- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
petersonal
tag
Hali!
Az egyik haverom mondta hogy lehet wowozni ubuntu alatt. Több se kellett nekem felraktam:ez alapján, működiktök jó, csak hang nincs
2dik link alapján megpróbáltam megjavítani hát nem sikerült. Nem tudom titeket mennyire érdekel az én problémám, nincs benne semmi "nagy" szakmai probléma, de ha tudnátok nekem segíteni megköszönném.
szerk.: második link: katt
Teljesen másik kérdés: tudtok c# fejlesztői progit ami megy ubuntu alatt? gondolok ilyen visualstudio08 szerűségre -
petersonal
tag
Hát köszi hogy segitesz
, de nem sokkal jutottam előrébb.Megvan ez a Synaptic csomagkezelő, demivel nincs netem ezeket a repository raktárakat nem tudom elérni igy nem találtam semmit a hálózat cimszó alatt ami segitene.
De odáig már eljutottam hogy terminallal kicsomagoltam ezt a madwifi-0.9.4.tar.gz-t.
mikre nem vagyok képes
vam benne install meg readme is de nem sokat értek belőlük
Most irok egy pl-t van benne egy ilyen: make KERNELPATH=/usr/src/linux-2.6.3 ez igy jól hangzik meg minden de ki tudja mitcsinál, nem akarok kisérletezni melyik parancs mit csinál végén még elrontok valamit.
Ha ez segitene itt az install [link] és a readme [link]
ui. a linkek jók csak néha szarakodik a szerver pl most nekem se hozza be de jól vannak beirva tuti -
petersonal
tag
Hát próbálok barátkozni a madwifivel de nem olyan egyszerű. Találtam egy ilyen madwifi drivert: [link]
Ezt leszedtem átváltok ubuntura na mondom de jó végre valami haladás. klaty klatty a cuccra erre kiadja a tömöritett mappa tartalmát. Semmi setup.exe vagy valamiIgaz valami install cucc is vann annak nincs fájl formátuma csak valami szöveg, van benne pár parancs is de nem akartam őket beirni vaktába még elrontok valamit
Lehet igazad van és harcore lesz de ha segitetek talán sikerülhet -
petersonal
tag
Csak szeretnék a mestere lenni XD egyébként gondoltam hogy az a sor kell csak elég hosszú és fingom sincs melyik részére keresek rá. Mert én windows alatt dlink dwa-547 kerestem rá vagy már nem tom de ez alapján tök jól talált hozzá egy drivert és megy vele, ezt lehuztátok h nem ez a neve a kártyának akkor mondjátok meg h mi? AR5416? tippelem mivel ez a 802.11a/b/g/n valami wifi szabvány csoport neve hal jól tom de szóljatok ha nem
-
petersonal
tag
http://petersonal.extra.hu/forumkep/kep.png
ide feltoltam a képet amit készitettem -
petersonal
tag
Ó köszi a gyors reagálást már keresem is:
dlink dwa-547
nem terminálból lestem hanem dobozról -
petersonal
tag
Hello mindenkinek!
Az a problémán lenne hogy nemrég felraktam az ubuntu 7.10es desktop verzióját és szeretnék alatta internetezni wifin keresztül. és hát nem igen megykéne hozzá valami illesztő progi vagy hálózat kezelő cucc. Ha valaki tudna segiteni a kérdésben megköszönném.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest