-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSiki
tag
válasz
mefistofeles #1865 üzenetére
Nálam szintén volt se kép, se hang állapot. Amikor pedig rádugtam a PC-re, az látta a tabletet. Egy próbát megér, 10-15mp-ig bekapcs gomb és újraindul.
-
LSiki
tag
válasz
mefistofeles #1815 üzenetére
Javítható és a pontos összegek, adatok.
A kijelző WayteQ 8Q GPS Tablet PC cseréje 18000 Ft + áfa. Amennyiben nincs lehetősége személyes ügyintézésre, akkor az oda-vissza postaköltség is önt terheli. Visszaküldésnél az utánvét miatt 2000 Ft + áfa a költség.
Amennyiben előre utalással rendezi a számlát 985Ft + áfa.A készüléket az alábbi szervizünkben személyesen tudja átadni javításra:
Elektrodoki Szerviz
1107 Budapest, Ceglédi út 1-3.
NYITVA TARTÁS ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Hétfő, Kedd, Szerda: 9-13 és 14-17 óráig
Csütörtök: 8-13 és 14-18 óráig
Péntek: 9-15 óráig
Bejárat az Üllői út felől a Burger King mellett, a Platform területén. B. épület földszint.vagy
kérjük,hogy a készüléket dobozában, szíveskedjen elküldeni postai ajánlott levélként, vagy futárral az alábbi központi címre:
Elenet Kft.
6237 Kecel, Vasút u. 50.
Köszönjük!Én is gondolkodtam(-om) azon hogy megéri-e.
1.Arra jutottam hogy ilyen állapotban eladni úgyse tudom.
2.Kevesebb a bukta, ha javítva eladom.
3.Újat ezzekkel a tulajdonságokkal pedig csak drágábban tudok.Szervízen kívüli javítás
[link]
Az első amit találtam csak 50 db-os tételben lehetne rendelni.
[link]
Elméletileg a Chuwi VX8 panelje ugyanaz, bár a száma más. Megkérdeztem az eladót, de ő is a száma iránt érdeklődik. Ez viszont így lutri.Ezek után döntsd el magad.
-
affli
tag
válasz
mefistofeles #1818 üzenetére
Nem nagyon akarok beleszólni, csak annyit, hogy nem hülyének nézte a gyerekedet, hanem gyereknek
/ON
Írtam valamelyik kommentben, hogy a Godus nevű játéknál, ha kiküldöm a hangot bluetooth hangszóróra, akkor erősen szaggat a hang... elég erőforrásigényes játék, de más app-nál még nem találkoztam ilyennel. Nem is a játék miatt kérdezem, csak nem tudom mire vélni a dolgot.. a játék hibája? jobban igénybe veszi a tabot, ha a bluetooth be van kapcsolva? Találkozott már valaki ilyennel?
-
btz
addikt
válasz
mefistofeles #1820 üzenetére
Hangutasításal vezérelhető
Csak mondom hogy gyere távolabb akkor távolabb jön, hozzászokott hogy ez a rend. Nem kell megbüntetni sem mert tudja hogy az a rend. (Lehet egy kicsit katonásnak hangzik de nem az)
Van neki sok játéka és igen, egyik sem műszaki cikk. Nem is igényli a tabletet. -
btz
addikt
válasz
mefistofeles #1818 üzenetére
Poharat max, de a telefonomat, tabletet az életem árán is megvédem.
Nem tudom neked hányéves a gyereked és milyen felelőségtudata van a dolgok iránt, de nekem is van gyerekem és biztos vagyok benne hogy 30ezres tabletet nem adnék a kezébe. A TV közelébe sem engedem. Min 2 méter távolság. Nekem ilyen a gondolkodásom, neked meg olyan nem vagyunk egyformák. -
btz
addikt
válasz
mefistofeles #1815 üzenetére
Hogyne lenne javítható? Javítható. Gondolom a garancia az ugrott.
Szerintem a gyereknek összetörni elég lett volna valami 5000 forintos tesco kakaóbiztos tablet is. -
kelzsoca
félisten
válasz
mefistofeles #1321 üzenetére
Röviden és tömören: igen!
-
btz
addikt
válasz
mefistofeles #1318 üzenetére
Majd csinálok esetleg róla videót hogy én mit hogy csináltam ha valakit érdekel.
-
btz
addikt
válasz
mefistofeles #1318 üzenetére
Jah. Köszi. Azt nem figyeltem hogy az recowery installálásra is jó. Azt néztem hogy rootolni lehet de a recowery felett elsiklottam.
-
btz
addikt
válasz
mefistofeles #1315 üzenetére
Szerintem csak a mentéshez kell a recoweri. Erről kéne nekem is a leírás és az ehhez szükséges fileok.
-
válasz
mefistofeles #1311 üzenetére
az 1. es pontban egy alkalmazás letöltése és telepítése. Ezt a tabletre vagy a PC-re kell telepíteni? (a második proginál egyértelmű, hogy a PC-re)
PC-re kell letölteni és telepíteni. Ez az ún. adb driver.-a második: Az újraparticionálással elvesznek az addig telepített és letöltött cuccok?
Igen elvész, de csak akkor, ha előtte nem csináltál módosított recovery-vel mentést. Mert ha csinálsz, akkor a mentett adatokat vissza lehet állítani az új partíciókra átállás után.
Tehát először mindenképpen a módosított recovery-t kell telepíteni, menteni, és csak utána szabad az átparticionálást elvégezni.szerk.: megelőztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged