- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
jolvan, végül is nem is érdekelnének engem a betütipusok, csak az eggyik fórumtárs miatt néztem meg, hátha beletudnám azt is paszírozni a csomagomba(fixamsn.sh-t) teháth hidegen hagy, h milyen betükkel írok, még a méretét se meg a szinét se irtam át.szeretném leszedni a script által feltelepitett dolgokat, vagy ha azokat nem is akkor legalább a karakterkészletet szeretném megjavitani mert így nekem nagyon nem tetszik

de am megkerestem a /usr/share/amsn mappát és abban a ./amsn -t és futtatásnál irtam neki be parancsnak, h sudo -i és ha dupla katt rá futtat akkor jók a betük.ha normálisan menüből idítom vagy csak kitörlöm azt a parancsot akkor megint csak összevisszaság.nem értem miköze van egymáshoz az amsnnek meg a sudo -i nek.De ha meg konzolból futtatom és nem váltok át rootra akkor is krix krax.ha átváltok akkor minden oké.nah ezt kellene nekem orvosolni.
Aktív témák
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- PlayStation 5
- YouTube
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest