Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
háth ugyan lefuttattam azt a scriptet, de csak hazavágta a jelenlegi amsnem.a terminált ennyi ideig még sose láttam futni.bagyon sokmindent leszedett.aztán meg a telepités se 2 perc volt.mikor végzett.indítom el, rendesen indul csak épp az r1es verzió, mivel a scriptbe még az van irva, vagy ahoz van irva a script, nem tudom.a lényeg, h rakott ugyan bele uj betütipusokat de comic sans ms nem került ugyancsak bele.uh fogtam és visszatettem az én amsnem amit nemrég forgattam, na igen csak most meg nem kezeli az ékezeteket.csupa krix kraxok vannak.mint mikor egyszerü userként indítottam terminálból.van arra megoldás, h amit az imén leszedett és feltett nekem azt én most visszavonjam?nem kell nekem az a sok szemét a rendszerbe, inkább használom az alap betükkel.
Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Raspberry Pi
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest