Új hozzászólás Aktív témák

• kiskornel
    addikt
    válasz *Ropi* üzenetére #2167

Phu! Elég fáradt lehetek, amiért Phottixet írtam, Pixel helyett...

A leírásában szerepel, hogy lehet állítani az A : B arányt, de mikor megpróbálom, azonnal visszaugrik 1:1-re. Ez bizonyos esetekben gáz lehet.

A gyártó oldalán (amit a leírásban olvastam) megtalálható a legújabb frissítés. Ellenőriztem, már a legújabb szoftverrel vannak ellátva mind.

Én az elején rápróbáltam a 430EXII-t az ADÓn levő vakupapucsra. Szerintem teljesen halottt. Összekombináltam a régi adómmal (na az biztosana Phottix :)) ... innen a tévesztés). Az nem visz át ETTL jeleket. A lényeg, az ADÓ tetejére tett másik rádiós adó se sült el. Szerintem az N-TTL-t úgy értették, hogy az csak egy tartó. Nem lehet más, mert teljesen halott.
    AA (ceruza) elemekkel megy. Most épp az Eneloopok dekkolnak bennük.
    Hatótávolságot eddig nem vizsgáltam. Max 7m-ről ha használtam őket.
    Expokihagyás: az volt, de lehet, hogy a HSS-es miatt fullon villant, és töltés miatt maradt ki. Ebben nem vagyok biztos, mert a kioldó csak msec-okig húzza be a relét.
    A 2. redőnyt majd kipróbálom. Eddig csak a HSS, meg 1. függöny volt, és azok működtek biztonsággal.
    AF segédfény 1-1,5m-től már jó a 7D-n. Az előtt még nem rajzol akkora kört, hogy a középső fókuszpont helyét megvilágítsa. Jó nagy vörös fényt csinál. 5-7m-en még kiválló.

És mint azt említettem, a fej csak alaphelyzetben használható. Először a plafon felé fordítottam a fejet, és alexpós lett állandóan. 2-3 Fé-t kellett emelni. Csak ma jöttem rá, hogy ha előre van irányozva a vakufej, és az egészet fordítom a plafon felé, akkor villan normálisat.

Hétvégén próbálgatom még, és a további tapasztalatokat megosztom.
    Azért az durva, hogy azt se tudja, ami a leírásában van...

Gyártó oldala: [link], ez meg a leírás: [link]

És köszönöm az infot!!

Új hozzászólás Aktív témák