-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minstrel
senior tag
Köszi a megerősítéseket.
Engem se zavar különösebben, majd megszokom csak érdekelt, hogy nem-e valami egyedi hiba.
-
Minstrel
senior tag
Az normális ennél a tabnál, hogy néha olyan érzésem van, mintha nem venné elsőre az érintést a kijelző? A fólia rajta van, de a felső réteget természetesen eltávolítottam.
Egyelőre csak a telefonommal tudom összehasonlítani, de ott mintha érzékenyebb lenne és minden érintésem elsőre betalál. Itt meg előfordul, hogy odabökök, de nem történik semmi és akkor újra oda kell.Vagy lehet, hogy csak túl gyengéd vagyok és durvább érintést követel a kijelző?
-
Minstrel
senior tag
GravityBox-ot próbáltátok már, működik rajta?
-
Minstrel
senior tag
Ma végre hozzám is megérkezett a gépezet, csupán csak 5 nappal később és minden napra ígérgette a royal sprint és már nem először szívattak meg, no de már itt van.
Sikerült a particionálás, köszönet a programokért és leírásért!
Viszont lenne még két gondom, Feltettem apex launcher-t és fent valami betűmaradékok vannak. [kép] Ezt el lehet tüntetni valahogyan a google keresősávval együtt? Nézegettem pár megoldást rá, de ha Ti már tudtok valami biztosat akkor nem próbálgatnám végig őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged