Új hozzászólás Aktív témák
-
rob5
aktív tag
válasz
Eagle16 #10071 üzenetére
Egy két képernyőmentés [link]
[link]
[link]Csináltam fotókat is de nem adja vissza úgyhogy azok kuka icc profilt találtam egy lengyel oldalon valamint a kalibrálási leírást az után már igy néznek ki a színek sokat javított rajta.
Ez nem győzködés csak hátha segíthetek a választásban és további jó böngészést ...
-
rob5
aktív tag
válasz
Eagle16 #10069 üzenetére
Mi a probléma a 227wt -vel nekem a héten jött meg szvsz játék, film, net tökéletes a digitalon nem tudom mit teszteltek de "2 ms, contrast at 5000:1, 170° viewing angles from all directions, a stylish look, thin, glossy, and finally, a ''97%'' gamut. " ez sántit mert nekem 1000 dcr és 100% gamut ez vagyon ráírva. Ha jól olvastam a gyártó utólag javított , módosított valamit rajta.
Mi a negatívuma amúgy leírnád, elég sok tesztet, fórumot elolvastam már amiket találtam a 227-ről valahol input lagról meg ilyenekről beszéltek, én nem tapasztaltam semmi utánhúzást meg elmosódást a betűk olvashatóak tűélesek ezt is emlitették az iponos tesztben hogy nehezen olvasható zöldes árnyékok stb. hát nemtudom 997mb crt használtam ezelőtt, de nem vagyok csalódott, hogy ezt válsztottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged