- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz SkyS1gn #19791 üzenetére
Újrapasztáztam a powercolor 7970 v2-t, a vrm 2 felett semmi nincs a vrm1-en pedig gap-pad + a kis alu borda, a gyári hűtővel ~62 fokos a mag, és két fok eltéréssel a vrm-ek ~67 fok Batllefield 4 alatt. (45%-ra letekert ventivel)
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
MastR
tag
válasz SkyS1gn #19791 üzenetére
Adtam egy kör Furmarkot én is a kártyának mert kíváncsi voltam, hogy hogyan alakul a VRM1 hőmérséklete:
2560x1440 8xMSAA - 25 perc Furmark:
GPU: 53, VRM1: 60, VRM2: 44 KÉPmindezt néma csendbenkhm... maxon járó (1450 rpm) ventivel sikerült mondjuk.Kérdés: akiknek nagyon rossz a VRM1 hőmérséklet, azok nem raktak véletlenül műanyag alátétet a blokk és a kártya közé a csavaroknál? mert nekem 3x annyi műanyag alátét volt a csomagban, mint amennyit felhasználtam. Gondolkodtam is, hogy minek adtak ennyit? illetve biztos jó ötlet-e hogy kihagyom őket
-
SkyS1gn
félisten
válasz SkyS1gn #19795 üzenetére
"I finally changed the EK thermal pad for VRM1. What a improvement.
Stock EK - 78C (Mining)
Stock EK + Thermal paste - 70 (Mining)
Fujipoly Extreme - 52C (Mining)This was with Stock voltage and card @ 1000/1500
EK shoudl really upgrade their thermal pad solution."
Berendeltem az Ultra Extreme padból 1mm-est....
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
29fokos szobában; Idleben 40fok és Loadnál pedig 60 -1-2 fokk (játék alatt, 2-3óra) jó értékeknek mondhatóak 1szem 240es radival amit 1db 140es ventivel fújok? Amit hűt az egy 3570K 4ghz-en.
Radi a gép tetejébe téve a vga fölé úgye... ezen kívül 1db 14es venti a gépház elejében..illetve egy 20as az oldallapon.
A 14esek 1000-1100között pörögnek; a 20as 700at.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
SkyS1gn
félisten
Meghúztam ahogy bírtam mégis pici tuning és furmark alatt már 100fölé megy le is lőttem...
Game alatt is sok az a 80körüli.
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz adatfalo #19788 üzenetére
Megköszönném.
Joshi 80 is sok szerintem, nekem is hasonló... gpu és VRM2-höz képest a VRM1 igen messze van.
Melyik amúgy a VRM1?
Már látok mindenféle variációt...7970pl
Szerintem jobbra az a sor az, mivel ha gpu feszt növelem nő vele a vrm1 hőfok is.
-
mackosajt
addikt
válasz seniman #19787 üzenetére
jelen
bár nekem alighanem szét kell majd dobni a vga blokkot, mert ugye használtan vettem vga-val együtt, csak nem szedtem szét, mielőtt beraktam, mert biztos helyről vettem, de valami csak lehet benne, mert ugye kezdettől fogva melegebb az egész, mostanában meg bf4-ben félek az active protection-t használni amikor lőnek, mert restart lesz azonnal, ugyanis a VRM 90 főlé ugrik hirtelen.
A legfelső értéket sosem tudom meg, mert addigra restartol.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Joshi
titán
válasz SkyS1gn #19783 üzenetére
Nekem is szinte azonnal felment ~70 C°-ra a VRM1 de onnantól már belassult a melegedés. Nagyjából 20-25 percet futtattam a Furmarkot 2560x1440-es felbontásban fullos beállítással de ezt a képen is láthatod. Gyakorlatilag a teszt alatt folyamatosan ment fel a hőmérséklet de már nagyon lassan, a kép készítésénél ~41 C°-os volt a vizem míg a szobában 25 C° volt. Durva ez a Furmark viszont szerintem a rendszerem teljesen jó már csak azért is mert oké hogy a 360-as tripla 45 vastag radin teljes gőzzel mentek a ventik de a 240-es 45-ös radin lévő ventik PWM-es vezérléssel alig pörögtek mivel a proci nem nagyon terhelődött. Mostanában vettem egy Phobya 60-as 120-as radit amit még be tudok építeni szerintem azzal jobb lesz a helyzet.
Összefoglalva nem megfelelő a kapcsolat a VRM és a blokk között ez biztos, nekem Aquacomputer kryographics Hawaii blokkom van és nincsenek megtépve a csavarok.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz spanglee001 #19785 üzenetére
Leírás szerint csináltam, és ellenben a 6950-hez adottnál, itt minden ki volt számolva és bejelölve hol vágd. + felesleg nemigen volt.
Tehát csak 0.5mmes volt ramokra ami pont ki volt számolva, meg van 1mm-es a vrm részekre amiből több van, és ennyi.
Más:/
Fujipoly ultra extreme padot honnan lehetne szerválni? égre-földre dicsérik.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Hogy lehet hogy ez vizezett 290X magja 50C VRM2 44C pl de a VRM 1 a 80fokot nyaldossa, tuningolva 95-100...
Minden csavar meg van húzva amennyire lehet.
Más megtudná nézni gpu-zben hogy mennyi furmark alatt? alapon
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
válasz TESCO-Zsömle #19781 üzenetére
Nekem pont ugyan az a típus van mint a linkelt képen.1 CPU blokk [link] 1 alaplap blokk [link]
2 db memória,és 2 db VGA blokkot (párhuzasmosan kötve) kéne,hogy elvigyen.[link]
Ilyen tető van rajta.[link] A cpu blokkban a Jet Plate eléggé megfogja a szivattyút.Ezért gondoltam arra,hogy átkötöm 18w-os ra,vagy szélesebbre csinálom a nyállást a Jet Plate közepén.[ Szerkesztve ]
-
kovab0de
tag
-
baboss
őstag
Valaki alkalmazta már ezt az átalakítást.link Érdemes megcsinálni ?
Laing DDC 1T 10W egy forrasztás és Laing DDC 1T Plus 18W lesz a végeredmény.[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
A plexi jó lett-fogkrém és felhoztam az autó polírozó gépet.
Most a fém résznek esek neki,megnézem mit találok hozzá. -
baboss
őstag
Szét szedtem a VGA blokkokat,még soha nem volt takarítva,volt benne rendesen lerakódás.
A plexi tetőket fogkrémmel megpolíroztam,de a bal oldali nem nagyon akar átlátszóbb lenni.A művelet előtt mind a 2 tető tejszerűen matt volt.Polir koronggal és pasztával jobb eredményt érnék el ?A fém részt mivel kellene takarítani,hogy ne legyen ilyen foltos.
-
SkyS1gn
félisten
válasz adatfalo #19765 üzenetére
Ilyen durva azért nemvolt... de legutóbb az aluminium takaró mentett meg, mikor azthittem hogy ÉN majd úgy szétkapom a rendszert hogy csak a cpu-vga részt bontom meg... persze a radiátor a tetején teli vízzel nem így gondolta.
Szét is volt kapva, kicsit megmozdítottam a gépet, aztán alul ahol jön fel a vga-ba elkezdett bugyogni a víz, folyt hátra a lemezen be az alaplap alatt, kikerülve a tápot
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
Köszönöm Srácok a segítséget. Akkor úgy lesz, hogy 360x45s a tetőre 1 sor ventivel és alulra egy 240x45ös szintén 1 sor ventivel. Így elférnek és bízom benne, hogy teljesítménnyel sem lesz baj és megfelelően csendes is marad.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
adatfalo
senior tag
válasz SkyS1gn #19764 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Én az egész vga-t eláztattam táppal együtt beszereléskor, a vga-ról csobogott a víz, kisebb csoda, hogy nem lett semmi baja.
(#19767) Cris99
Sajnos van ilyen. Tényleg igaz az a mondás, hogy "Két fajta ember létezik, egyik aki már eláztatta a gépét a vízhűtésével, a másik pedig aki el fogja" .. vagy valami ilyesmi
[ Szerkesztve ]
www.adatfalodesign.hu
-
SkyS1gn
félisten
válasz adatfalo #19761 üzenetére
Tuti elég lesz, nekem DCLT-pro viszi most pedig bedobtam egy Phobya 120as g chargert hátulra + 360as magicool a tetején.
290X és 3770K
Vga-val még szórakozok de ilyen 1200-1220core/1400mem között + 3770K 4,5Ghz-en.
Proci 60egypár fokos, vga 55-56, Phobya berakása elött már 60felé volt
- megint majdnem eláztattam a gépet, a g charger túlsó csatijánál meglazult ahogy én forgattam a csövet a prociblokknál, azt vettem észre hogy csöpög a noctua ventinél a víz
[ Szerkesztve ]
-
adatfalo
senior tag
Jön a meleg, a gépem izzad, főleg játék közben :
Jelenleg egy 280-as Phobya és egy 140-es EK radim van. Erősen gondolkozom még 1 ~360 as radin a gép tetejére.
Egy R9 290X-et és egy 3770K-t kellene hűteniük. (jelenleg játék közben a kártya fel megy 50 fok felé, ráadásul ebben a melegben már idle-ben 40 fok körül van).A kérdés:
A kicsi EK DC 2.2 pumpa elég lesz a plusz radiátor beiktatásával is, vagy akkor már tényleg gondolkozzak el valami erősebben?
www.adatfalodesign.hu
-
törölt tag
válasz MrPetya19 #19759 üzenetére
240 slim radin? Már csak azért is érdekes, mert az egybevizeken lévő ekkora radi is pont elég egy procinak, mellette egy ekkora kártyával hogy a bánatba viszi el? Persze megoldható de hogy nem halkan az is biztos.
Nem találom azt a cikket amit linkelgetni szoktak néhányan, de ekkora radival ordító ventik mellett van meg legfeljebb ez a kapacitás. Bár a gyári hűtésnél ezerszer halkabb meg hűvösebb a cucc így is valakinek már ez is elég.
De a kolléga halkat szeretne ahhoz meg radi kell. Meg jó venti.Meg egy jó szivattyú, arról még nem beszélt hogy milyen szivattyúja van vagy mit tervez. Ha halkság kell akkor D5 bár drágállni szokták akkor meg a Phobya/EK szivattyúk vannak még amik halkak leszabályozva.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz spanglee001 #19741 üzenetére
Jó a méret írtam h 16/10es csati 16/10es csővel....
Nehúzzam le, ez ugynéz ki h magától lelőki a csati a rátekerhető "gyűrű" pereméig magát, csinálok képet v vid hogy tiszta legyen.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
kovab0de
tag
válasz m0h0senator #19695 üzenetére
Szia!
Nekem 2db EK CoolStream RAD XT 360 volt 5db ventivel halkra véve és 4,7ghz volt a procinak(3770k) a vége a kártya nem volt húzva.
Házat cseréltem ,jelenleg Phobya G-Changer 240 v2 +Phobya G-Changer 120 v2 használok magasabb ventifordulatal karcsúbb tuning belefér. -
törölt tag
válasz hash99 #19750 üzenetére
Ha csak slim radik férnek be akkor még mindig necces egy CF, főleg ezekből a kártyákból ezek nem 250W-osak hanem 290W és mivel víz alatt kordában lehet tartani a hőfokot a powertune fel is fogja tolni maxra az órajelet szóval be is fogja puszilni ezt a tetemes energiát persze nem lesz folyamatosan csúcsterhelésen, de többet fog zabálni átlagban mint a megszokott régebbi 250W-os karik amit bezabáltak átlagban. Főleg ha rá is tuningol. Bár el kéne hogy vigye a két slim radi is, sőt, de ott már szerintem kis kompromisszumot kötnie kell hangerővel szembe majd.
Annak meg nincs értelme hogy betegyen egy harmadik radit is feleslegesen bonyolítani, bár ha nincs semmi megoldás legvégső esetre az is oké, én hátra mondanám jónak és akkor megmarad neki a hdd keret.A szállítással kapcsolatban szerintem nyugodtan lehet döntögetni a cső nem lazulhat le, rögzíteni kell a házon belül is valahova hogy ne cafogjanak. Meg rendesen rögzíteni kell nem csak simán ráhúzni a csonkra.
Arra kell legfeljebb hangsúlyt fektetni hogy a tartály fent legyen a szivattyú meg alatta, mert ahogy eldönti a tartályból a levegő útnak indulhat a csövekbe és indításnál lökje ki hamar a levegőt a szivattyú ha bekapja meg folyjon rá könnyen a víz a tartályból. Érdemes lehet még úgy elhelyezni a cuccokat hogy maguktól is könnyen légtelenedjenek, szóval lentről felfele haladni. Bár nem is biztos hogy szükséges.[ Szerkesztve ]
-
hash99
senior tag
válasz #90933760 #19749 üzenetére
Így világos, nem a te hozzászólásod miatt írtam csak nehogy szegény telepakolja a házát radival aztán moccani sem tud majd a levegő egy 360-as meg egy 240-es teljesen korrekt ahogy te is írtad.
HollyBony : Köszi! Még hiányoznak a ledek meg a 8centis ventik illetve festeni is fogok valamit UV festékkel de ez már jövő hétre marad.
-
törölt tag
válasz hash99 #19745 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy 60-as radit vegyen hanem hogy azzal egyenértékűt mert kb az kell. A 30-as biztos hogy kevés lesz, a 45-ös meg már nem fér be elvileg, mindenképp kell egy másik radi is, akkor pedig érdemes nem centizgetni hanem kicsit túlméretezni is. Főleg ha akar CF-t később. De jó lenne két radinál maradni, egyszerűbb. Tudni kéne milyen vastagok férnek be, gyártói oldalon semmi infó erről, úgyhogy neki kell lemérnie.
Ha beférne felülre a 360x45 meg alulra is egy 240x45 az már elég is lenne még a CF-nek is, úgy se dolgozik egyszerre csúcsterhelésen sose a két kártya meg a proci se.[ Szerkesztve ]
-
válasz hash99 #19745 üzenetére
Kinek milyen hangerőre van szüksége. Nem bánnám, ha idle (net, film, kis dolgok) táp+vga+1 ház venti elvinné...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hash99
senior tag
válasz m0h0senator #19734 üzenetére
Azért nem kell ennyire túlméretezni a radikat hogy egy kártyás rendszerhez 2x240-es meg 1 360-as na meg egy 140-es radi ez még négy kártyának is elég lenne. Nem kell mindent elhinni. Én is beleestem ebbe a hibába aztán azon kaptam magam hogy alacsony fordulaton tehát csendes venti üzem mellett még szendvicsben is nehéz megszellőztetni a 60-as radikat és tök feleslegesek voltak.
Most alább látható az új házikóm. 1db 240/30-as radi és 1 db 240/45-ös radi. húzott proci és húzott 290x. Bőven elég. A srác akitől vettem a házat 2 db 240/30-as radival hajtott benne egy Titan SLI -t és egy lga 2011-es procit szintén húzva probléma nélkül...
Valamiért nem megy a képfeltöltés fasza...
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz m0h0senator #19728 üzenetére
Hát azért a 45-ös egy réteg centivel szűkössé válik, ha felül nagy borda van az alaplapon.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
válasz #90933760 #19739 üzenetére
Nézegettem, azok sem ócók. Van egy 20 cm-es házventim, ha elég elég, ha nem, akkor agyalok tovább... tényleg az autóbontó a legolcsóbb, csak sok az utómunka.
A DDC-nek 5 V-ot itt kaptam én is segítségnek, mikor vettem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Cyberneko
tag
válasz Apollo_21 #19735 üzenetére
ViZion-nak teljesen igaza van, tokeletes az a pumpa 5V-on is (O emlitette, hogy nala 5V-n megy, es ugy csendes, kiprobaltam, elindult (azt gondoltam addig, az keves lesz neki) es jol tolja a vizet. )
(Es a csovezes volt nalam a problema anno, egyetlen reszen nem volt merevito spiral rajta, mert gondoltam, ott elegge hosszu, hogy megtores nelkul is ugy kanyarodjon ahogy akar... Hat, megtorve akart kanyarodni. :/ )
A lehuzhato csovezes... Ne huzd le. Valoszinuleg en is le tudnam huzni a csoveket a csatlakozokrol, ha komolyan megrangatom.
Vagy tegyel a vegere szigeteloszalagot. Valoszinuleg az megoldast hoz, bar nem tul szep, es biztos hogy tartos. :/[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz ViZion #19724 üzenetére
Én ezt vettem leeresztőnek, [link], [link].
Még kölyök koromban, amikor az athlon x2 volt a csúcs
Akkor használtam Lada ventit (nem a gépet fújattam, hanem magam), a kis mercury tápra molexel kötve, simán bírta a táp, a gépet is meg a venti is, az álló szobai ventit simán odaverte huzatban, és a hangja nem volt sokkal hangosabb.
Tessék, már csak cső és bilincsApollo: minden csatiról lejön vagy csak 1-2 ről?
egyformák a csatik, mert pl én összekevertem az EK és az alphacool csatik holanderjét aztán kínlódtam mire meglett a hiba oka
Biztos, hogy jó a méret?, mert ugye nincs ráírva a csatira, hogy hanyas lehet, hogy ott a gond, hogy nemjó méretű a csati.
Ha rá van húzva a holander, akkor a cső szakad el mintsem, hogy lecsúszna.[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
válasz Apollo_21 #19735 üzenetére
alacsonyabb feszen is tolja, 5-7 V -t próbálj.
Baltoafarkas: ehhh... én egy meg nem értett zseni vagyok szerintem
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Végre teljes a vízem...16/10es csatik is jöttek a dcp 4.0-val..ba** erős..kicsit keveri is bubival a lötyit ez zavar de majd megoldom... gond, a csatikról letudom húzni a csővet..van h magától visszacsúszik és leesik...ez előfordul 16/10es csatival 16/10es a csővem mielött kérditek ill mással is bár az nemlep meg..[link]
Ez a csati + MasterKleer 16/10 es csővel..megoldás?[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
m0h0senator
őstag
válasz #90933760 #19730 üzenetére
Igen ez a tervem jól látod.
Tetőre max 360mm, előre 240 viszont akkor nincs 3,5" hely, alulra 240, hátra 140-es. Eredetileg úgy terveztem, hogy egy 360-as a tetőre (mikor még nem tudtam ezeket az információkat amiket ma mondtatok páran ) és később még egy 240es alulra, de igazából azt már esetleg egy cf rendszerhez gondoltam még pár nappal ezelőtt.
-
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #19727 üzenetére
jobb esetben pici golyós, rossszabb esetben sima bronz siklócsapágy van bennük
Üvölt, mint a sakáll.
Klíma külső egységen gondolkoztam a napokban. Abban van felület, csak hely is kell neki, sok.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
válasz m0h0senator #19728 üzenetére
Ez nem fog menni, csúcskari, csúcsproci, tuning és halkan is szeretnéd. Akkor a 30-as radit kapásból lehet elfelejteni de még a 45 is kérdéses halkságban van aki szerint hajtani kell már a ventit ezeken is. Ilyen gépekhez 60-ast szokás mondani mint ökölszabály. Ezzel egyenértékű felállást kell tervezni.
Szóval több radit kell akkor venned. Hova fér még a házba, meg mekkorák?
[ Szerkesztve ]
-
válasz seniman #19725 üzenetére
Mivel a halkság a fontos, ezt csak pl. játék alatt "aktiválnám". Természetesen külön tápról, van pár elfekvő ilyen-olyan az 5-18 V DC kimeneti tartományban, van közöttük combosabb is (régi nyomtató külső tápja). Csak próbálkozni, mint Baltoafarkas néha a fura ötleteivel...
-
-
Leeresztőre nekem is kellene valami... amit G1/4-be becsavarok... ehh. Radi fújást hogy, mivel, ki? Nem tömődik el? Nézegettem autó ventiket én is, mert van 12 V-os, 28 cm átmérővel, ami nagyon tóóóója... csak mi lehet a hanggal? Vajon hány V az induló fesz? Az a jó a modern világban, hogy a boltokban még Lada venti sincs, minden csak típus szerint, rendelésre...
-
HollyBoni
veterán
válasz seniman #19722 üzenetére
Tápos topikban 04ahgy mondta hogy biztos elég lesz, neki azért nagyjából hiszek, volt olyan aki biztosra mondta hogy be sem indul a gép, stb... Én már nem nagyon hiszek a fórumokon olvasottaknak, nagyon sok hülyeséget olvastam, sokan csak összevissza beszélnek tapasztalat nélkül (nem rátok gondolok most, no offense). Lassan 1 hónapja megy a konfig mindenféle gond nélkül, úgy hogy ráadásul ezer éves a táp, ha gond lenne már kijött volna a hiba. Ha te azt mondod 450-es táppal hajtottál ilyen konfigot és gond volt elhiszem, de így csak levegőbe mondani hogy nem jó mikor használom majdnem 1 hónapja ez így .
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz m0h0senator #19698 üzenetére
Én egy tesztben azt láttam, hogy kb 65mm van a tető és az alaplap felső éle között, és egy 45-ös radi ventikkel 70mm.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
HollyBoni
veterán
válasz Cyberneko #19719 üzenetére
Nem kell erre semmilyen venti, passzívan nem megy 50 fok fölé a VGA, és ez melegeszik rendesen. Táp is lesz, más VGA is lesz, minden lesz de később, még most vettem meg a gépet amire elment az összes pénz.
Táppal semmi gond nincs, továbbra sem kapcsolt le egyszer sem a gép, alulfeszeltem a procit is így még kevésbé porszívó a hangja a tápnak. Mivel a proci sosem pörög 30%-nál többet játékoknál így bőven elég neki ez a táp. De volt egy PH teszt ahol egy 400-as Chifi táppal hajtottak egy erősebb i7-est és 4870x2-t gond nélkül. Továbbra is azt mondom semmi baj nincs azzal ha kihasználod a tápod teljesítményét, nekem tökéletesen működik minden.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberneko
tag
válasz HollyBoni #19717 üzenetére
Ha meglenne az a nagy ventilator az oldalabol, akkor valoszinuleg amugy az is eleg legmozgast csinalna azon a radiatoron, hogy boven eleg legyen...
Amig meg ilyen gányolt a belseje, tegyel bele meg egy tapot, ami meghajtja a videokartyat. ^_^
A hazban elfer, nem?
(Amugy, tenyleg csodalom a batorsagod amit a tappal kapcsolatban muvelsz, az a igazsag...) -
HollyBoni
veterán
válasz Cyberneko #19716 üzenetére
5V-on megy mint a többi venti szóval semmi hangja, amúgy maxon is elég halk, de a tápom elnyom mindent most hogy fogyaszt a gép, pörög rendesen benne a venti...
Nyár folyamán rendbe lesz téve az egész, betömöm a lyukat is valszeg egy venti szabályzóval, slagcsatikat lecserélem, új csövezés, radi lefújás, stb. Amúgy van gyári cuccod a "lyukhoz"? Mert az lehet érdekelne.Ezt a ventit csak kipróbálni tettem oda, VGA terhelés alatt 48-ról 38 fok.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
-
adatfalo
senior tag
válasz m0h0senator #19712 üzenetére
Anyósülés háttámlája és a hátsó ülés között a padlón nem fér el állítva? Én ezt tartom a legbiztonságosabbnak, vagy barátnő lába között.
www.adatfalodesign.hu
-
m0h0senator
őstag
Igazából kb 15 percet töltene fektetve a gép. A rendszert évente 1x szeretném szétszedni tisztítás céljából és ennyi.
-
hash99
senior tag
Én azért paráznék hogy kilazul egy fitting és eláztatom az egészet. Inkább úgy oldanám meg hogy leereszthető legyen a nélkül hogy csövet keljen vágni. A feltöltés amúgy se tart sokáig.
-
HollyBoni
veterán
válasz m0h0senator #19707 üzenetére
Az én sz*rom egy CM Cosmos S ház, két oldalán jó nagy radikkal, hollandiából kocsiban a fél utat az oldalán hozva töltötte... Csak a radiátorok sérültek esztétikailag, semmi más baja nem lett.
-
Awil
tag
-
Awil
tag
válasz m0h0senator #19707 üzenetére
Elméletileg zárt a rendszer, baj nem lehet belőle, a csövek beállnak egy adott "helyre" függőleges állásban ugye, de ha megdöntöd, elmozdulnak amitől lehet, hogy a fitingek meglazulnak... az ördög nem alszik...
Arra figyelj, hogy a pumpa lent legyen, és ha visszaállítod akkor szárazon ne menjen, nem tesz jót neki.The gods strike through me!
-
m0h0senator
őstag
-
válasz m0h0senator #19698 üzenetére
enyémbe is befér a slim fentre... csak a ventik nem Szal mérj inkább, az a tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...