- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedgehanter
őstag
Szinkalibralast kellene csinalnom mert nem tudom hogy mennyire jok a beallitasok, bar igazabol nem zavar a 6300 K gyari meg nem is tudom minek kellene beloni a szineket...
-
Hedgehanter
őstag
Megjott ma a DGM 24" monitorom, nem rossz annak ellenere hogy olcso volt sot a legolcsobb amit lehetett venni....
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Picturemaker #12659 üzenetére
Olvastam en is valamit hogy van ilyen, de nem jo.. Ha mar csinalnak valamit ami arra van hogy nezzuk akkor miert a keppel van baj, miert nem budos vagy valami...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Anubis_9 #12650 üzenetére
Nekem egy 19" Dell crt-m van es ket vizszintes pixelsor nem mukodik (vagy mit tudom en mi van) 8 cm-re az aljatol es a tetejetol es 3 napig zavart utana eszre sem vettem.. Hasznaltan vettem szoval mit csinaljak..?
Kerdesedre a valasz meg majd kiderul amikor megveszem az elso lcd tv-t vagy monitort... -
Hedgehanter
őstag
válasz
Hedgehanter #12412 üzenetére
Ja a melohelyen gaz volt a net egy darabig...
-
Hedgehanter
őstag
Valaki belinkelne azt az oldalt ahol ossze lehet hasonlitani kulonbozo monitorokat, tv-ek..? Valami digital versus digital volt.... Van ott utanhuzasrol kepek, betekintesi szogek ect...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Laca19 (a) #9099 üzenetére
Ja a max felbontast elneztem....
Mod: 1600on en masfel meterrol el tudom olvasni 19" CRT.....
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Eagle16 #9086 üzenetére
8ms meg 5ms kozott nagy kulonbseg van a 2ms az mas teszta azt valahogy mashogy intezik (valami csalas..??
)
Van egy linkem ahol monitorokat elhet hasonlitgatni csak melohelyen vagyok es nem talalom... Hazaertem belinkelem nagyon jo...
En az LG-t nem preferalom amugy....
Mod: nem csalas GTG (Grey-to-Grey)
-
-
Hedgehanter
őstag
válasz
punish3r #9063 üzenetére
330 pixel osszesen osztva 2vel= 165 pixel alul es felul..... olyan 40 cm-es magassaggal szamolva 6-6 cm (nagyon saccolva nem megolni a pontatlansagert)....
De lehet hulye vagyok es nem igy kell szamolni..Mod: szerintem kihuzhatod teljesre de le lesz vagva a mozi oldalabol...
-
Hedgehanter
őstag
En [link]ezt a monitort neztem ki. Intel d2c 4500, gforce8600 gts, 2gbyte ram-hoz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest