- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #2314 üzenetére
Nicsen valakinek működésképtelen példánya aminek jó a töltőcsatlakozója?
-
Gyöször
senior tag
válasz
kalozhun100 #2312 üzenetére
Meg ne próbáld! Bár nekem megcsinálták 1 éve, szintén microusb hibás volt, de a csatit biztosan nem cserélték ki. Most működik mindene, de akár olyan történet is lehetett volna belőle mint amit fentebb olvashattunk.
A neve is mutatja, hogy vétek ilyet venni, jó hogy eltűntek. Amúgy egész jó tablet lenne, én mondjuk másikat nem próbáltam. Gyerek mindig ezen néz mesét most meg asszony tabletol rajta épp. Csak katasztrófális egy banda, ha garanciális javításról van szó.
Nekem füstölt a csati mikor otg kábelt dugtam be, és azt mondták én rontottam el. Mióta visszajött a szervízből leginkább semmit nem csatlakoztatok rá pláne OTG kábelt nem. Tőltőt, muszályból
De úgy, hogy asztalon legyen a gép és senki meg nem mozdítja míg tölt.
Át kéne partícionálni, de mindenki azt írogatja meghal a gép. Jó csak semmi nem fér rá és a biztonságikamera szoftverét fel kéne nyomni.
-
Tűz
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2310 üzenetére
Hát a "szakszervizben azt hiszem lehet cseréltetni" de hát látod én is hogy jártam, ezért kockázatos.
Valami 4000 ft körül láttam a csati cserét de ebbe nem vagyok biztos.
Ha elvinnéd azért ÓVATOSAN..... -
btz
addikt
válasz
kalozhun100 #2296 üzenetére
Vagy futárral
-
borsodika
őstag
válasz
kalozhun100 #2296 üzenetére
Gondolom leadod az ügyfélszolgálatukon, de még egyszerűbb ha felhívod őket és megkérdezed őket.
-
borsodika
őstag
válasz
kalozhun100 #2294 üzenetére
Ez alapján 4.500Ft
-
czeller
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2255 üzenetére
Gyári visszaállítása segített.
Köszönöm szépen! -
egedis
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2224 üzenetére
Egyik napról a másikra be sem lehetett kapcsolni. Félálomba hallottam mintha pukkant volna valami a vagy a készülékbe vagy töltőjében, de ez lehet hallucináció is.
Egyébként-és a hírekbe is lehet olvasni a tableteket értékesítése drasztikusan csökkent mert "túl jó a minőségük", a népek évekig elvannak egy modellel- az első párhónapot túlélik akkor pár évig simán elmennek ettől nem kell félni -
abc987
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2212 üzenetére
Próbáltam előtte hosszan nyomni, de nem reagált semmire. Ez után jöttem ide, mert emlékeztem, hogy volt valakinek ilyen gondja. Remélem nem jön elő többet.
Jó lenne azért tudni mi okozhatja.... -
abc987
csendes tag
válasz
kalozhun100 #2210 üzenetére
Szia!
Ugyan így jártam én is a tablettel. Lezárt képernyő után nem tudtam újra éleszteni, csak az általad is leírt módon (innen jött az ötlet), gépre dugtam kb 5 percig volt fenn, majd utána 15 mp-ig nyomtam a bekapcsológombot és feléledt. Előtte hiába csináltam bármit, nem reagált. A különbség csak annyi volt, hogy alapképernyőnél zártam le, és előtte töltöttem fel. Úgy néz ki, ez nem egyedi jelenség
-
LSiki
tag
válasz
kalozhun100 #2208 üzenetére
12 mp-es folyamatos bekapcs gomb nyomás volt már?
-
LSiki
tag
válasz
kalozhun100 #2206 üzenetére
Hongkongból jó eséllyel a HK Post hozta, az meg a gyorsabbak közül való(már csak azért is mert közben nem utazza be fél Kínát a csomag).
Az hogy free shippinget kértél az egy dolog, az meg másik hogy melyik posta hozza. Itt ha csak a tokot kérted akkor az érték határ miatt a kínai posta.
Azért írtam hogy kérj mellé pendrive-ot vagy SD kártyát(azért 3500,-ért egy 32GB-os Kingston vagy Samsung bármelyikből, szerintem a megéri kategória) mert akkor regisztrált Holland Postával is ingyenes lett volna a rendelés értéke miatt, tudtad volna követni merre jár és az esetek többségében gyorsabb is (persze volt már az ellenkezőjére is példa).
[kép] -
LSiki
tag
válasz
kalozhun100 #2204 üzenetére
Van kékben is. Két hét, de ez nem jelenti azt hogy a tied is ide ér ennyi idő alatt. Rendelj mellé még SD kártyát vagy pendrive-ot és kérd regisztrált postával. Nekem a holland posták most jót futottak, a kínai elég lassú volt.
Nem tudom rendeltél-e már kintről, de előre szólok hogy ez nem a türelmetlenek sportja. -
tévelygő
aktív tag
válasz
kalozhun100 #2201 üzenetére
Ez nem jó!
Ilyent vettem én is és nem passzol a méret. Más az oldal arány, és a kapcsokkal nem lehet rögzíteni a tokba a készüléket! -
LSiki
tag
válasz
kalozhun100 #2187 üzenetére
Ez konkrétan innen volt.
[link]CUBE TALK8 U27GT-re kell keresned.
eBay, Banggood, Geekbuying, TVC-MALL, Buyincoins stb....
-
Kulbi
aktív tag
válasz
kalozhun100 #2185 üzenetére
Nekem ez bevált (Acube)
[link] -
Kulbi
aktív tag
válasz
kalozhun100 #2126 üzenetére
Rendben, még egyben van.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
kalozhun100 #1983 üzenetére
Kíváncsi vagyok én is az enyémre. 2 hete adtam be én is, de most rákérdeztem e-mailbe, hogy hol tartanak. Mert már cappa72 megcsinálta a megoldást a problémámra, csak hamarabb beadtam.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
kalozhun100 #1641 üzenetére
Első körben a reinstallt ajánlom, ha az nem segít lehet kisérletezgetni sok mindennel.
Egyébként most vettem magamon erőt, és nem tettem fel tölteni, hát folyamatos játékkal 6 óra kijelző időt ment 2 nap alatt, nagyon tetszik az akkuidő.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100 #1639 üzenetére
Érdekes, nálam szétfagyott a fastboot, még az újraindítás sem ment.
-
btz
addikt
válasz
kalozhun100 #1639 üzenetére
Exe fájlt futtatál le a tabon? És most megy is? Rootolva is lett?
-
kalozhun100
őstag
válasz
kalozhun100 #1637 üzenetére
Sikerült ujraindítani
android sdk mappa tools mappájába leszedtem egy fastboot.exe meg system.img fájl, valamint létrehoztam egy valami.bat nevü progit, amibe azt irtam bele, hogy fastboot.exe reboot és újraindult
-
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100 #1637 üzenetére
Szedd le a gépről, és hagyd lemerülni, mást nem tudsz vele tenni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100 #1634 üzenetére
Sajnos sehogy...
Meg kell várni amíg lemerül a készülék vagy szét kell szedni a tabletet és ki kell húzni az akkumulátort (utóbbit nem javaslom a garancia miatt)
-
válasz
kalozhun100 #1634 üzenetére
Talán ha nagyon hosszan nyomod a powert akkor kikapcsol, ha nel akkor megvarod mig lemerul...
Szerk.: hogy kerultel fastboot-ba?
-
btz
addikt
válasz
kalozhun100 #1631 üzenetére
Akkor próbáld meg lefuttatni megint
-
btz
addikt
válasz
kalozhun100 #1627 üzenetére
Superuser program települt?
Mi történne ha újra lefuttatnád.
Csak wipe-t ne csinálj mert nekem ott halt meg. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
kalozhun100 #1627 üzenetére
Emlékeim szerint ilyenkor a recoverybe kéne vinnie. Illetve az SU app fent van? Mert azt még frissíteni kell hogy ténylegesen rootolt legyen
-
Tűz
csendes tag
válasz
kalozhun100 #1517 üzenetére
Nem tudom mit akart tesztelni a gép.
Befagyott -- ki akartam kapcsolni de egyszerre több gombot sikerült megnyomnom és ez jött ki.
Még keresem a kombinációt.Nem próbálkoztam vele, kiléptem, mert ez a fajta a nyelvtudásom kicsit hiányos.
-
btz
addikt
válasz
kalozhun100 #1509 üzenetére
- Aku kijelzés
- Nyenge touch sceeen érzékelés
- Hébehóba kiálló érintőpanel.Több nem nagyon van ahogy visszaolvastam.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100 #1501 üzenetére
Beadod-leadod, addig tablet nélkül vagy, majd amikor készen van, kapod az sms-t, és viszi a futár a javított készüléket, időben ez változó ~2 hét az átfutási idő.
A WayteQ szervizben végzik a javítást.ui: némi felárért cserébe, ha jól tudom 2500Ft kérhető gyorsszerviz szolgáltatás ekkor 24 órán belül megoldják a problémát, bővebben a garanciajegyen található telefonszámon tudnak felvilágosítást adni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100 #1499 üzenetére
Nem kell aggódni, van alkatrész, és lesz is, az hogy x ezer darabot a gyártó nem tud legyártani más dolog, de ez nem érinti az eladott példányokat és vagy garanciális javításukat.
-
czeller
csendes tag
válasz
kalozhun100 #1466 üzenetére
Ugyanezen név alatt Play áruházból
-
czeller
csendes tag
válasz
kalozhun100 #1453 üzenetére
Én a SpeakerBoost használom szerintem sokat javít.
-
zoli03
őstag
válasz
kalozhun100 #1290 üzenetére
Ha megnyomod erősebben, nem pattan be? Nekem is kiljebb volt, benyomtam, azóta ott is van (direkt megnéztem többször is).
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
kalozhun100 #1281 üzenetére
Készlethiány van a tabból, vagy mi? Sehol sincs készleten.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100 #1202 üzenetére
Szerintem maradjunk annyiban hogy nem, és ha mégis érkezik, akkor mindenki örülni fog.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100 #1202 üzenetére
Nem tudni, de valószínűleg igen..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100 #1194 üzenetére
Igen. Kinyitod az összefoglalót, és ott a közvetlen link hozzá!
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz
kalozhun100 #1191 üzenetére
Egyetértek Kelzsocával, a gyárit vedd meg mindenképpen. Vannak hibái és kifogásolható pontjai, de szerintem még mindig ez a legjobb választás.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100 #1191 üzenetére
A gyári esetleg?
-
nagyfejü
őstag
válasz
kalozhun100 #1171 üzenetére
Hali!
Én akkor jártam igy amikor az SD kártyára másoltam fel a mappát! Próbáld meg a belső tárhelyre másolni!
Nekem ugy megy!üdv
-
zoli03
őstag
válasz
kalozhun100 #1171 üzenetére
Úgy nem próbáltad, hogy a képernyő automatikus forgatása le van tiltva?
-
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100 #1164 üzenetére
Ez ugye nem warez verzió amivel próbálkozol?
-
trebore
csendes tag
válasz
kalozhun100 #1157 üzenetére
bocs, de én csak szájbarágósan értem meg a dolgokat
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100 #1063 üzenetére
Igen. Én kértem rá plusz egy évet az Edigitalban, 2600 ft körül volt..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100 #942 üzenetére
2000-2500 körül.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100 #940 üzenetére
Tudtommal nem. Az eleje fekete, a hátulja fehér. Nekem tokban nem látszik!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100 #938 üzenetére
Pl Edigital. 33.000 Ft. Ha nincs a közelben, akkor sem baj, mert ingyenes a szállítás. Ahol olcsóbb, ott meg van szállítási díj,
szóval ennyi alatt nem úszod meg!pardon, a hardverapron hirdetnek 28K HUF-ért, ha egyben ki tudod fizetni, akkor azok közül válassz! Ő például Győri, mint Te. Én részletre vásároltam, mert nem tudtam volna máshogy megvenni! Amúgy kértem plusz egy év garit még 2500 ft-ért!
Megj.: A játékok nagyon szépen futnak, nem laggol! Az érintője nem olyan érzékeny, picit fura volt. Mondjuk van rajta egy gyári fólia.. -
kelzsoca
félisten
válasz
kalozhun100 #935 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kalozhun100 #935 üzenetére
6 GB helyre telepíthetsz, és 0 az belső memória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpársportok
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest