- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
válasz
blackmoto #5515 üzenetére
Baromi röhejes, hogy a 64-bites 8.04 beta ma frissen rakva, minden frissítéssel és a felrakott ATI zárt! driverrel tudja a felfüggesztést végre! Végre talán lesz értelmes ATI driver. Ez biztató viszont!
Most bepróbálkozom vele a 32-bitesen is.
Majd megírom mire jutottam.Mellesleg a Firefox 3.0 Beta 4 is javult. Már nem találkozom random megjelenő fekete négyszögekkel képek helyett a weblapokon. Bár ez is a 64-bitesen.
-
válasz
blackmoto #5128 üzenetére
WAZEE.. Á sorry...
Ennél meg Én tévedtem, de akkor is SZVSZ Ubuntu 4ever! Ennél jobb [egyszer-kétszer szivatós - ATI -] rendszert még nem csináltak!Valamelyik nap szórakoztam bizonyos beállításokkal az xorg.confba (én hülye
) reinstall lett!
(Már jobban vigyázok rá!)
Idézem:
A Linux is felhasználóbarát, nem idióta-barát...
- Esetekként még jobban mint a "neki sosem mondjuk ki a nevét..." terméke(i)
Jóóó ez a rendszer!
Üdv. Core2
-
vamzi
senior tag
válasz
blackmoto #5113 üzenetére
én ugy tudom, hogy a részleges frissítés abból a szempontból rossz, hogy az összes függőségét telepíteni kell, ami egy lavinát indíthat be, de javítsatok ki ha nem
már csináltam én is ilyen részleges frissítést az egyik progi miatt, de vagy 10percig szedte a csomagokat hozzá.
-
vamzi
senior tag
válasz
blackmoto #4854 üzenetére
csak a tűzfalhoz tudok hozzá szolni. már vagy 10 éve tartalmazza alapból a linux az iptablest, vagy is van alapból tűzfal az ubuntuban.de ha nem elég neked az iptables akkor.
jah arra a wincsis dologra meg szerintem irj egy script-et és tedd a megfelelő helyre, vagy szerkezd be a megfelelő helyre, majd az okosok elmondják mit csinálj
-
sámli
csendes tag
-
sghc_toma
senior tag
-
sghc_toma
senior tag
válasz
blackmoto #3155 üzenetére
egy hard way megoldás (nem biztos, hogy ez a legszebb, csak gyorsan összedobtam...) ja, meg nem is gnome-os...
#!/bin/bash
#
# MINIMUM_LOAD : %
# TIMEOUT : seconds
#
TIMER=0
if [ $# -lt 2 ]; then
echo "Usage: $0 MINIMUM_LOAD TIMEOUT"
exit 1
fi
while true; do
LOAD=`ps -eo "pcpu" | awk '{a+=$1} END {print a}'`
if [ $LOAD -lt $1 ]; then
TIMER=$((TIMER+1))
else
TIMER=0
fi
if [ $TIMER -ge $2 ]; then
poweroff
fi
sleep 1
done -
pitipeti
csendes tag
válasz
blackmoto #2206 üzenetére
Olyasmit nem tapasztaltál, hogy video lejátszás közben 10 perc után elsötétedik a kép?
Megnéztem nem a képernyőkímélő a hibás és nem is az energiagazdálkodási funkciók. Nem tudom, hogy még mi az ami kikapcsolhatja a monitort.
De az a gyanum, hogy a compiz buherálás tett be ennek is mint a felfüggesztett módnak.
Ja és a betöltéskori fekete képernyőhöz kapcsolódóan ezt találtam:
Blank screen with some ATI hardware
People with ATI display adapters may get a blank screen when loading X due to the driver being unable to initialize certain hardware. Upstream is working on it, and hopefully we'll be able to release an update for 7.10 soon after the release. In the meantime, add 'Option "LVDSBiosNativeMode" "false"' to the driver section of xorg.conf. Bug #132716
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest