- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
Hát elég sok időt vesződtem már én is a Linux-szal, de csak hobbi szinten, végleg úgysem fogok csak erre állni. Így aztán, mikor kedvem tartja, szórakozom vele kicsit s megoldok dolgokat. Nagy sikerélmény volt a VLC-vel való tévé-kimenet, vagy hogy a Win Thunderbird és az Ubuntu Thunderbird közös adatfile-okat használ, így mindegy, melyik rendszerbe nézem meg a leveleim, ha OS-t váltok, abban is ott lesz. Nyomtatni sosem fogok tudni vele (csak egy fizetős programmal), így eleve veszett ügy. Persze nem a Linux "hibája", hanem a Canon-é, de ez nem vigasztal.
Anno programozni is szerettem, Pascalban meg később C++-ban, de ahhoz meg aztán végképp rengeteg idő kell és folyamatos gyakorlás, s nem kevés fejfájáscsillapító
Írtam egy kukacos progit, kissé egyedit. De sehogy nem jöttem rá arra a függvényre, hogy hogyan lehetne megcsinálni, hogy a kukac növekedjen, így aztán feladtam.
Aktív témák
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Írtam egy kukacos progit, kissé egyedit. De sehogy nem jöttem rá arra a függvényre, hogy hogyan lehetne megcsinálni, hogy a kukac növekedjen, így aztán feladtam.