- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demolator
tag
válasz
Anubis_9 #12275 üzenetére
én kb 65%-on használom és a kontraszt is max 70-en van ha jól emlékszem (és nem hallom hogy zúgna) bár ha valakinek van 1 tényleg szép élénk szineket eredményező beállítási profilja az ossza meg velem nyugodtan örülni fogok neki (soikat szórakoztam vele de dvi-kábelen keresztül az ati cp-vel állítottam és nem rossz de nem tökéletes még sztem...)
-
Demolator
tag
válasz
Anubis_9 #12269 üzenetére
Én pixelhibát nem bírtam felfedezni de a bevilágítás miatt először vissza akartam küldeni aztán itt a forumon írták hogy ez ilyen tft-dolog legtöbb moncsin van és nem küldtem vissza amit nem is bánok mert már észre sem veszem és halottam olyat hogy valakinek zúg ha leveszi a fényerőt nah én ezt sem tapasztalom az enyémnél.. asszem nekem szerencsém volt elsőre jó monitort kaptam és azóta jobban megy a Cod4
többet látok sztem a periférián
-
Demolator
tag
Én is féltem a TFT monitortól betekintési szög stb. de eddíg csak pozitív élményeim vanank 1 dolog van ami kicsit bajos hogy natív felbontáson szép igazána kép csak ekkora monitornál már ez a felbontás nagyon nagy .. ami vonza maga után a VGA cseréjét valami erősebbre... persze játékoknál számít ez igazán... betekintési szöge meg sztem teljesen jó max ha nagyon oldalról nézed sötétebb kicsit a kép de könyörgöm nem 170-fokos szögben nézi senki hanem szemből úgy meg nagyon is szép...
-
Demolator
tag
válasz
Cyrusv10 #12090 üzenetére
Van 1 olyan próbléma ezekkel a nagyfelbontású monitorokkal hogy ha játszani akarsz rajta
akkor valami izmos kártya is kell különben nem lesz túl szép a játék képe, nekem az x1650pro/ge kevés ahoz hogy 1680-ba játsszak csak 1152-be tolom mondjuk a cod4-et vagy a Grid-et és nem viszi 4x élsimítással akadásmentesen még így se szóval nem tökéletes a kép és az ilyen szép nagy monitoron meg nagyon látszik az élsimítás előnye vagy a hiányának a hátránya... nem azt mondom hogy olyan ronda lenne de azért a 17-esemen sokkal szebbnek láttam a grafikát most már sok apró kis fűrészfog feltűnik...viszont sokkal nagyobb a csatatér
-
Demolator
tag
elrontottam a Bevilágításos linket mondjuk nem lett olyan jó a kép... de nem vészes a jelenség...
-
Demolator
tag
Pár kép a monitorról LG W2252TQ (elég bénák lettek...)
[L:IMG:http://pictures.seemypic.net/10939.jpg] Bevilágítás[/L]
Azért nem rossz
-
Demolator
tag
Amúgy ez kicsit lelomboz hogy ez csak a dobogó alján van de - nagyon szép képe van - független a bevilágítástól amit meg sztem lassan észre se veszek ... jó monitor és az enyém nem is pixelhibás elsőre kafát kaptam szal nem beszélnék le róla senkit ( én az A4team-nél vettem csak hogy reklámozzak kicsit) 46218Ft-volt plusz a posta összesen 50050 Ft-ot fizettem sztem ennyiért nagyon megérte és még mindíg ámulok hogy mekkora
-
Demolator
tag
"1. képet fényképezőgéppel" - ahha, hát épp nincs feltöltött akksim csak a telóm van kéznél azzal meg sok értelme nem lenne szal majd azt később....
"2. monitor kikapcsol - menu gombot benyomva tartod, folyamatosan - bekapcsolod a monitort -tartod, tartod a menügombot - előjöm a szervizmenü - lesz egy PANEL sor, azt kiírod - monitor kikapcs/majd be. És SEMMIT SEM elállítgatni!" - megtörtént
PANEL > CMO22W 4L - már csak azt kéne tudnom ez most mit jelent? - ja és nem állítottam el semmit -
Demolator
tag
"próbáld ki, h pixeltesztelővel tegyél rá full feketét" - ez megvolt , "és csinálj képet róla, akkor látható igazán, h mekkora a bevilágítás" - printscreennel próbálkoztam nem jött be.
"Illetve nézd meg a panel típusát" - hát a panel nemtudom miből derül ki hogy pontosan milyen de annyit láttam rajta hogy assembled in polland 2008 august... -
Demolator
tag
válasz
Anubis_9 #12016 üzenetére
Nemtudom hogy ez most hiba vagy általánosságban ez ilyen TFT-dolog? mert amúgy tök nem lehet észrevenni csak full fekete háttérnél bár filmnél pont zavaró lehet mert elul felül ugye fekete csík... viszont most értettem meg miért megy manapság a hd meg a bd ... a régebben hűdefasza minőségű divx-eim most igen csak hagynak kivánnivalót maguk után... már ezen a monitoron... viszont a COD4-ben is megvannak az előnyei
-
Demolator
tag
Na már naggyából belőttem (1680x1050) de feltünt 1 zavaró dolog amit nemtudom hogy hiba-e éspedig az hogy tök fekete háttérnél a kép szélei de főleg a teteje és az alja fakó "mintha valaki bevilágítana messziről zseblámpával" nemtudom jobban leírni a jelenséget ,, találkozott már valaki hasonlóval? amúgy a Race Driver Gridet króbáltam és játszani nagyon zsír rajta
-
Demolator
tag
válasz
Anubis_9 #11983 üzenetére
Már az új LG-m elött ülök
Viszont élőbe én még nem is néztem ilyen monitort ... döbbnetesen nagy és szép
Már vaksi vagyok ilyenkor de én nézegettem nem látok pixelhibát, holnap frissen mégegyszer átnézem! Viszont iszonyat erősen világít és nemtom hogy lehetne levenni nagyon erős a fehér a fekete meg szinte szürke menüjében az autosettel nem tudom állaítani mert dvi-vel van bekötve és ezért azt mondja hogy nem akarja ... még rá kell jönnöm hogysmint müxik de kiba... nagy, felbontást meg 1152x864-re állítottam viszont így mintha kicsit mosódott (bár cleartype-al már jobb) volna a kép de 1680x1050-en viszont minden olyan pici hogy ihajj szóval ez az első lcd-m ha valakinek jó beállítási tanácsai vannak szivesen fogadom.. egyenlőre ennyi jóccakát mindenkinek..
-
Demolator
tag
Hi,
Megrendeltem az LG W2252TQ-t elárulná valaki hogy a samu 2232bw miét jobb mint az LG ??? (már mindegy és az LG szimpibb volt szal nem bánom csak érdekelne)
-
Demolator
tag
Sziasztok,
Nah jól megkavarodtam ugyanis kinéztem az LG W2252TQ-PF-et de most meg látom hogy van nemsokkal drágábbért (-3888,- ) LG W2252V-PF ahogy néztem az LG német oldalát semmi különbséget nem találtam csak hogy a V szérián még plusz 1 HDMI bemenet is van.
Megéri a HDMI bemenet azt a közel 4K-et??? -
Demolator
tag
válasz
old_artist #11623 üzenetére
Nekem is az LG a szimpibb, mert TV-t is újítok majd és sztem azt is lg-t veszek majd ...
Garanciafutár?? az mi? ja ha valami baj van azt hívni és viszi vissza? de azt ilyen esetekben fizetni kell nem? mondjuk mindenképp szívás ha gáz van vele....
-
Demolator
tag
jut eszembe dvi-d kábelt adnak hozzá ??? vagy azt külön kell venni?
-
Demolator
tag
válasz
old_artist #11617 üzenetére
Ja igen és ahogy olvastam ez egyszinten mozog a Samu 2232bw-vel és még kb egy árban is melyiket érdemesebb?
-
Demolator
tag
válasz
old_artist #11617 üzenetére
de ha netről rendelem mondjuk a pcx-től akkor ez hogy működik? kibontom bekapcsolom nemjó és visszaküldöm postán vagy megoldható úgy is ha márkaszervízbe viszem...
-
Demolator
tag
LG monitorok? LG W2252TQ
-
Demolator
tag
Hali, Hp monitorokról úgy általában vélemény? Konkrétan [HP Pavilion w2216h] ? Mert [itt] egész jó áron van... Kérdés a garancia....
-
Demolator
tag
Igaz, igaz és megint Google a barátod
[Itt olvashatsz a DVI fontosságáról]... szóval DVI-D csati nélküli LCD-t semi esetre sem érdemes venni !
-
Demolator
tag
Most voltam a Metróba gondoltam megnézem a monitorokat... azt vettem észre hogy a 30-45K körülieken egyiken se volt DVI csati csak 1 50K-s LG-n 19"-os volt ez is... hogy van ez? a dvi az feltétlen szükséges?
-
Demolator
tag
Sziasztok!
Szeretnék monitort venni LCD-re cserélni a régi CRT-t
most 1 Philips-em van 17-es teljesen megvok vele elégedve csak sok helyet foglal... 19-es vagy 22-es wide-ba gondolkozom de minél olcsóbb kéne és lehetőleg játékra is jó legyen... főleg játékra Cod4 megy most elég sűrűn...
Válaszokat előre is köszi (40K max)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged