- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dci106
csendes tag
Hali!
Én a w2252V-t vettem:
Színhűség: én azt mondom, összességében véve egy fénykép sokkal élethűbben jelenik meg, mint a régi LG F720P-n. Pedig az is tuti volz 3 éve. Lehet, hogy az a kék terítő nem olyan kék terítő a valóságban, de a képen nagyon szépen mutat, és különben is ki emlékszik már rá... A festékeknél is ici-picit más a színkártya és más a valóság.
Bet.szög: normális ülő helyzetben fél méterre a moncsitől átlátható teljesen, semmi zavaró. Ha nagyon oldalról nézem, a fehér átmegy világosbarnába.
Messziről nézve is tökéletes a képe, nekem van bent tv kártya, és teljesen élvezhető. Bár a 4 métert sokallom, ahhoz kicsit kicsi a képe.
Mivel 3 napja van meg, a játékot még csak a FarCry2-vel és a Grid-del próbáltam. Abszolút tökéletes. De megvan a Crysis és a Call of Duty 4 is, lassan feltelepítem őket is.
Egyedül a betüknek van sztem egy kis szellemképe, pedig DVI-n hajtom... De ugyanez megvolt a 720P-n is. Talán LG specialitás?!
Ha bármi eszedbe jut még, kérdezz bátran. Különben én csak ajánlani tudom. Nem volt Samum, de ennek így minden összehasonlítási alap nélkül brutál jó képe van
-
dci106
csendes tag
válasz
8nemesis8 #12885 üzenetére
Hali 8nemesis8!
Színhűség: én azt mondom, összességében véve egy fénykép sokkal élethűbben jelenik meg, mint a régi LG F720P-n. Pedig az is tuti volz 3 éve. Lehet, hogy az a kék terítő nem olyan kék terítő a valóságban, de a képen nagyon szépen mutat, és különben is ki emlékszik már rá... A festékeknél is ici-picit más a színkártya és más a valóság.
Bet.szög: normális ülő helyzetben fél méterre a moncsitől átlátható teljesen, semmi zavaró. Ha nagyon oldalról nézem, a fehér átmegy világosbarnába.
Messziről nézve is tökéletes a képe, nekem van bent tv kártya, és teljesen élvezhető. Bár a 4 métert sokallom, ahhoz kicsit kicsi a képe.
Mivel 3 napja van meg, a játékot még csak a FarCry2-vel és a Grid-del próbáltam. Abszolút tökéletes. De megvan a Crysis és a Call of Duty 4 is, lassan feltelepítem őket is.
Egyedül a betüknek van sztem egy kis szellemképe, pedig DVI-n hajtom... De ugyanez megvolt a 720P-n is. Talán LG specialitás?!
Ha bármi eszedbe jut még, kérdezz bátran. Különben én csak ajánlani tudom. Nem volt Samum, de ennek így minden összehasonlítási alap nélkül brutál jó képe van
-
dci106
csendes tag
válasz
8nemesis8 #12883 üzenetére
Szia!
Előtte 17" crt-m volt LG. Féltem, hogy írták, hogy a tft nem színhű. Háát nagyot néztem az új moncsi képén. Iszonyat szép szinek, semmi búgás, és gyönyörű kép. Mire vagy konkrétan kiváncsi? Én előtte 2 hétig olvasgattam a fórumokat, és tépelődtem, hogy Samu vagy LG. Samut nem láttam, így ezt magasztalom most. Nem bántam meg...
-
dci106
csendes tag
Hali!
Én is egy LG W2252V tulaja lettem. Előtte 17" LG F720P volt. Hát nem tudom, a "nagyok" miért mondják, hogy nem adja vissza a szineket a tft... Én elájultam gyári beállítás használatával is a képétől, isteni! Lekopp: pixelhibamentes. 54000,- Dombóváron. Néhány betü kicsit el van mosódva. Nálatok is ilyen???????
A dobozán Korea van, de van ilyen is: assembled in Poland. Akkor mi az igazság??? Illetve milyen paneles lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged