- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
PiciDikenz #2131 üzenetére
Szuper koszi
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
PiciDikenz #2096 üzenetére
kb 3mm átmérőjű körökről van szó,úgy néz ki,mintha hátulról átszűrődő led fénye lenne.
Vagyis 1-1 db pixelnek nagy lenne,hacsak nem csoportokba vannak verődve. -
btz
addikt
válasz
PiciDikenz #1906 üzenetére
Az. Egyetlen verzió sem jelenik meg ott akármit csinálok, ha a Playről ha apk fájlból telepítem. Azthittem hogy a hiba is ehhez jelenséghez kapcsolódik, de ha nálad jól megy akkor úgy néz ki nem összefüggő dolog. A Streetview módot is tudod használni? Mert nekem utána rögtön előjön , amikor kilépek belőle. Prsze ha csak akkor ha lépkedek pár virtuálisat az utcán, ha csak belépek kilépek akkor nem mindíg jön elő.
-
btz
addikt
válasz
PiciDikenz #1903 üzenetére
És neked megjelenik a Beallítások -> Alkalmazások bármelyik fülén? Nekem egyiken sem jelenik meg. Pedig ezerszer törörltem újraraktam, régebbi verziót raktam, adatokat, cachet töröltem stb stb.
-
ElZoz
csendes tag
válasz
PiciDikenz #1838 üzenetére
Elvesz a kijelző méretéből. Én kivágtam a belső részt, csak úgy használom, mint egy üres könyvborítót. A belseje eléggé tapadós, így nem csúszik ki könnyen.
A kijelzővel kapcsolatos dolgokat kipróbálom, köszönöm a tippet. Egyébként ujjal bizergálva nem vettem észre ilyen komoly gondot...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
PiciDikenz #1806 üzenetére
Nalam fentvam, es jol megy
-
btz
addikt
válasz
PiciDikenz #1507 üzenetére
Addigra úgy is lecseréli minden valamire való hype követő kocka gyerek egy jobbra, gyorsabbra, újabbra
-
kirby76
tag
válasz
PiciDikenz #1210 üzenetére
+1
Pedig én is órákat nyomkeráltam a MM-ban a tableteket, elolvastam egy tonna tesztet, de mindig ehhez kanyarodtam vissza és gyorsan magamévá is tettem kettőt(a második Kari ajándék lesz). Nem bántam meg,
ár/érték arányban verhetetlen készülék. -
PiciDikenz
aktív tag
válasz
PiciDikenz #1102 üzenetére
Még valami, én úgy tudtam, hogy a 4.4-től már átlátszó az információs sáv és a virtuális gombok mögötti rész is, itt azonban nem. Be lehet ezt kapcsolni valahogyan?
-
kelzsoca
félisten
válasz
PiciDikenz #1080 üzenetére
Igen, ez nem iOS, itt teljes a káosz a frissítések terén.
(#1083) PiciDikenz
Illetve a mérsékelt ár is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
PiciDikenz #1071 üzenetére
Nincs információ.
ui: a friss rendszerekkel egyébként általában mindig csak a gond van, korábbi készülékeknél mint a megváltót várták a friss rendszert a userek, majd amikor megjött, szinte kivétel nélkül álltak is vissza a "régi" rendszerre, ez már évek óta így megy, ezen a lollipop sem tudott változtatni. (kivéve google referenciakészülékek(Nexus széria))
Az aktuális táblagép, legyen az A brand, vagy B brand, mindig azzal a rendszerrel a legjobb, amivel kiadják, az utána lévő frissítések valahogy sosem sikerülnek egyik gyártónál sem. -
zoli03
őstag
válasz
PiciDikenz #1073 üzenetére
Kérdezték már, akkor se tudta senki.
-
KTU
addikt
válasz
PiciDikenz #1071 üzenetére
És ez a kérdés hány százalékban befolyásolja döntésed?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged