Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
bandiie
üzenetére
A vinyód esetleg SATA-s és nem véletlen ide módban van?
Más:
Kérdeznék én is, nem próbléma csak furcsa, felraktam egy laptopra ugyanazt a 64 bites ultimate se7ent ami az asztalimon is van, angol verzió winupdateről magyar nyelvet rátettem frankó is de leállításkor előbb kiirja kijelentkezés majd átvált arra hogy log off és shuting down, felül a jobb sarokban végig azt írja HU, mind1 mit ír de az asztalim nem vált át leálláskor angolra, mármint magyarul ír ki indent a különbség az hogy az asztalin nem win updateről tettem fel a magyar nyelvet hanem netről letöltöttem és úgy tettem rá. Igazából ez nem gáz csak érdekelne másoknál hogy van.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest