- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Eagle16 #10344 üzenetére
Ez meg a másik. (Ipon)Telefonba a srác azt mondta hogy a 3 év garit a márkaszrvizben lehet értékesiteni, náluk nem, ök a 3 nap után nem foglalkoznak vele. Ez csak nekem sántít? Még rá is kérdeztem ironikusan hogy nehogy má nem ott kell gariztatni ahol vettem...
És pont olvastam a helyi ujságban egy hasonlo cikket. Abban azt irják hogy viheted a márkaszervizbe is, de olyan nincs hogy csak oda. A vásárlo döntheti el(elvileg, gyakorlatba simán leszarnak- mo
).
LucifeI2: szerencsés vagy. Mostanában a 2232bw legtöbbje samus. De a 2253bw meg nagyrészt cmo.
-
rob5
aktív tag
válasz
Eagle16 #10071 üzenetére
Egy két képernyőmentés [link]
[link]
[link]Csináltam fotókat is de nem adja vissza úgyhogy azok kuka icc profilt találtam egy lengyel oldalon valamint a kalibrálási leírást az után már igy néznek ki a színek sokat javított rajta.
Ez nem győzködés csak hátha segíthetek a választásban és további jó böngészést ...
-
rob5
aktív tag
válasz
Eagle16 #10069 üzenetére
Mi a probléma a 227wt -vel nekem a héten jött meg szvsz játék, film, net tökéletes a digitalon nem tudom mit teszteltek de "2 ms, contrast at 5000:1, 170° viewing angles from all directions, a stylish look, thin, glossy, and finally, a ''97%'' gamut. " ez sántit mert nekem 1000 dcr és 100% gamut ez vagyon ráírva. Ha jól olvastam a gyártó utólag javított , módosított valamit rajta.
Mi a negatívuma amúgy leírnád, elég sok tesztet, fórumot elolvastam már amiket találtam a 227-ről valahol input lagról meg ilyenekről beszéltek, én nem tapasztaltam semmi utánhúzást meg elmosódást a betűk olvashatóak tűélesek ezt is emlitették az iponos tesztben hogy nehezen olvasható zöldes árnyékok stb. hát nemtudom 997mb crt használtam ezelőtt, de nem vagyok csalódott, hogy ezt válsztottam.
-
wwhy
veterán
válasz
Eagle16 #10031 üzenetére
nem árt a DVI csatlakozó sem, bár nem létfontosságú.
azt már 1001x leírtuk, h DVI kell, na de mindenki maga választja
Amire még figyelni kell az a kontrasztarány, és a fényerő.
ezek másodlagosak, mert igazából minden monitor kb. uazokat az értéket hozza, papíron,és főleg mind2 értéket a beállítás során 60-75%ra kell csökkenteni
Amit tesztekből tudhatsz meg az a homogenitás, input lag, bevilágítás stb.
ezekre kell hangsúlyt fektetni, hiszen ezekkel szembesülünk nap mint nap; -
Hedgehanter
őstag
válasz
Eagle16 #9086 üzenetére
8ms meg 5ms kozott nagy kulonbseg van a 2ms az mas teszta azt valahogy mashogy intezik (valami csalas..??
)
Van egy linkem ahol monitorokat elhet hasonlitgatni csak melohelyen vagyok es nem talalom... Hazaertem belinkelem nagyon jo...
En az LG-t nem preferalom amugy....
Mod: nem csalas GTG (Grey-to-Grey)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest