- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
escape
aktív tag
Sziasztok.
Sürgős help kellene.
Én hülye shift+del-el törölni akartam a .xmms mappámat, mert hogy már nem kell, de ki volt jelölve a .amsn is, és annak is annyi.Nem lehet valahogy visszahozni?

-
escape
aktív tag
Sziasztok.
Most azokhoz fordulnék, akik használnak virtualboxban win7-et.
Nem tud valaki valamit arról, hogy mikor lesz win7 kompatibilis guest-additions?
Lassan már jó lenne ha adnának
-
escape
aktív tag
válasz
dany27
üzenetére
Nem tudom mennyire segít, de nekem is volt ilyen problémám, de az emerald megoldotta.
Feltettem, kapott valamilyen szép kis keretet, és működik azóta is
sudo apt-get install emerald
Asszem igy jonak kell lennie. Gnome-look.org-on találsz hozzá egy rakat jo témát.
Márha működnek a vizuális effektek.Remélem sikerült.
-
escape
aktív tag
Hali, sziasztok.
Kérdésem lenne:
Van kettő darab .MPG kiterjesztésű videóm.
Szeretném kiírni K3B-vel ugy, hogy asztali lejátszón is menjen.
Kérdés az hogy milyen módot kell választanom ehhez? -
escape
aktív tag
Hali mindenki...
Sokat próbáltam megoldani a problémámat, de nem igazán sikerült, ahogy az lentebb le is van irva.
Magyar közösség oldalán is feltettem a kérdést, de nem kaptam érdemleges választ.Tehát a problémám a következő:
Hardy-t használtam október 31-ig.
Megjelent előző nap az Intrepid, gondoltam felteszem.
Mindent kiírtam dvd-re, lementettem a másik vinyóra.
Kiírtam az ubuntu-8.10-desktop-i386.iso nevű képfájlt CD-re maximális sebességgel.
Eddig semmi gond nem volt az így kiírt lemezekkel.
Betettem, telepítésre mentem, szuperül megcsináltam mindent ahogy szoktam(kézi particionálás), elkezdődött a telepítés, 32%-nál kaptam az alábbi hibaüzenetet.
[Hibaüzenet]Visszaraktam a Hardy-t (Lemez teljes felhasználása), kiírtam dvd-re ismét 8X-os sebeséggel, eredmény ugyanaz.
Megpróbáltam visszatenni megint a Hardy-t kézi particionálással, már az sem ment.
Betettem megint a frissen másik meghajtóban írt cd-t, teljes lemez felhasználása lehetőséggel is 32%-nál hibaüzenet.
Pár órával később megint visszatettem a Hardy-t(teljes lemez felhasználással), mondom akkor distupgrade-el hátha jó lesz.Frissítés szépen lejött, fel is települt, működött is a rendszer, de csinált bosszantó hülyeségeket. (Mappákat nem nautilus-szal nyitotta meg, hanem pl. totemmel.)
Megint visszatettem a Hardy-t, azóta ezt használom ismét, egyelőre semmi baja, de szeretném azért használni az Intrepidet, viszont így nem fog menni sajna.Kicsit hosszúra sikeredett elnézést érte, de bosszant a dolog.

Bármilyen ötlet jól jön.
-
escape
aktív tag
Kérdésem a következő:
Mennyire tudok normális drivert találni egy hd 4850-es atihoz?
Envy képes rá?
Ubuntuhoz természetesen. -
escape
aktív tag
-
escape
aktív tag
Szép jó napot mindenkinek.
Azt szeretném kérdezni, hogy a GDM felbontását hol tudom állítani?
Mert elcsesztem az nv drivert a zárt meghajtós cuccal, aztán nagy nehezen jó lett, de a GDM még mindig 800*600-ban fut.
Próbáltam dpkg-reconfigure gdm asszem ez volt, de nem jött össze.Bocs nem válaszolni akartam, csak mellékatt

-
escape
aktív tag
Ez inkább proci videokari függő.
Vagy nincs feltéve a videokari, vagy a kettő közül valamelyik nem túl jól szuperál.
Próbáld ki ezt:
sudo apt-get install preload
Ez automatikusan indul a rendszerrel háttérben, és figyeli milyen progikat használsz gyakran, aztán egy idő után azokat indulásnál auton betölti a ramba, igy gyorsabban indul el.
Nem hiszem h segít, de egy próbát megér. -
escape
aktív tag
Advanced Desktop Effect Settings
Telepítése:
sudo apt-get install compizconfig-settings-manager
/Ez zotyesnek/
Ahhoz h menjen a videokarid driverét fel kell erőszakolnod a rendszerre.
Ha fent van akkor pedig egyszerüen beállítgatod. -
escape
aktív tag
-
escape
aktív tag
Azt mondja meg nekem valaki hova a fenébe menti az emesene a log fájlokat.
Sehol nem találom őket, de menüből meg lehet nyitni.
Logger plugin bekapcsolva, átnéztem a plugin .py fájlját, de semmi.
Ez megőrít.
Ez az egyetlen akadálya annak h eldobjam az msn-t, de nem tudom. Segítség! -
escape
aktív tag
válasz
webdeejay
üzenetére
Helló!
1. Ubuntuban az su helyett sudo van, vagy ha már su-t akarsz akkor: sudo su.
Mellesleg megjegyzem Synapticból telepíthető a java.
2 VGA-khoz béna vagyok, de zárt meghajtókat engedélyezd, illetve valamilyen drivert próbálj felvarázsolni, hátha.
3. Ezt végkép nem tudom

-
escape
aktív tag
Segítene valaki ebben?
-
escape
aktív tag
Értem, szóval ez akkor még mindig az lxde?
Gubban a recovery módot válaszd ki, majd ezzel kapsz egy parancssoros felületet root módban uh nagyon vigyázz mit csinálsz.
Kérdezni fogja h mit szeretnél csinálni, asszem 4 lehetőség lesz, amolyan dos-os felületen.
A root-ot válaszd ki, majd írd be: startx gnomeHa így sem megy haljak meg nem tudom mi a probléma, meg h mit rontottál el, mi megy és mi nem

Mod: a gnome-panel elé nem kell sudo

-
escape
aktív tag
Ahha.
Kezd egyre zavarosabb lenni a dolog.
Van ugye a bejelentkező képernyő, ahova felhasználó nevet meg jelszót kell beírni.
Nyomj egy CTRL+ALT+Backspace-t.
Ez ujrainditja a grafikus felületet, és ismét be tudsz lépni, de még ne lépj be.
Van elvileg egy olyan menü h Környezet, vagy beállítások és azon belül Környezet.
Ott válaszd ki a Gnome-ot.Ha bejött, és nem változott, akkor nyomj egy ALT+F2-t oda pedig írd be h gnome-panel.
Ezzel kapsz egy tálcát amihez hozzá tudod adni a dolgaidat.Ha bármi nemjó kérdezz

-
escape
aktív tag
Egy kis help most nekem is jól jönne.
Adott egy Wbar nevű dock.
Ahhoz, hogy ebbe ikonokat tudjak betenni egy szöveges fájlt kell gedittel szerkesztgetni.
Van egy live-f1nevű alkalmazásom, ami terminálba fut.
Hogy tudom azt elérni, hogy terminálban induljon el? Mi a parancs?
shell live-f1? vagy mifene? Nem indítóikont kell csinálnom, hanem egy parancs kell, amivel ez terminálban fog elindulni. -
escape
aktív tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Ennyire vak nem lehetek...

Felraktam az Inkscape-et, próbáltam elmenteni másnéven, nem jött össze.
Mindezt a hozzászólásom előtt, szal nem mondjátok h először kérdezek
Aztán most nagy nehezen megtaláltam

Kösz szépen ngabor2 a megerősítést...
Tudtam h Inkscape, de azt nem hogy hogy.. 
Szóval köszi mégegyszer

-
escape
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az svg fájlt mivel, vagy hogy tudom png-be konvertálni?
-
-
escape
aktív tag
válasz
fekeandras
üzenetére
Én azt mondom h lesd meg az a CD-t kicsit közelebbről, ott lesz a gond

Vagy a memóriánál, bár akkor el se indult volna a livecd...
Esetleg próbáld meg windows alól telepíteni wubival. -
escape
aktív tag
A következő a kérdésem.
Van egy NEC dvd íróm, amivel lehet Labelflasht is készíteni, viszont nem nagyon találtam még rá programot.
Tudna valaki ajánlani egy két használhatót? -
escape
aktív tag
Nem, dehogy, nem kell urjatelepíteni

Menj a Rendszer/Adminisztráció/Nyelvi támogatás menübe, telepítsd ha kéri a dolgokat, aztán lapozz le és pipa a magyarhoz.
Ilyen gondom még nem volt, mert nekem telepítés közben letöltötte a nyelvi csomagokat.
Mindezek előtt add ki a következő parancsot:
sudo pppoeconf
Ezután fog kérni néhány adatot, azt meg kell adnod, majd a kapcsolatot a következő paranccsal tudod létrehozni:
pon dsl-provider
bontani a kapcsolatot pedig:
poffHa ez megvan, akkor lehet a nyelveket telepíteni.
Remélem nem írtam el semmit, mert nekem egyiket sem kellett használni, mivel kábelnetem van igy mindent felrakott telepítés közbe.
Ha elakadsz kérdezz, de az előző hozzászólásomban ott van minden, linkekkel plusz azért mások irásait is olvasgasd, sokat lehet belőle tanulni.

-
escape
aktív tag
Nos magyarul legfőképpen itt olvashatsz az ubunturól: [link]
Jah és mielőtt bármit kérdeznél, vagy a fent említett oldalon vagy itt használd a keresőt, illetve Gugli bácsit. ;)Ha winről térsz át. Nagyon fontos, amíg ezt végig nem olvastad, bele se kezdj

Msn fiókod használatára alkalmas progik:
aMSN vagy sudo apt-get install amsn
Emesene vagy szintén sudo apt-get install emesene
Utóbbit(emsene) ajánlanám neked mint kezdő ubuntus.Skype van hozzá.
Vírusírtót nyugodtan felejtsd el, tűzfal van beépítve, de azzal sem kell foglalkoznod.
"Csak akkor kell Ubuntura tűzfal, ha nagyon paranoiás vagy. A winről áttérőknél ez alapbetegség.

Az ubuntu csak azokat a portokat nyitja meg amiket éppen használ, a használaton kívüli portok le vannak zárva."A rendszer teljesen magyar telepítés után.
ADSL beállítása is gyerekjáték.
Remélem elég részletes voltam, ha valami nem világos kérdezz ;)
-
escape
aktív tag
válasz
qwertly
üzenetére
Error 15, nekem akkor volt iylen, mikor eltoltam a grubot.
Vagy rossz helyre rakta fel, vagy egyáltalán nem rakta fel.
Próbáld meg újratelepíteni. Esetleg a CD hibaellenőrzést csináld meg, hátha az a baja.Vagy még azt nézd meg hogy ha több vinyód van akkor a BIOSban az legyen az elsődleges amin az ubi van.
Én ezzel szivtam két napig, kb 10 szer raktam ujra az ubuntut, és az istennek nem akart elindulni, aztán leesett
-
escape
aktív tag
Annyira én sem vágom, de tippelek

Metacity: Ablakkeretért felelős program. Ubuntu alapból tartalmazza.
Emerald: Választható ablakkeret kezelő. ( Compiz Fusion mindenképpen kell hozzá)
Compiz-Fusion: Beryl Project és a Compiz projekt egyesülésével jött létre.
Ez felelős a vizuális effektekért, és mindenféle extráért.Remélem jól tippeltem

-
escape
aktív tag
1. sudo apt-get install fusion-icon
Ezután Rendszereszközök menü, majd a Compiz fusion ikonra katt.
Értesítési területen (óra mellett) megjelenik egy kék kocka jatt rá jobb klikkel, majd a "Select Window Manager"-t válaszd azon belül az emeraldot. Majd katt a "Reload Window Manager"-re.
Ezzel megoldva a problem, még annyit lehet h Automatikusan induló programokhoz add hozzá, és ezzel könnyen elérheted a Compiz beállításokat.2. Szerkesztés menü.
3 . Amarok, audacious. Mindkettő jó, de az előbbi az KDE re van "optimalizálva" bár elfut Gnome-on is.
-
escape
aktív tag
Sziasztok..
A helyzet a következő:
Ubuntu 8.04 32 bit desktop, 3 napos rendszer.
Minden fain..
Csak az emerald rendetlenkedik. Nem akar működni.
Leszedtem a ccsm-et, megkerestem az ablakdekorációt és oda a metacity helyére beirtam h /usr/bin/emerald .
De ettől marad mindig a metacity keret.
Egyszer volt amikor az emeraldban beállított volt, de azóta semmi. Nem változtattam rajta.A GDM es probléma is még mindíg fennál.
Mit tudok csinálni ezzel a keret dologgal?
-
escape
aktív tag
Sziasztok

Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Tegnap rászántam magam, hogy feltegyem a 8.04-et. A 7.10 már nagyon szét volt..
Szóval ujraformáztam a home particiót is, minden tökéletes volt.
Aztán egyszer csak, a GDM nem akart bejönni... tölt, tölt, tölt se semmi, aztán vagy 5 perc után nagy nehezen betöltött. /Azóta is ilyen
Most ezt ideiglenesen megpróbáltam megoldani azzal, hogy csináltam egy auto bejelentkezést, remélem ezzel megoldódik, de azért jó lenne valamit alkotni is vele... -
escape
aktív tag
Sziasztok

Azt szeretném kérdezni, hogy Rhytmbox-hoz vagy xmms-hez van e olyan plugin amivel netrádióból lehet a zenét lementeni?
Pl mint winamphoz a Streamripper. -
escape
aktív tag
válasz
Zolee_70
üzenetére
Ha grafikusan nem indul akkor indítsd terminálból, és meglátod a kimenetét.
Valószínűleg ott meglesz a hiba forrása is.
Mellesleg ajánlom a konzolos telepítést.
Sokkal gyorsabb. Nem kell ide-oda kattintani, várni amíg elindul, beírod, egy jelszó és kész is.A probléma lehetséges megoldása:
terminálba: sudo dpkg --configure -a beírod a jelszót és elvileg jó lesz, ha nem akkor:
sudo apt-get updateAsszem jó lesz.

-
escape
aktív tag
Sziasztok.
Hardy Heron gyári (rendelt) CD-vel a következő a probléma. (32 bites Desktop)
Beteszem, elindul, kijönnek a lehetőségek, rámegyek arra, hogy ubuntu indítása telepítés nélkül.
Elkezd tölteni a Usplash, betölt rendesen majd utánna kapok egy karakteres felületet, és valami busyboxos hibaüzit. Tudom hogy ez nem valami sok, de nem az én gépem és messze van egy kicsit uh ennyit tudok róla
Az (initramfs) után írhatok akármit pl startx nem csinál semmit.Ötlete valakinek?
(Ez havernak jön csak elő, nálam hibátlanul megy) -
escape
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Elvileg egy .sh fájl van benne

Sikerült is feltenni nem ez a baj, hanem h nem mükszik
-
escape
aktív tag
Sziasztok.
Van egy xerox phaser 3117 típusú nyomtatóm, találtam hozzá drivert itt: [link]
Ezzel az a gond h igy sem mükszik... Ubuntu 7.10 az oprendszer...Mivel lehetne még esetleg megoldani?
-
-
escape
aktív tag
Sziasztok.
Kis gondom akadt a k3b-vel..
k9copyval akartam dvdt-shrinkelni, amihez valamiért root jog kellett, megadtam neki a jelszót, és azóta a k3b csak root jogokkal indul.Törölni próbáltam, semmi változás.
Ötlet?
Ha esetleg nincsen akkor annyit szeretnék tudni, hogy ha rootként írok egy dvd-t akkor nem rootként tudom-e majd olvasni..Köszi a válaszokat előre is..
-
escape
aktív tag
válasz
Lortech
üzenetére
Kösözönöm, mindkettő megoldást kipróbáltam, és ne mtudom melyik de megoldotta a problémát..
Ezekkel a java-s hülyeségekkel elég nagy bajban vagyok, sose akar osszejönni
Bár nem nagyon látogatok java-s oldalakat, uh tudom mellőzni, de azért elég idegesítő tud lenni...
Köszönöm még1x a segítséget

-
escape
aktív tag
Sziasztok.
Gutsy és asztali gépen egy hete kb bármilyen szoftvert szeretnék telepíteni a következőt kapom:
http://images.netbag.hu/20080503/11363711598.png
Nézegettem a leírt oldalt, de nem igazán találtam semmit, és kezd kicsit idegesiteni hogy semmit nem tudok telepíteni...
Aki tud kérem segítsen
Köszönöm. -
escape
aktív tag
válasz
bizi990
üzenetére
Ha jól tudom, akkor ha hibernálni akarsz, minimum akkorának kell lennie a SWAPnak mint a fizikai RAM kapacitása, mivel a teljes memóriát oda menti le.
Teháth ha hibernálni akarsz, akkor érdemes ilyen 1,5-2 x -es SWAP-ot hagyni neki.Remélem nem írtam hülyeséget.
Vladi: Készül a Vista kernel, ha készen van, és müködik elküldöm neked is a forrást..

-
escape
aktív tag
Nagyon furcsa dolgok történek velem mostanság:
Az amsn-emben meg szerettem volna változtatni a megjelenítendő képet, és ahogy rákattintottam, ujraindult az X.Ilyenkor mi van?
-
escape
aktív tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Jaja.. Ha ott lennék, lehet h meg tudnám csinálni, de msn-en keresztül nem túl kellemes...
-
escape
aktív tag
Adott egy frissen telepített Ubuntu 7.10.
Néhány dolog összejött, de a gond ott van, hogy integrált Vga van benne, amihez nem tudom hogy szedjek drivert.
A kérdéses Vga: Intel 82945G Express chipset family
Ezzel kéne valamit kezdeni.A következő a bluetooth kapcsolat egy Samsung E250 telóval.
Rákerestem a bluetooth szóra itt, és kaptam egy elég jónak látszó megoldást, és részleges eredményt sikerült is elérni, viszont nekem olyasmi kéne, hogy a telő olyan módon legyen elérhető mintha pendrive lenne. Ezt még nem sikerült megoldani.Az utolsó problémám pedig az msn hanggal van, ez nem olyan fontos, de jó lenne megoldani.
Feltettem a libsnack csomagot, de igy sem jó.Nah ha ezeket valaki meg tudja oldani, elismerésem
Előre is köszönöm. (A fent emlitett vas, nem az enyém. Csak megkértek, hogy segítsek megoldani.
) -
escape
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy gép, Windows XP fut rajta..
Szeretnénk dual-boot ban működtetni mellette egy Ubuntu 7.10-et.
A gond akkor adódik amikor netezni szeretnénk, mivel ADSL nete van az illetőnek, és automatikusan nem akar menni.
A nagyobbik baj az, hogy nekem az életben nem volt ADSL netem, ezért nem tudom hogy lehetne beállítani.... Ebben kérnék egy kis segítséget.A gép:
Abit lg-95c alaplap
Maxtor vinyó
Intel Dual core prociHa szükség van még valamire megérdeklődöm..

Hálás lennék ha tudnátok segíteni, mert ez nekem nagyon fontos...
Egy hónapig azt hallgattam az illetőtől, hogy milyen hülye vagyok, hogy linuxot használok...Most pedig meggyőztem, és szeretné élesben kipróbálni, csak ez elég nehezen megy net nélkül..
-
escape
aktív tag
Nem tudok tapasztalatbol beszélni, mert nem próbáltam, de gondoltam megosztom veled!
-
escape
aktív tag
válasz
.:GoliBali:.
üzenetére
Alkalmazás hozzáadás/Eltávolitása-ba beirod: ccsm (compiz config settings manager) felteszed, miután felment jobb klik az asztalra, munkaasztal hátterének megváltoztatása, Vizuális effektek fül, rámész a beállitások gombra, természetesen beállitod, meg pötty az egyéninek, és lőn kocka....
-
escape
aktív tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Nem is kell hozzá az mkdir.. másolásnál megcsinálja..
Köszönöm szépen

-
escape
aktív tag
Egy nagyon alap kérdés: Hogyan tudok nem üres könyvtárat egy másikba másolni terminálban?
Azért ott, mert rendszergazda kell ha pl a /usr/share/audacious mappába akarok másolni bármit...
Vamzi nem használok audacious-t

Csak érdeklődöm
-
escape
aktív tag
vamzi, nem vesztem meg....

Asszed egyesével fogok neked 50 ezer fájlt átmásolni?
Háth

Viszont a screenlet-es problémát sikerült megoldanom, nagy nehezen ráakadtam..
Közben találtam egy érdekes oldalt..
Akinek Gutsy-ja van az olvasgasson

Pocak89: Én nem vártam volna vele, azonnal feltettem volna

-
-
escape
aktív tag
Üdv..
Sajnos teljesen ujra kellett tennem az ubit, mert elbarmoltam az xorg.conf-ot, és nem volt mentés..
Ebből következik hogy minden linkem eltünt, és azt szeretném tudni, honnan szedjem le a Screenlest nevű screenlet managert, mert Hozzáadás/Eltávolitásban
nem találtam, gondolom hozzá kéne adni egy tárolót, de ez is eltünt..Nagyjából ennyi lenne, ha valaki tudna segiteni megköszönném

-
escape
aktív tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Jól gondold meg melyik boot managert választod..
Grub sztem jobb mint a vistáé..
És az tuti h fog menni, a vista lehet h nem ismeri fel az ubit, ahogy előttem is emlitették, és akkor gond van..Enyém igy néz ki kis csinositgatás után: http://images.netbag.hu/20080303/19472167477.jpeg
Olyan képet teszel be amilyet akarsz(bizonyos határokon belül, 640*480/14 szines) -
escape
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ilyen nekem is volt csak kicsit másképpen..
A címsor, extra efekteknél, alaptémánál(barna vagy milyen), egyszerüen a fele eltünt, mintha a tvben adásszünet lett volna talán még meg is van a kép.
http://images.netbag.hu/20080130/17411883638.png
Ilyen.
Aztán feltettem az Emerald Theme Managert, betettem egy témát és már nem csinálja
-
escape
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha semmi sem megy, és már mindent kipróbáltál, akkor utoljára még az Envy vel próbálkozz meg, nekem az pakolta össze a drivert, letölti és automatán fel is teszi.
Vagy esetleg: Olvasd el ezt, de szerintem ezzel kezdted.

-
escape
aktív tag
válasz
Pocak89
üzenetére
A programok egy kis részét tudod futtatni a wine /Windows Emulator/ nevü progival pl. utorent.
A játékokat is lehet, csak annak a proginak nem jut eszembe a neve.
De egyébként mindent meg lehet oldani
Ha kicsit visszább olvasol, talán meg is találod a választ a kérdésedre
A progi neve Cedega, megtaláltam

-
escape
aktív tag
Van egy Screenletem, (EZ) aminél a piros szinű csíkot szeretném átszinezni narancssárgára, meg is találtam a fájlt: disk-gauge.svg Ebben találtam sok féle szinkódot, de egyik sem volt piros igy nem tudom hova tegyem, esetleg milyen kódot kellene keresnem?
Köszönöm

-
escape
aktív tag
-
escape
aktív tag
válasz
DeSanto
üzenetére
Mostanában, nevezetesen tegnap és is sokat szivtam a vga-val, bár ahhoz, hogy az a 3D-s asztal menjen nem kell vga driver.. csak 3D támogatás..
Ha segytség kell irj nyugodtan, szenvedtem vele egy pár napot mire meg tudtam csinálni...Az XP vel meg ne foglalkozz, én csak akkor használom, ha valami baja van az ubinak.. Ami elég ritka. Sok sikert a váltáshoz..

-
escape
aktív tag
Jobb klikk az egyik panelre és panel hozzáadása, szóval kettő van egymáson:
http://images.netbag.hu/20080227/21303754810.png
csak mikor bekapcsolom a gépet mindig helyet cserél a kettő, és én ezt nem szeretném.. -
escape
aktív tag
Jaja SPM fokozat megy mint atom, csak be k'öll nyomni a gombot, mint KIT nél

Csak a piros fény hiányzik a monitor tetejéről...
Meg nem beszél magától.. Bár tudom te azt is meg tudnád csinálni Pascalban..Van az a problémám, hogy beállítottam lentre 2 panelt, az alsó az ablaklista, a felső a menü, a gyors indító gombok, az óra, a kuka stb...
Namost... Mikor bekapcsolom a gépet mindig megcserélődik, vagyis az ablaklistás panel felülre a menü meg alulra kerül és megint át kell rendezni hogy jó legyen..
Ezen hogy lehet segiteni?
Vagy lehet e egyáltalán? -
escape
aktív tag
hm..
háth nem tudom melyik volt az az őrült aki kitalálta az envyt, de Isten áldja 1000xKöszi a linket, igy már az nVidia settings nevü alkalmazás is megvan és végre tudom állitani.. uh köszi

Nah jó, az oké, de ez a monitor tud többet, az gondolom nem...
Ha még csak a monitor baja lenne akkor okééé, de ha egszer tudja akkor csinálja is meg..
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Napelem
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi