-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Szia!
Jó lenne erre a dologra nagyon hamar választ kapni. Szombaton vettem az eszközt, vasárnap este (persze nem volt egyfolytában használva) 21%-on volt. Gondoltam hogy feltöltöm, de nem akartam kikapcsolni, mert egy-két dolgot még később meg akartam nézni.
Rátettem a hálózati töltőre, és abban a pillanatban 1% töltöttséget mutatott. Onnan is töltődött felfelé, kb. fél óra múlva 14%-ot mutatott. Utána már nem foglalkoztam vele, reggelre tele lett. Most szünet volt, így nem tudom hogy még egyszer előjön-e?
Talán Kelzsolca elolvassa, és tud valamit mondani rá.
-
Nem teljesen hülyeség azért olyan helyen megvenni, ahol kézbe is lehet venni előtte az adott példányt... legalábbis az én speedshopból rendeltemen pl. van egy világosra döglött pixel.
(Mondjuk az asztali monitoromon is akad egy, a DPI miatt sokkal észrevehetőbb... aztán azt is másfél éve meglehetős elégedettséggel gyúrom... passz. Van, aki idegállapotba kerül ilyesmitől, szerintem meg szeplő és kész, mindenki eldönti magának.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged