- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Hmm... akkor hogyan akarod majd a szoftvert beállítani? Egyébként innen letöltöd a megfelelő csomagot, beállítod, használod.
-
sh4d0w
félisten
-
rtom
senior tag
A panelra jobb klikk hozzáadással feltehető egy LCD-fényerő állítgató alkalmazés, de ha nem megy az sem, akkor acpi támogatás lehet a gond, milyen laptopról van szó?
A wifi-hez kéne tudni, hogy egyáltalán a driver működik-e, terminálban ifconfig parancsra meg kéne jelenni egy ath vagy wifi interface-nek.
-
Noddy
senior tag
A 8.10-es ubuntu már támogatja az atheros wifi-t. Tudni kéne a bluetooth és a webcam pontos tipusát, hogy támogatva van-e.
Ez a média megosztás mit takar? Másik gépen vannak a fájlok?
MSn kliensek: Pidgin, aMSN, emesene
A legegyszerűbb, ha kiírod a live cd-t kipróbálod, és meglátod, hogy mi működik és mi nem, azt az egy cd-t megéri, pláne ha újraírható. Lassabb, mintha feltelepítenéd, de kitudod próbálni.
-
Major Major
senior tag
unetbootin nevű program a barátod
előre letöltött CD képet is fel tud tenni pendrivera, de le is tölti magánakkapsz egy bootolható pendriveot, szerintem azon próbálj ki mindent, és ha tetszik, akkor telepíthetsz
ajánlom olvasásra az aláírásomban levő cikket -
törölt tag
ugyan nekem más gépem van, de a hangkártya a chipset miatt ugyanaz kell legyen. hang nálam sem volt eleinte, de ez megoldotta:
sudo apt-get install module-assistant
sudo m-a update
sudo m-a prepare
sudo m-a a-i alsahátha neked is segít, és remélem nem rossz a feltételezésem a chipsettel kapcsolatban...
-
valóságépítő
tag
hali
pl. milyen hangkari van benne? ubi wiki ezt a fórum meg ezt dobja ki. Nem olvastam végig, de ha kell segítség sikolts
azt hiszem notebook hangchipekkel elég sokan szopóágra kerültek/nek.
7.10-el én is rengeteget szenvedtem a 8.04 bétával viszont "out of the box" működött minden, még a hibernálás is. Szóval ez a mitől jobb az új kérdés eléggé rendszerfüggő.GoliBali
abszolút passz, de nem lehet hogy régebbi verziót használsz és bugos? vagy hogy eltér az alap és a pluginok verziószáma? nálam 0.72 és megy rendesen
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest