- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ja... én is tűkön ülök
bár leszedtem az rc-t, de már nem telepítem, azt a napot még kivárom. aztán torrenttel letépem, és osztom vissza, mert az jóóó. a bétát is valami 10-es arányig osztottam, akkor lelőttem... és nem telepítettem, mert nem volt rá időm.
vajon az rc-t dist-upgrade-del véglegesre lehet hozni? valszeg igen.
-
törölt tag
köszi a tippet, működik a dolog.
rájöttem, hogy én voltam a hülye (vagy az, aki kitalálta a különböző karakterkódolásokat...), sikerült rámásolni valami olyan karakterekkel elnevezett fájlokat, amiktől meghülyült a cucc, és azt a könyvtárat nem lehetett törölni, illetve bele másolni egyéb cuccokat.
-
bsh
addikt
van rajta ftp szerver (vsftp), az az érdekes, hogy ha helyileg kapcsolódok rá, akkor olyan 1-2kb/s(!) sebességgel megy
internetről meg mint az állat
lehet még állítgatni kéne valamit rajta... de végülis helyileg úgyse használom az ftp-t, szal jó ez így nekem
amúgy kipróbáltam 9000-es mtu-val is és gyakorlatilag nincs változás (35 helyett megy 38-at a samba)
lehet inkább a tcp window-t kéne beállítani? -
-
-
vamzi
senior tag
ati mobility 9200-at nem támogat a hivatalos oldalon a hivatalos driver.még vindózra sincs
azt is máshonnét kellett mindig egy régebbit kerítenem. de úgy néz ki megoldottam.fogtam magam és a régi xorg.conf-ot tettem be és megy minden.direct3d plusz 50-100fps normális szkroll(eddig) majd még elválik, hogy beválik-e
escape: vga driver:
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg aztán kikell választani az intelt, a többit is logikusan.bluetoothra nincs ötletem
amsn-re: libsnack-dev et tedd fel, meg még egy libsnack is van csak nem jut eszembe a neve.aztán amsn-be bekell állítani hogy azokat használja.így kell lennie hangnak.
az amsn-be a hangkeltésre valaki elárulhatná nekem is a módját, vagy legalább is a helyes parancsot, mert az alap parancsal nekem sem megy.bocsi a vastag betűkért, de így legalább mindenki észreveszi
-
vamzi
senior tag
megoldódott egyébként
igaz négszer kellett dist-upgrade-et csinálni. az utolsó előtt újra is kellett indítani a gépet mert 13 csomagot nem tudott befejezni.De megvan, és mostmár az enyém
nah igen de!
hol kell a vga drivert beállítani, mivel a sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg t igen csak kiherélték.és sajna az én vga-mat nem igen támogatja egyik hivatalos csomag se, csak a nyílt ami alapból van, de azt meg bekell nekem állítgatni, hogy atit használjon meg satöbbisatöbbi.Még az xorg.conf ot is kiherélték, nem tudom abba se brállítani, de így meg scrollozás közben akad a kép.glxgears-ban 150fps-el többet ad ki mint 7.04 alatt, meg van direct rendering. -
petersonal
tag
Hát köszi hogy segitesz
, de nem sokkal jutottam előrébb.Megvan ez a Synaptic csomagkezelő, demivel nincs netem ezeket a repository raktárakat nem tudom elérni igy nem találtam semmit a hálózat cimszó alatt ami segitene.
De odáig már eljutottam hogy terminallal kicsomagoltam ezt a madwifi-0.9.4.tar.gz-t.
mikre nem vagyok képes
vam benne install meg readme is de nem sokat értek belőlük
Most irok egy pl-t van benne egy ilyen: make KERNELPATH=/usr/src/linux-2.6.3 ez igy jól hangzik meg minden de ki tudja mitcsinál, nem akarok kisérletezni melyik parancs mit csinál végén még elrontok valamit.
Ha ez segitene itt az install [link] és a readme [link]
ui. a linkek jók csak néha szarakodik a szerver pl most nekem se hozza be de jól vannak beirva tuti -
GD, Major Major, sh4d0w:
Köszi szépen a hozzászólásokat!
Azt elfelejtettem leírni, hogy lenne rajta még egy file megosztás is, és nyomtató megosztás is. Gondolom a samba elég erre, a file megosztást süsü alatt szépen meg is tudtam oldani, a nyomtatóval meg eltökölök.
Azt hiszem, veszek SD ramot a gépbe, mert a gép egészét biztosan nem fogom lecserélni.Ha marad egyelőre az xfce, attól még parancssorból meg tudom csinálni azokat a dolgokat, amiket a kde, és a gnome tud, és az xfce nem, ugye? (tudom, hülye kérdés; tuti, hogy igen
)
A win2k szerintem sokkal lassabb, mint az XP (többet töltöget, régebben volt fent mindkettő), és egyébként is szeretnék egy linuxos gépet, mert külön célom, hogy megismerkedjek vele a mostaninál sokkal komolyabb szinten.
Amúgy nem vagyok teljesen ellene a panacssoros megoldásoknak, ha tudtok jól hazsnálható, gyors, és megbízható parancssoros DC++ kliensről (többszálú), vagy torrent kliensről, akkor írjatok. Guglizok én is, csak több vélemény mindig jobb.
Köszi!
yetike: Neked is köszi, ezeket nem is tudtam...
-
petersonal
tag
Hát próbálok barátkozni a madwifivel de nem olyan egyszerű. Találtam egy ilyen madwifi drivert: [link]
Ezt leszedtem átváltok ubuntura na mondom de jó végre valami haladás. klaty klatty a cuccra erre kiadja a tömöritett mappa tartalmát. Semmi setup.exe vagy valamiIgaz valami install cucc is vann annak nincs fájl formátuma csak valami szöveg, van benne pár parancs is de nem akartam őket beirni vaktába még elrontok valamit
Lehet igazad van és harcore lesz de ha segitetek talán sikerülhet -
Dave™
nagyúr
ja az x reconfigure megvolt, bár idáig el sem jutottam, mert a recovery módban indítva bedobta olyan dos-like GUI-n hogy x valami, azt kiválasztottam és lényegében ugyanazt csinálta mint a reconfigure parancs, tehát nullázni tudtam, de ott voltam, ahol a part szakadt, továbbra sem volt jó a driver, lassú volt. Azt hittem a xorg-ban való turkálásra gondoltál, mert a bajomat driverhiba okozta, ezen a reconfigure nem sokat segíthet.
Azért köszi
Üdv.
-
Dave™
nagyúr
na látod a xorg-ba nem túrtam bele, arról leszoktam a 7.04 után. De gondolom ez valami bug lesz, hiszen 7.10 alatt kapásból csont nélkül megy, főleg hogy ez egy régebbi intel chipset, ami teljesen támogatott. Megjelenésre tuti orvosolni fogjáka többivel együtt, szóval nem is izgatom magam emiatt.
-
blackmoto
senior tag
8.04-gyel tapasztalatok.
Én húsvét alatt bepróbálkoztam vele az Inspiron 1501-esemen, de az energiagazdálkodást nem nagyon akarja összehozni. A proci frekiállítás működik, de a képernyő kikapcsolás és egyebek a beállított idő után nem akarnak menni. Felfüggesztés működik, de felébresztéskor van hogy szétesik a kép, és újra kell indítani, szóval van még mit faragni rajta. A Firefox-ból meg nem tom mérterőltetik a 3.0-át. Még nagyon sovány a cucc. Nem jelennek meg weboldal részek pl. Szóval inkább letettem róla. Ugyanezek fennállnak Kubuntun is. Xubuntun kikapcsol a képernyő, de pl, ott meg nem is találtam erre vonatkozó beállítást. (Lehet én vagyok béna), viszont abban a volume manager ami bugzik.
A wifi elvileg (Broadcom 1390 mini wlancard) műxik, mert lát hálózatot, de nem tud kapcsolódni.Frissítés nélkül az új "restricted manager" csomi (neve jockey-gtk ) is kiakad rögtön indulás után.
Utsó próbálkozásomkor 153 db frissítés volt hozzá.Egyébként mezei felhasználó szempontjából szerintem nem hoz semmi újat a 7.10-hez képest. De nem lenne rossz, ha a kernelen javítanának sokat, hogy menjen végre a gépemen minden frankón vele. Mert szeretném ezt a rendszert, de nem akarják egymást a vassal. A 7.10 nekem teljesen random felfügeszti magát, aztán újraélesztéskor azonnal hibernál. Újraindítás után meg megy minden tovább, onnan ahol úgy döntött hogy lemegy alfába. Arról meg emiatt kellett lemondanom.
(A gépen 2.6.3-as BIOS van!)
-
rtom
senior tag
Kicsit régebbi hsz.-re reakció, de most találtam rá a Gizmo projektre, ami alapvetően a Skype versenytársa, nekem azért tetszett, mert felvehetők a GTalk-os és MSN-es kontaktok is. A 4.0 beta verzióban pedig már a webcam support is benne van! Ezzel talán sikerül kiváltani az MSN/GTalk duót.
-
ZCoyote
őstag
Na ez a xorg.conf-os ötlet nem jutott az eszembe mert annyira a wifi-re koncentráltam.
Fejlesztői fórumra nem akarnám felrakni, mert még használni sem tudom profi módon a linuxot nemhogy elmagyarázni, hogy mi a hiba. Csak annyit tudnék írni hogy " emberek, nem megy a wifim 7.10 alatt ", mire bekérdeznének kettőt én meg csak néznék. -
.:GoliBali:.
aktív tag
64bites AMD-m van és hamár 64bites, akkor már 64bites linuxot használok hozzá.
Olvasgattam egy kicsit más merre és rátaláltam erre az emlegetett Envy-re. És felraktam, és működik minden most, nem tudom amugy mit csináltam rosszul, de mostmár mukodik.
Azért ha van valakinek 5lete mi lehetett a gond, irja már meg, mert abbol is tanul az ember. THX
-
ZCoyote
őstag
Az történt amint mondtál.
Szépen frissítettem és meglepő módon MENT a wifi!
Viszont a felbontásom lement 1024x768-ra. Hiába telepítettem a 915 v 945 drivert (már nem emlékszem). Ekkor eszembe jutott vajon miért is nem jó nekem a 7.04 az órákig tartó böndzsölés helyett?
Ekkor jött a TruImage (nem köpködni) és gyönyörűen visszarakta a rendszert.
-
sh4d0w
félisten
Köszi, megnézem.
Közben újabb kérdés: láttam néhány disztribúcióban (pl. Fedorában), hogy a grub menüjét le lehet cserélni vagy meg lehet bolondítani némi háttérképpel. Valaki csinált már ilyet? (ubuntuforums.org-on találtam egy erről szóló topicot, de nem működött, amit ott írtak)
-
Hát elég sok időt vesződtem már én is a Linux-szal, de csak hobbi szinten, végleg úgysem fogok csak erre állni. Így aztán, mikor kedvem tartja, szórakozom vele kicsit s megoldok dolgokat. Nagy sikerélmény volt a VLC-vel való tévé-kimenet, vagy hogy a Win Thunderbird és az Ubuntu Thunderbird közös adatfile-okat használ, így mindegy, melyik rendszerbe nézem meg a leveleim, ha OS-t váltok, abban is ott lesz. Nyomtatni sosem fogok tudni vele (csak egy fizetős programmal), így eleve veszett ügy. Persze nem a Linux "hibája", hanem a Canon-é, de ez nem vigasztal.
Anno programozni is szerettem, Pascalban meg később C++-ban, de ahhoz meg aztán végképp rengeteg idő kell és folyamatos gyakorlás, s nem kevés fejfájáscsillapító
Írtam egy kukacos progit, kissé egyedit. De sehogy nem jöttem rá arra a függvényre, hogy hogyan lehetne megcsinálni, hogy a kukac növekedjen, így aztán feladtam.
-
A Windows-t semmiképp nem mellőzhetem, márcsak a munka miatt sem. Viszont a tv-kimenet kezelése az Ubuntunak jobb, van overscan (azaz kicsit rázoomol a képre), ami egy 51cm-es tv-n nem hátrány. Így Ubuntu alatt nézek filmeket. Még nem adtam ám fel, megtaláltam végre azt a leírást, amit régebben. Annyi minden műszaki dolgot megoldottam már, szeretek kísérletezni is, hát ez sem fog kiba...brálni velem
Úgyhogy elhatároztam, hogy építek egy IR vevőt és meglátom úgy mit csinál, mert találtam egy fórum hsz-t, miszerint az illetőnek is gondjai vannak a Pinnacle vevő + nem Pinnacle irányító párosítással.
-
Akkor világosíts fel, légy oly kedves. Bár a problémám már az irrecord-dal kezdődik, ugyanis az összes gombhoz csak 2féle kódot rendel mindig (bár egy leírás szerint minden 5. felvétel lesz jó - kösz). Adott konfiggal is próbáltam, egy Samsung irányítóval. De még, ha fut is a lircd, az IRKick vagy látja vagy nem, ha igen, akkor sem működik. Persze nincs kizárva, hogy a Pinnacle érzékelője csak a saját irányítójával hajlandó együttműködni, de akkor is hiányzik egy program, ami a jeleket bill. leütésekké alakítja, s nem kéne mindenféle hülye modul, meg LIRC kompatibilitás, az összes program irányítható lenne. Windows-on ez meg van oldva. Nem tudom, miért nincs egy normális Ubuntu (ami tudtommal a legelterjettebb disztrib) telepítős IR vezérlő. A COM1-ről bejövő jeleket alakítsa bill. leütésekké... ennyi kellett volna. Ennyire nem néz senki tévén filmet?
-
-
LGLuke
őstag
Szia!
Csak ezeket a feladatokat kell ellátnia, tehát a login ellenőrzés egy központi adatbázisból történjen és ne kelljen minden gépre felvenni az összes usert. Bár csak vagy 4-5 kliens gép lesz, de van rájuk vagy 15 user és néha cserélődnek is. Ráadásul, ha másik géphez ül le, akkor nem férhet hottá saját anyagaihoz...
Tehát semmi más feladatot nem lát el.
-
rtom
senior tag
Ööööö, jó kérdés...
mivel lehet lekérdezni?
Egyébként Speedlink SL-6810 vagy -20 vagy -30 (nincs meg a doboza).
lsusb szerint: Bus 001 Device 007: ID 093a:2468 Pixart Imaging, Inc. Easy Snap Snake Eye WebCamSzerk.: közben próbálkoztam a dmesg | grep usb paranccsal, de bekavar az USB-s egér, nem tudom, melyik-melyik... Microsoft termék...
-
törölt tag
hat en suse 10.3 sp1 alatt talalkoztam ezzel a gnome fs-sel. azota utalom
siman eltuntetett fajlokat, amikor leszedtem tudatlansagomban. le akartam csupaszitani a rendszert es ugy veltem h ext3-on vagyok, akkor gnomefs nem kell. (jah, reiser-t nem szeretem). leszedtem az osszes gnome modult (amit csak lehetett) es ezzel vicces fajlok tuntek el, pl a ~/.tcshrc
szoval jobban kene ismerni azt a filesystemet es akkor lehet jol kihasznalni a kepessegeit, de igy engem zavart. -
-
rtom
senior tag
Eddig úgy voltam vele, hogy látható gondot a hibaüzeneten kívül nem csinált, akkor nem abajgatom.
Ma azonban nyomom be a gépet, szőrösek a betűk, és ha scrollozok, akkor összecsúszik minden. Lásd itt
Az érdekes az, hogy pl. a PH fórumhozzászólások görögnek lefelé rendesen, de pl. a keret tőle jobbra - balra meg összecsúszik. És csak akkor javul meg, ha leteszem az ablakot.Ha egy ablakot áthelyezek, akkor a benne lévő szöveg is megcsúszik.
Szétnézegetek a ccsm-ben hátha....
[ Módosította: Cathfaern ]
-
Relisys
senior tag
Nálam F8-nál olyan van hogy csökkentett mód, parancssor meg windowos hülyeségek, de oprendszert nem tudok változtatni. Viszont arra figyelmes lettem hogy a biosba ahol tudom állítgatni a pioritásokat ott nem csak a két vinyo van hanem van még egy olyan is hogy Bootable... ez nem tudom pontosan micsoda.
-
vamzi
senior tag
jolvan, végül is nem is érdekelnének engem a betütipusok, csak az eggyik fórumtárs miatt néztem meg, hátha beletudnám azt is paszírozni a csomagomba(fixamsn.sh-t) teháth hidegen hagy, h milyen betükkel írok, még a méretét se meg a szinét se irtam át.szeretném leszedni a script által feltelepitett dolgokat, vagy ha azokat nem is akkor legalább a karakterkészletet szeretném megjavitani mert így nekem nagyon nem tetszik
de am megkerestem a /usr/share/amsn mappát és abban a ./amsn -t és futtatásnál irtam neki be parancsnak, h sudo -i és ha dupla katt rá futtat akkor jók a betük.ha normálisan menüből idítom vagy csak kitörlöm azt a parancsot akkor megint csak összevisszaság.nem értem miköze van egymáshoz az amsnnek meg a sudo -i nek.De ha meg konzolból futtatom és nem váltok át rootra akkor is krix krax.ha átváltok akkor minden oké.nah ezt kellene nekem orvosolni.
-
vamzi
senior tag
háth ugyan lefuttattam azt a scriptet, de csak hazavágta a jelenlegi amsnem.a terminált ennyi ideig még sose láttam futni.bagyon sokmindent leszedett.aztán meg a telepités se 2 perc volt.mikor végzett.indítom el, rendesen indul csak épp az r1es verzió, mivel a scriptbe még az van irva, vagy ahoz van irva a script, nem tudom.a lényeg, h rakott ugyan bele uj betütipusokat de comic sans ms nem került ugyancsak bele.uh fogtam és visszatettem az én amsnem amit nemrég forgattam, na igen csak most meg nem kezeli az ékezeteket.csupa krix kraxok vannak.mint mikor egyszerü userként indítottam terminálból.van arra megoldás, h amit az imén leszedett és feltett nekem azt én most visszavonjam?nem kell nekem az a sok szemét a rendszerbe, inkább használom az alap betükkel.
-
derossi
aktív tag
krisztian@krisztian-laptop:~$ sudo modinfo soundcore
[sudo] password for krisztian:
filename: /lib/modules/2.6.22-14-generic/kernel/sound/soundcore.ko
alias: char-major-14-*
license: GPL
author: Alan Cox
description: Core sound module
srcversion: 548AA54AF08207316C104F8
depends:
vermagic: 2.6.22-14-generic SMP mod_unload 586
krisztian@krisztian-laptop:~$ ~Ilyenkor mi van????
-
vamzi
senior tag
-
vamzi
senior tag
hmm, értem már.esetleg tudnád nekem linkelni a plugin-t? csak mert ha linkelsz akkor beleteszem a telepitőbe.am meg most jutott eszembe, h nekem simán felmegy a telepitő mivel fent van minden egyes csomag a gépen.de mi van akkor ha valakinek nincsennek meg.akkor jelzi nekik is, h mely csomagokat szedje le vagy csak hibával leáll?
-
bucika
tag
OKS. Próbálni sajna most én sem tudok....
Azért köszönöm! Nekem amúgy mysqli-ről fut nem rendes mysql kapcsolaton keresztül...
Majd igyekszem mielőbb kipróbálni
Köszönöm a segítséget addig is. Amit még szeretnék kérdezni, hogy mi a vélemény a köv. 3 honlapról? Ez most egy kis közvélemény kutatás
http://www.wmaps.hu
http://banki.iaeste.hu
http://new.iaeste.hu -
bucika
tag
Cső!
Sajnos a 7.10-es ubuntu-ban valamit úgy mókoltak át, hogyegyszerűen nem engedi a hwaddress ether XX:XX:XX:XX használatát. Ja tényeg: Kell a ":" a mac címbe?
A howtofroge.com-on található leírásokkal már találkoztam és próbálkoztam is. De a postfixadmin se akar nomárlisan működni(5.2.3-as php-val).. .
Arra van ötleted egyébként, hogy miért felejti el a rendes felhasználókat a postfix? Mert a nem vhot-os felhasználókat egyszerűen nem is éri el, ha beélesítem a vhost conf-ot a postfix-nek
-
Fawkes
őstag
Ap, ha az kell h megosszam a netet a kliens felé.Mivel tudomásom szerint igen, ezért ad-hoc módban van a wifikártya.
mod:most így beállítottam a hálót:
(érdekesség, hogy iwconfiggal nem tudom módosítani pl az essid-t csak a kártya config filejából közvetlen módon)
a két gép megint csatlakozva van sem ping sem adatforgalom nincs.szerver wifi:192.168.62.3
255.255.255.0
192.168.62.1(a dns-t a hálózat grafikus felülettel adtam hozzá a dns-ek résznél)
208.67.222.222
208.67.220.220Kliens wifi:192.168.62.4
255.255.255.0
192.168.62.3208.67.222.222
208.67.220.220és még mindig semmi.
-
Whaskes
senior tag
/etc/network/interfaces:
auto lo
iface lo inet loopbackauto eth0
iface eth0 inet dhcpiface eth1 inet static
address 192.168.2.110
netmask 255.255.255.0
gateway 192.168.2.100auto eth1
iface eth2 inet dhcp
auto eth2
/etc/resolv.conf:
domain torrent
nameserver 192.168.2.100lspci:
00:0a.0 Bridge:
nVidia Corporation CK804 Ethernet Controller (rev a3)01:0a.0
Ethernet controller: Marvell Technology Group Ltd. 88E8001 Gigabit Ethernet Controller (rev 13) -
pIIrash
tag
Én nem raktam fel semmit. A telepításkor beállította magának gondolom.
De ismétlem. Használtam már tegnap óta. És közben jó párszor újraindítottam a rendszert. Ezért nem is értem miért csinálja ezt.
Meg nvidia drivert nem is hiszem, hogy felrakhatnék egy Intel: chipkészlet
Intel® 945GM Express-re.Végigsakkoztam a reconfigot, de semmi. Ugyanúgy nem indul el az X ... a de a többi felhasználónál továbbra is megy.
Nincs arra mód, hogy a beállításaimat (összes) átmentesem valahogy az új felhasználónak!? -
Siriusb
veterán
na, ezt nem akarom bevállalni. azt olvasom, mellette nem lehet synapticot, apt-get-et használni.
maradok inkább a beépített lehetőségeknél, túl harmatos vagyok még a linux világában. azért köszi.eljutottam odáig, hogy feltelepítettem a jre1.5-öt, s tudtam futtatni a 2.5.0.4-es azu-t. sajnos, amikor torrentet akartam hozzáadni, behalt. emelett a java 48% cpu terhelést hozott össze. úgyhogy megszabadultam mindkettőtől.
marad a deluge ill. ktorrent. -
rtom
senior tag
Az RTL8139-es hálókártya chipset linux támogatottsághoz csak annyit fűznák hozzá, hogy van egy ilyen cuccom, vmi Silan gyártmány, se Win se Ubi nem ismerte fel, a hozzáadott driver pedig csak 2.4-es kernel alatt ment. Hosszas gulizás, egy talán indiai csávó átírta a drivert 2.6 alá, de a telepítés sikertelen maradt, úh. vettem 500 pénzért egy SMC kártyát helyette.
-
Core2duo6600
veterán
Nem is az, hogy linuxon nem ment, hanem a kubuntun
pl, nem bírtam feltelepíteni a nyomtatóm
A scannaerem
A Bootmanegert nem tudtam átírni (nem volt írásengedély)
Nem tudtam rootként belépni, feltehetően ezért nem volt írásengedély, be volt kapcsolva a root felhasználó, meg lett neki adva a jelszó is ennek ellenére nem tudtam belépni
és 1 pár progit nem találtam meg, nem tudtam rá feltelepíteniÉs a vga karim nem tudtam betelepíteni
Ezek azért elég fontos dolgokAmi pl gond nélkül ment opensuse alatt, azt azlrt szetem le, mert valamit nagyon elálítottam a file megosztással kapcsolatban és nem bootolt be
2 linuxos közt akartam megosztani ....
Nem volt szimpi tulajdonképpen,Most a mandriva van fent, erről még nem tidok véleményt mondani, mert 20 percre van feltepítve
Ebben tetszik a 3d s asztalmegjelnítés
Ilyen pl nem volt alapban a kubuntuban bár gondolom lehetett volna rá telepíteni, ha megcsinálták alá az installt -
Ja, az 1 megás ghost2k3. Megcsinálta, kérdés mi lesz belőle visszaghostkor
De megvan az XP-re telepítős Ghost v10 is, megcsinálom azzal is, valamelyikkel csak jó lesz. Olyan sokat nem veszítek vele, ha újra kell raknom az Ubuntu-t, akkor sem, legalább gyakorlom
Egyébként sajnos az olyanok is rontanak az Ubuntu értékén, mint pl. a billentyűzetem multimédia gombjainak totál támogatatlansága (igaz, arra XP-re is driver van) vagy az egér ff/back gombjainak támogatatlansára
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged