesz
), csak nem a Windows Update-ről, és nem lehet multilang-ot használni.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), csak nem a Windows Update-ről, és nem lehet multilang-ot használni.