- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom mobilszolgáltatások
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
petersonal
tag
Hát köszi hogy segitesz
, de nem sokkal jutottam előrébb.Megvan ez a Synaptic csomagkezelő, demivel nincs netem ezeket a repository raktárakat nem tudom elérni igy nem találtam semmit a hálózat cimszó alatt ami segitene.
De odáig már eljutottam hogy terminallal kicsomagoltam ezt a madwifi-0.9.4.tar.gz-t.
mikre nem vagyok képes
vam benne install meg readme is de nem sokat értek belőlük
Most irok egy pl-t van benne egy ilyen: make KERNELPATH=/usr/src/linux-2.6.3 ez igy jól hangzik meg minden de ki tudja mitcsinál, nem akarok kisérletezni melyik parancs mit csinál végén még elrontok valamit.
Ha ez segitene itt az install [link] és a readme [link]
ui. a linkek jók csak néha szarakodik a szerver pl most nekem se hozza be de jól vannak beirva tuti
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de nem sokkal jutottam előrébb.Megvan ez a Synaptic csomagkezelő, demivel nincs netem ezeket a repository raktárakat nem tudom elérni igy nem találtam semmit a hálózat cimszó alatt ami segitene.