Aktív témák
-
shev7
veterán
hibernalassal van problemam. Vagyis a hibernalas utani "ebredessel". Fekete kepernyot meg egy eger mutatot kapok (tudom mozgatni), de semmi mas nem jon be. Otlet, hogy hol tudnek utananezni, hogy miert is tortenik ez?
-
shev7
veterán
A problemam a kovetkezo
ubuntu 7.10+a def firefox bongeszo+legujabb java plugin van a gepen. A java appletek nem jelenitik meg az ekezeteket. Van otletetek merre kene keresgelnem?
-
shev7
veterán
''Amugy ugyvettem észre, hogy hibernáláshoz annyi SWAP kell mint ram(legalábis megint bevillant valami swap errort hibernáláskor és helyette suspend-et csinál)''
ez azert butasag, mert ugye a swap is ram. Ha a ram tartalmat a swapra menti, akkor a swap tartalma elveszik, ezert nem mentheti a ram tartalmat a swapra, szoval az a swap error szerintem valami mas lesz... -
shev7
veterán
lehet, hogy belevagok a telepitesbe
aztan jovok vissza kerdezni.
Viszont ezzel kapcsolatban is lenne kerdesem:
''Check here if you need the alternate desktop CD. This CD does not include the Live CD, instead it uses a text-based installer.'' en ezt nem pipaltam be, szoval nekem a live CD-s valtozat van meg. Gondolom az is ud olyat, hogy boot-nal valaszthato legyen, hogy melyik oprendszert szeressem inditani... -
shev7
veterán
Most kezdek ismerkedni az Ubuntuval, de egybol olyan problemaba futtottam, ami ellehetetleniti mukodesemet
Wifin szeretnek csatlakozni a routeremhez. Ahogy windows-ban megszoktam kattintok a halozati kapcsolatra, kivalasztom az SSID-t, bekeri a jelszot, megkerdezi, hogy csinaljon-e keymanager-t (vagy valami hasonlo volt a neve) aztan varas, majd semmi nem tortenes. Ha valakinek van otlete hogyan lehetnemukodesre birni, kerem segitsen.
A titkositasrol nem szivesen mondanek le, de az lehet, hogy a WPA-t nem szereti, (bar elvileg felismeri, hogy WPA a titkositas, sot meg WPA2-t is felajanl)
Egyebkent a 7.0.4-es verziorol van szo.
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest