- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz
kelzsoca #674 üzenetére
Nézd, én azt hittem eddig, hogy a rootolás azért kell, hogy le tudjak cserélni, illetve be tudjak állítani gyári dolgokat. Gondoltam, ha mindez megvan, jöhet az unroot. Már csak azért is, mert mintha azt olvastam volna, hogy a rootolt készüléket könnyebben feltörik és/vagy fertőzik. Ha az így van, akkor kellene az unroot. Ha viszont ugyanolyan könnyedén fertőzik, akkor valóban értelmetlen. Szóval én nem tudom magam eldönteni, hogy van-e értelme. Inkább kérdezem: Kell az unroot nekem? És ha igen, akkor miért nem?
-
szundybence
aktív tag
Rootolni már tudnék, de addig nem fogok neki amíg nem tudnám visszacsinálni. Vagyis ha rootoltam, megcsináltam amit akartam, hogyan zárom le megint? És mi ennek a funkciónak a neve? Unroot?
-
szundybence
aktív tag
válasz
kelzsoca #625 üzenetére
Hol van olyan hely, ahol megveszem, beülök egy sarokba és rendesen kipróbálgatom? Aztán ha valami bibit találok, akkor ott helyben ki is cserélik egy másik bontatlan dobozúra. Vagy vihetem haza, bekapcsolom és 10 perc múlva autózhatok oda, aztán 3-4 hét amíg megjavítják? Szóval melyik az a hely, ahol én egyből egy biztosan jó készülékkel jöhetek haza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged