- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
-
netpeti98
addikt
A GUI leváltását szerintem senki sem várja a következő buildektől, viszont ha sebesség és a stabilitás rendben lesz, akkor egy értelmes alap lehet a továbbfejlődéshez.
Mondom ezt úgy, hogy az új UI nekem sem lesz a kedvencem, de még mindig szimpatikusabb a rendszer mint az Android és az IOS.
Szerk.: néhányan megkapták az új buildet + videó
-
-
Boonen007
őstag
Igen így értettem, de szerintem 1 hónappal az elvileg kiadás előtt nagy baj, ha csak ők tesztelhetik mármint, ha nincs egy olyan build még mindig amit úgy ítélnének meg, hogy oké adjuk ki teszteljék. De persze ez az én véleményem, az egész arra irányul, hogy nagyon le vannak maradva, de ne legyen igazam.
-
Boonen007
őstag
De, könyörgöm, ha nem minden ciklusban totál új rendszert akarnának fejleszteni világmegváltó újdonságokkal (aminek a 90%-a a valóságban persze nem úgy valósul meg mint ők gondolják...) hanem pl.: csak tovább fejlesztenék folyamatosan a rendszert akkor lehet, hogy sokkal egyszerűbb lenne az életük... Főleg ez a verziónkénti tökönszúrom magam design váltás...
-
tomboy0013
veterán
Végignéztem egy pár olyan kontaktot akiknek van skype is és régebben írtam nekik sms-t is. 1 embernél van csak ott a választási lehetőség. Egyébként csak annyit csináltam amit egy átlag felhasználó, letöltöttem az appot és használni szerettem volna, de jelenleg még alkalmatlan rá. Látszik, hogy béta.
Amúgy ha ez kész lesz akkor ez lesz a sima üzenetek alkalmazás helyett az előretelepített app W10-en vagy így külön fog megmaradni? Bár gondolom ez lesz, csak nem értem miért nem egy frissítés formájában érkezett az alap üzenetek alkalmazáshoz. -
tomboy0013
veterán
Ha ki lehetne választani a régi üzeneteknél akkor nem írtam volna le, hogy nálam ez nem megy. Írtam, hogy az új üzeneteknél megy, de a régieknél nem hozza be hiába van összekapcsolva a névjegy a skype fiókkal. Sima SMS-t tudok küldeni, nincs választási lehetőség.
(#4146) adesz444: 920-ról van szó, nincs SD.
-
-
angelus8925
tag
Milyen funkciók maradtak ki?
Asztaliból annyit vettem észre, hogy az Edge-ben, a böngésző fülek alatt nincs miniatűr nézet, betekintő, ami azért nagyon jó kis dolog lett volna és a sötét téma sem választható az egész Windows-ban, bár ami korábban volt, az szerintem kidolgozatlan, remek példa rá amit az Edge-ben látni, egybemosódik az egész, illetve hiányzik az új UAP Skype, ami állítólag ugyan úgy fog kinézni, mint a mostani, csak kicsit szabják át..
Mobilon meg az Edge van lemaradva az asztali párjához képest, a folyamatos kilépegetése az őrületbe kerget.
Azt meg nem értem, hogy miért nem engedik engedélyezni az angol Cortana-t nálunk. Oké, ha kicsit szarul ejted ki, akkor nem ismerné fel, na és, de az esetek többségében menne az szépen.
+ nekem nagyon tetszik a task view, a nagyobb kijelzőkön lévő
-
-
-
-
gabancs
addikt
Még az se biztos, hogy kell nekünk a W10. A 8.1 jól működik, nem biztos, hogy érdemes elcseszni egy új verzió miatt. Jelen pillanatban nem tudok olyan funkciót mondani, amire annyira ráizgulnék. Mert igazából alapjaiban kellene átgondolni ezeket a megmagyarázhatatlan korlátozásokat, de erre nem sok esélyt látok.
Hogy több lehúzható kapcsolóm legyen? Minek? Cortana? Nekünk úgy sincs..... -
waces
aktív tag
a wazet biztos, hogy nem fogják tovább vinni (max ha szabad szemmel is látható lesz a wp penetrációja)
"A Windows Phone Waze user asked the company via Twitter whether or not development of the Windows Phone app had stopped. Here's the response from the company:
"There are no plans for an update as of now but things can always change.""
-
ToniSoprano
addikt
A Waze kicsit idönként megakad nekem, pl. útvonaltervezésnél köröz, ha előszörre nem volt belőve,bekapcsolva GPS/pozíció, és közben keres pozit, mintha ciklusba lenne, de vissza gombbal kijönn belőle. És ha megvan az útvonal jól tervez, stabil. De legutolsó frissítés a Waze-ben 2014.02.25-én volt, ami azért több mint 1,5 éve volt.
A vibernél a problémám, hogy nem tud videó telefonálást, ez azért lenn jó mert többség ezt használja és akkor elég lenne egy programot használni mindenre, nem kéne skype mellette.
De tényleg viszonylag jól futnak, csak már régóta nincsnek frissítve, pl. WP-n 4.5-ös verzió van csak, droidon, IOS-en 5.5-ös. Bár lehet ha 10-en meglesz az app intergráció az asztalival valahogy akkor ez megoldódik, mert ott van olyan verzió ami tud videót.De összességében nem életbe vágóak e nélkül is elég jól használható a WP mindennapokban, az alap appok megvannak, még ha nem is frissebbek.
-
ToniSoprano
addikt
Ez azt jelenti, hogy maga az alkalmazás fut, de pl. ha jól beállítjuk akkor a google drive helyett, pl. a one drive-ot hívja meg, vagy névjegyeknél a MS belső programot? Mondjuk a bing kereső sza.r Mo-n itt sajnálom, hogy nem lehet a Googlet használni, a jobb oldali kereső gomb így felesleges is most.
Mindegy csak sikerüljön jól megoldani, a droidos appok futását, pl. Waze, Viber újabb drodios verzió, fast for facebook, real reacing,miracast, típusú programok hiányoznak.
Ezek szerinted futhathatnak átfordítás után?Mondjuk az nem is biztos baj, ha a google service nem fut, mert a google programjai általában hibásak, vagy baromira erőforrászabálóak, első amit letiltottam mindig ezek a gyári szoftverek voltak gmail, facebook és társai bár azóta lehet jobb a helyzet, de általában voltak jobban optimlaizált alternatívák pl. fast for faebook és társai.
Egyébként azt sem értettem, miért Google Play Servicenek külön és több példányban futnia droidon. Pl régi droidos 4.0-as mobilon 3 db google service fut, a 4.4-es tableten van amikor 1, van amikor 2 folyamatként fut folyamatosan váltogatja és hol 40 MB-ot hol 80 MB-ot zabál a memóriából, ez is eléggé fura dolog, nem túl nagy optimalizáltságra utal, bár nem értek hozzá... -
ZavaBalazs
őstag
A quiet hours erre pont nem megoldás, nem a nem hívhatóság a lényeg neki, hanem hogy repülőbe rakja, hogy ne fogyjon az akku, arra meg a kötelező helyadat (meg talán valami adatkapcsolat is?) nem megoldás. Repülő üzemmódban kb 2%-ot ha merül éjjelente a telóm, quiet hoursszal laza 10+.
Mondjuk most már dt900-on tartom esténként , szóval nem is izgat. -
ToniSoprano
addikt
-
A héten körberöhögte mindenki Ault a "ha akarod akkor szavazd meg" tweet miatt. Úgyhogy annyira nem kell bosszankodni az újra beküldés miatt, úgyse olvassák
A backstackes dolog azért van, amiért a kikapcsolva töltés, a háttér és a hasonló vicces dolgok, mert az androidhuszárok képtelenek voltak megérteni hogy működik, és az volt, hogy denincsismultitaszking. Na most van.
-
BiP
nagyúr
- a pin kod pad meg mindig atlatszo
Ez szándékos, nem bug. Legalábbis az Exchange miatti 6karakteres PIN pad az direkt ilyen, nem tudom, hogy a SIM kártyás is.- people app elo csempe szinten (nem az a baj, hogy nekem nem tetszik, mert ugysem tudnak meggyozni, hogy megint wp-t vegyek, hanem az a baj, hogy en egyedul osszeszedtem valami ketszaz upvote-ot az elo csempes visszajelzeseimmel, osszesen meg van tobb ezer)
Ez tényleg full gagyi.- a mail csempen rossz helyen van az olvasatlan levelet jelolo szam
Nálam jól van, a jobb alsó sarokban. Igaz, ez sokáig egyáltalán nem működött nálam. Most megy. A Mail appnál nem, de a fiókoknak raktam ki egy csempét, azon most végre jó. Korábbi buildekben szar volt.
Igaz, így sem mindig a jó fiókba dob bele, ami rohadt zavaró.
Ill. az is, hogy az értesítési sávban nem jelzi, melyik accountra jött a levél, annyi az infó, hogy Outlook Mail, oszd be magadnak. Nem baj, hogy céges vagy magán, majd kitalálod.- kivettek a onedrive egyedi csempeszinet es ehhez kapcsolodoan leirtam, hogy jo lenne, ha a legtobb ms app-nak sajat szine legyen, mert igy most szepen egybefolyik minden. tegyek be a transparent kapcsolot az osszes app-ba es csokolom. kb tiz perc munka.
Támogatom. Régen mindenki átlátszó csempét akart mindenre, most azért rájöttek/-ünk, hogy nem baj, ha vannak egyedi csempék. Az opció lenne a legjobb megoldás, bár tudjuk, hogy a Microsoft kerüli, ahogy lehet.- a backpressed event, vagy hogy a tokombe hivjak, kezelese meg mindig ugy rossz, ahogy van.
Régen ez tök jó volt, most már nálam sem úgy reagál, ahogy szeretném. Amikor a kezembe volt valami Android, mindig szidtam, hogy tök furán kezeli, de a WP az úgy, ahogy meg van álmodva, tökéletes.
Na, ennek vége, most már ezen is össze-vissza, sosem tudom, mit fog csinálni.
Pl. a böngészőben, amikor vissza akarok menni az előző oldalra, akkor kilép.
Bezzeg, amikor ki akarok lépni, akkor meg végig kell nyomkodnom az egész history-t. Nem jöttem még rá, mikor hogyan reagál.(#3509) rbertkrl: Egyébként azt valaki megkérdezhetné MS-től, hogy egy tetves 4,7-es telefonon minek rakja be azt a kapcsolót ami két oszloposra váltja a főképernyőt, szerintem inkább megtoldani kellett volna...
Én nem bánom, inkább legyen több opció, mint kevesebb.
De amúgy én sem bántam volna, ha lehetne még egy oszlopot betenni. Néha ezt a 3-at is kevésnek találom.Korábbi buildben a Settings elforgatásra 2 oszlopos lett. Na, most ez sincs. (Outlook Mailben viszont szépen csinálja)
-
-
bepken
veterán
na várj. a vissza gombbal történő alkalmazás bezárást hogyan gondolod pontosan? csak mert nálam fordult már elő nem egyszer, hogy mondjuk épp hozzászólást írtam edge-en belül és véletlenül megnyomtam a vissza gombot. földhöz is vágnám, ha ilyenkor újra kellene kezdenem egy hozzászólást....vagy bármit
az mondjuk engem se zavarna, ha ezzel automatice kikerülne task switcherből, de magát az alkalmazást ne zárja be ilyenkor. (viszont akkor meg a kérdés, hogy így hogyan zárnál be bármit is? - én nagyon ritkán szoktam élni a lehetőséggel)
-
Ringman
félisten
ertem en, hogy igy egyseges, mert most mindenhova betettek a kor alaku profilkepet, de konyorgom, gurulo fejek?
ez tényleg így marad?
animációt ki lehet kapcsolni, vagy 1x1-es csempét kell majd contactra használni?
nincs sms iras geprol
ezt a nokia 6300-ám tudta, ki tudja hány éve.
-
-
-
-
BiP
nagyúr
Ha ez így marad, akkor az tényleg elég sovány lesz.
Vígasztaljon az, hogy ingyen van
Én mondjuk már annak örülök, hogy az Outlook Mailben végre működnek a külön csempék, ahogy az elvárható lenne (korábbi buildben nálam nem volt jó).
Meg azért pár dolog tényleg kényelmesebb lett, de így ez még inkább 8.2 feeling, mint desktop vonalon.Bár azért az Android appok futtathatóságára kíváncsi leszek, hova fejlődik, most még kb. sehol sem tart, de elmondhatjuk, hogy valami azért van. De ha egyszer nagyjából működni fog, az nagy fegyvertény lesz.
(#3358) Plazmacucci: baba szappan
-
-
Gusztáv
addikt
Azért e így nem igaz, nekem pl 2 hete fenn van a céges telefonomon. Megy a céges exhange szinkronozáció, a saját gmail, messenger, skype. A hívásokat is tökéletesen kezeli, soha nem volt gondom vele. Néha az Outlook kilép, egyszer-kétszer nem ébresztett, egyszer-egyszer nehezen talál vissza a kezdőképernyőre, ezért kb 2 naponta újraindítom. A telefon 0-24-ben be van kapcsolva, folyamatosan elérhető vagyok. A készülék egy 830, a rendszer átlagos sebessége érzésre nem csökkent, csak néha egy-egy program belassúl. Az üzemidő érzésre kicsit kevesebb, de így is elvan egy napot.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest