- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
-
-
direwolf
őstag
válasz
kelzsoca #1359 üzenetére
Első tapasztalatok battery fix telepítés után:
1. Megjelent egy 5,9Mb-os sdcard1 mount a meglévő mellé
2. Elfelejtette a Google fiókjaimai, újra fel kellett vennem őket. Érdekes módon csak a saját felhasználómnál, a többinél megmaradtak...
3. Minden reboot után "az email alkalmazás sajnos leállt" hibaüzenetet fogad, és a Google maps is leáll ha belenagyítok (ez úgy tűnik random, úgyhogy nem valószínű, hogy összefüggésben van a fixel) -
Bandit21
addikt
válasz
kelzsoca #1359 üzenetére
Nekifutottam, most másodjára (a netes dolgot közben rendbetettem) már nem indult utána semmiféle plusz win-es illesztőprogram. Az adb-s illesztőprogramot már az első próbálkozás előtt is feltettem. Próbálom majd tesztelni, valahogy úgy kellene, hogy eljutni 60-50% közé, és ott meg 10%-okkal meríteni a tabot, közte kis kihagyásokkal fél óra mondjuk, hogy látszódjon a lépcső a grafikonon, és megnézni helyesen követi-e a belső figyelő.
Félve merem megkérdezni, mert akkora nagy a hallgatás a témában, vagy már rég válaszolt valaki és én vagyok a hülye, hogy nem veszem észre de van megoldás arra, hogy a hdmi kimenet használata közben kikapcsoljam a képernyőt?
-
Bandit21
addikt
válasz
kelzsoca #1355 üzenetére
Megpróbálkoztam a patch-el egy gyári állapotú készülékkel, a fekete ablak végigfutott, majd a végén egy illesztőprogramot kezdett a win telepíteni ami hibaüzenettel megállt. (alapból felismerte mint android phone-t) ez most is megvan, de mindezek után megjelent egy Teredo Tunnelin Pseudo Interface nevű vmi az eszközkezelőben, a hálózati kártyákon belül, ami sárga felkiáltójeles, viszont ha frissíteni próbálom azt mondja rá a win, hogy már a legfrissebb szoftvere van.
A tabon az usb hibakeresés engedélyezés fül csak a patch indítása után jött be, akkor nyomtam rá.
Ha a fekete ablakos dolog lefutott, akkor a patch sikeres lehetett? Meg tudom nézni vhogy a tab-on h sikerült-e a patch v csak várjam, h a merülést jól (v jobban) mutatja?
Ja és a HDMI kérdésre még mindig várnám bárki válaszát?
-
mrkatona
tag
válasz
kelzsoca #1349 üzenetére
A kínai telefonokban miért tudják jól megcsinálni? És ebben a táblagépben miért nem?
Azért az szerintem túlzás, hogy mindegyik kinai tablet ezzel a betegséggel kínlódna.
Merül az akku, csökken a feszültség a tablet meg tudomást sem vesz róla. Amúgy ettől persze ez még egy nagyon jó gép, főleg ennyi pénzért. -
válasz
kelzsoca #1312 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.... bár ezzel feldobtál nekem még két kérdést.
-ezek szerint nekem meg kell csinálni mindenképp a recovery cserét igaz? (ha jól értelmezem a leírásod a sima átparticionáláshoz nincs erre szükség.)
- ilyenkor az elmentett adatokat (amit majd vissza szeretnék rakni ugye) hova rakja? Nem szükséges egy külső SD kártya?
huh lehet, hogy ezt szakemberre bízom. Nagyon láma vok a kérdésben és nem tudom képes vagyok e "bánni" a recoveryvel.....
-
Yummy
tag
válasz
kelzsoca #1240 üzenetére
Koszonom a valaszokat, akkor megprobalok megbekelni vele es nem idegesiteni magam. Egyebkent ez csak az elso toltes utan jelentkezik? A kepmeret meg mindig nem jo, vagy en keresek rosszat. 1280x1920 de teljes kepet soha nem tudok beallitani, se fuggolegesen se vizszintesen. Muternak keresnek ra valami karacsonyi hatterkepet, de nem nagyon talalni olyat amit be tudnek allitani.
Ami furcsasag hogy a fajlkezelonek valami baja van. Fekete kepet kapok ha hasznalom a torrentet, es csak ujrainditassal mukodik. Eleg idegesito.
-
Yummy
tag
válasz
kelzsoca #1237 üzenetére
Koszonom elore is. Elso merules most volt, az akksi kb 15% volt es hirtelen 1%ra ugrott amikor radugtam a toltore. Tobben is irtak, hogy van nekik ez. Az akksi kepnel is latszik, hogy rogton leesett. Mit lehet ezzel kezdeni? Vigyem vissza? Vagy ha igy felmegy 100ra utana mar normalis lesz? Vagy mivel 15rol ugrott le fel se megy 100ig hanem csak 85ig? Ez igy nem koser. Mit csinaljak? Egyebkent mennyi ido mire maxra tolti? Eleg lassan tolt, 2-3 ora biztos van ilyen tempoban.
-
Bandit21
addikt
-
Bandit21
addikt
válasz
kelzsoca #582 üzenetére
Nekem is elszállt az első bedugáskor a töltője, remélem a szegedi edigitalban holnap valami normális módon sikerül kicserélni. Csütörtökön vettem, nem volt időm használni, így nem is merült, (fullon vettem át) mostanra ment le 40% köré, gondoltam töltőre dugom, de nem világított, nem is jelezte, amikor kihúztam akkor meg szikrázott egyet, azóta inkább nem dugom össze vele.
Nem tudom nem-e már más által hibásan visszavittet kaptam, mert az otg kábel nem a zacskójában volt, de mivel olyat hoznak a raktárból amilyet akarnak, és más baja nincs, nem volt karcos még a külső fólia sem, ez nem zavar, de a tőltő nem ártana ha működne. -
-
trebore
csendes tag
válasz
kelzsoca #1090 üzenetére
Bocs Kelzsocának szántam
Ma jön meg a kártyám.
Tehát ha a jelenlegi állapotot - és itt első sorban a gyári rendszerre gondolok, nem az általam telepített programokra - szeretném lementeni, akkor kvázi egy "biztonsági kártyát" kell rendszereznem, amit majd lezsírozva elteszek, mert ugye nem volna célszerű arra a kártyára menteni, amitől majd esetleg attól tartok hogy egyszer "beáll". Ez a biztonsági kártya mekkora legyen ? (vagy nem jól értelmezem az egészet ?) -
OldMike
őstag
-
trebore
csendes tag
válasz
kelzsoca #1088 üzenetére
akkor ez lenne az ?
"TWRP recovery
Mielőtt nekilátnánk az átpartícionálásnak, lépjünk be a recoverybe, ezt kikapcsolt készüléknél a következőképpen tehetjük meg:
A hangerő FEL gomb (power gomb melletti) nyomvatartása mellett lenyomjuk a power gombot is, egészen addig tartjuk a két gombot, ameddig egy kis menü nem jelenik meg, itt válasszuk a
recovery opciót a hangerő FEL gombbal, a hangerő LE gombbal tudunk belépni.
A recoveryt érintéssel lehet vezérelni, válasszuk a backup menüpontot, vegyük ki a pipát a boot és system checkbox-ból, majd alul húzzuk el a slide-ot a /data mentéshez, miután végezett (SUCCESSFUL) nyomjunk alul a restart system opcióra, indulhat az átpartícionálás."
-
trebore
csendes tag
válasz
kelzsoca #1081 üzenetére
Tehát ha engedélyezve asz USB keresés, makd a PC-n megjelenő feketeablakos menőből egyből a 6. pontot válasszam ?
és miután lefutott az átparc. akkor a tablet újraindul, ahol is a gyári 3e recovery szerinti factory resetet kell elvégeznem ?
de ekkor nem lesz elmentve a gyári rendszerem ?Én szeretném ha le tudnám menteni a gyári állapotot baj esetére, pl ha a microSD beállna.
-
montezuma
tag
válasz
kelzsoca #1081 üzenetére
Viszont: ha már meglevő alkalmazásadatokat és a rendszert is vissza akarom állítani a 6-0 átpartícionálás után, akkor úgy járjak el, hogy
1. TWRP-vel lementem a rendszerparticiót az SD kártyára
2. TWPR-vel lementem a meglevő másik particiót, ahol az alkalmazásadatok vannak, az SD kártyára(?), vagy ez elmentődik a rendszermentéssel?
3. Elvégzem a kelzsoca módosításokat (6-0) partíció, egyéb, root ha szükséges
4. TWRP-vel visszamentem a rendszert, ezzel visszajönnek az alkalmazásadatok is (?), vagy hogyan jönnek vissza? Másoljam rá a belső sd kártyáról a külsőre? -
bush1
csendes tag
válasz
kelzsoca #1014 üzenetére
Szia!
Odáig minden rendben ment míg futtattam a wayteq_xtab_8q_mod.exe fájlt. Utána rootoltam (talán egy kicsit elhamarkodottan) és miután végig gondoltam, hogy esetleg a fiam nehogy véletlenül töröljön valamit amit nem lenne szabad, lefuttattam az 1. menüt. Ezután telepítettem a twrp-t, és csináltam elvileg egy backupot, kivettem a pipát a boot és system checkbox-ból majd elhúztam a slide-ot a mentéshez. Ezután nekiálltam a 6. pont szerinti particionálásnak és utána a factory reset-nek, amelynél failed-et irt ki. Az alábbi hozzászólás alapján folytattam a wipe-olást egyesével, az első két-három alkalommal succesfull-t írt majd utána ismét failed-et. Utána újraindítottam és a bootolás megállt a Wayteq logónál. A twrp az elindul, de nem találom a backup fájlt. Hát röviden ennyi.
-
csmat
senior tag
-
válasz
kelzsoca #830 üzenetére
Nos, ahogy ígértem, a gyári rendszer TWRP mentése letölthető.
A boot, recovery és system mentéseket tartalmazza.
Egyedül a 6-0 átparticionált állapottal nem kompatibilis!Letöltés
md5sum: e2c8f9128766bcf2ea713159d5363c97
méret: 371,5 MB (389516233 bájt)A zip-et csomagold ki a fizikai sd kártya TWRP/BACKUPS/xTAB_8Q_GPS/
könyvtárba.
Ezek után lépj be TWRP-be és a restore funkcióval visszaállíthatod az alap rendszert. -
chiperke
csendes tag
válasz
kelzsoca #827 üzenetére
A tableten mindent látok, rendesen működik is. De ha a készüléket a pc-re kötöm USB-vel, a pc üresnek látja mind a kettőt, az intézőben pedig meg sem jelennek a betűjelek. Így nem tudok a pc-ről fájlokat másolni. Korábban tudtam. Az átparcionálás után is (6/32), nem utólag tettem bele a 32 Gb-os kártyát.
-
rolcsie
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest