- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tecno Spark 20 Pro újra, immáron 5G-vel
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
háth ugyan lefuttattam azt a scriptet, de csak hazavágta a jelenlegi amsnem.a terminált ennyi ideig még sose láttam futni.bagyon sokmindent leszedett.aztán meg a telepités se 2 perc volt.mikor végzett.indítom el, rendesen indul csak épp az r1es verzió, mivel a scriptbe még az van irva, vagy ahoz van irva a script, nem tudom.a lényeg, h rakott ugyan bele uj betütipusokat de comic sans ms nem került ugyancsak bele.uh fogtam és visszatettem az én amsnem amit nemrég forgattam, na igen csak most meg nem kezeli az ékezeteket.csupa krix kraxok vannak.mint mikor egyszerü userként indítottam terminálból.van arra megoldás, h amit az imén leszedett és feltett nekem azt én most visszavonjam?nem kell nekem az a sok szemét a rendszerbe, inkább használom az alap betükkel.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest