- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
McAdam6 #1732 üzenetére
Persze, mivel rendszer szinten nincs megszámozva, de ez lényegtelen igazából.
(#1733) fa138
Meg kellene rootolni a készüléket, majd feldobnánk egy custom recovery-t, és mehetne a visszaállítás.
Rootra most az iroot-ot használd.
Tehát az usb hibakeresés legyen bekapcsolva, és kösd össze a PC-vel a tabletet, majd futtasd a progit, ha megvan, és a root sikeres szólj és megyünk tovább.
-
abc987
csendes tag
válasz
McAdam6 #1274 üzenetére
kirby76
Köszönöm, megnézem. Excell táblát lehet vele módosítani? (gondolom csak az egyszerűbbeket)tévelygő
Mentést kelzsoca leírása alapján csináltam meg, a recoveryt lecseréltem twrp-re és a leírás alapján ami be volt jelölve azt hagytam és úgy csináltam, majd az átpartícionálás után csak az /adata-t állítottam vissza, mert én úgy értelmeztem, hogy a többi rész nem változik a particionálás következtében (nekem a képek nem jöttek elő, de lehet hogy a mentésnél megvan. Talán tud más nálam hozzáértőbb erre válaszolni.McAdam6
A Mindig tv frissítés előtt sem működött megfelelően, mert az alap közszolgálati adók sem jöttek élőben (a 7 csatornára gondolok). Egyébként hány csatornának kellene élőben működnie? Megcsinálom az uninstallt és majd meglátom…
A tokkal én sem vagyok teljesen megelégedve, mert engem zavar a széleken lévő érintéseknél, valamint a kis lednek is ki kell majd vágni egy kis lyukat, hogy lehessen látni. -
kelzsoca
félisten
válasz
McAdam6 #1003 üzenetére
Szia!
Inkább a 6-0-ás verziót használd, így elég sokáig lehet tömni a tárhelyeket mindennel.
ui: manuálisan nem kell mozgatni semmit, magát a játékot, tehát a fő alkalmazást a belső 6gb-os tárhelyre telepíti (ezek az apk fájlok kis méretűek) az a játék ami kiegészítő fájlokat tartalmaz, pedig a micro sd kártyára telepíti fel a sokszor több gb-nyi adatait. (pl: asphalt 8 és társai)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest