-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Kicsit finomítottam a csomagon, töltsd le újra, és próbáld meg nyugodtan.
-
kelzsoca
félisten
Ahhoz hogy a készülék kapcsolatot tudjon létesíteni a flash tool-al, szüksége van egy speciális illesztőprogramra, ami lehetséges hogy Nálad nincs telepítve.
Milyen operációs rendszert használsz?
Nyisd meg az eszközkezelőt, majd kikapcsolt állapotban dugd rá a készüléket a PC-re, és nézd meg van -e ismeretlen eszköz az eszközkezelőben, vagy a portoknál megjelenik -e az eszköz.Itt tudod letölteni a szükséges driver csomagot.
-
Próbáld meg factory modeban elindítani.
Ezt úgy kell, hogy kikapcsolod a tabot.
A hangerő LE+power gombot folyamatosan nymva tartod, míg megjelenik egy kínai factory mode menü.
Ott ne csinálj semmit, az csak az adb elérés miatt kell.
Úgy próbáld használni Kelzsoca-féle módosító programot.Ha a TWRP-t sikerülne feltenni, akkor ahhoz már vannak mentések, amit fel lehet tenni twrp recovery-ből.
Ha nem sikerülne, akkor sincs még semmi veszve, lesz javítócsomag.
-
eight
senior tag
Nem igazán szeretném beadni ha a szakemberek nem tudják megoldani. Ha arról van szó, hogy kínában a szegény gyerek rabszolgákkal nem tudták rendesen összeszereltetni és egy szakembernek össze kell csak raknia másodszor, akkor beadom, de - mivel a fateré - azt azért nem akarom mint ami a 70dci-vel volt, hogy szó szerint többet volt a szervízben mint nálam.
-
Tűz
csendes tag
Helló
Időkép, MxPlayer, Total Commander, Youtube, nekem is fent van, nekem nem csináltak eddig még ilyet.
Google Chrome-ot és facebook m-et szerintem elég sokan használnak és eddig még nem olvastam itt, hogy ilyen gondja lenne valakinek.Marad ez a kettő, ha tényleg ezek okozzák a hibát DailyRoadsVoyager, PDF Reader,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivaldi (böngésző)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hardverkemping június végén
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged