- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
Aktív témák
- 

blackmoto senior tag válasz  blackmoto

üzenetére blackmoto

üzenetéreBaromi röhejes, hogy a 64-bites 8.04 beta ma frissen rakva, minden frissítéssel és a felrakott ATI zárt! driverrel tudja a felfüggesztést végre! Végre talán lesz értelmes ATI driver. Ez biztató viszont! 
 Most bepróbálkozom vele a 32-bitesen is.
 Majd megírom mire jutottam.Mellesleg a Firefox 3.0 Beta 4 is javult. Már nem találkozom random megjelenő fekete négyszögekkel képek helyett a weblapokon. Bár ez is a 64-bitesen. 
- 

válasz  blackmoto

üzenetére blackmoto

üzenetéreWAZEE.. Á sorry...   
 Ennél meg Én tévedtem, de akkor is SZVSZ Ubuntu 4ever! Ennél jobb [egyszer-kétszer szivatós - ATI -] rendszert még nem csináltak! Valamelyik nap szórakoztam bizonyos beállításokkal az xorg.confba (én hülye Valamelyik nap szórakoztam bizonyos beállításokkal az xorg.confba (én hülye  ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ) reinstall lett! ) reinstall lett! (Már jobban vigyázok rá!) (Már jobban vigyázok rá!)Idézem: A Linux is felhasználóbarát, nem idióta-barát... - Esetekként még jobban mint a "neki sosem mondjuk ki a nevét..." terméke(i) Jóóó ez a rendszer! Üdv. Core2 
- 

vamzi senior tag válasz  blackmoto

üzenetére blackmoto

üzenetéreén ugy tudom, hogy a részleges frissítés abból a szempontból rossz, hogy az összes függőségét telepíteni kell, ami egy lavinát indíthat be, de javítsatok ki ha nem  már csináltam én is ilyen részleges frissítést az egyik progi miatt, de vagy 10percig szedte a csomagokat hozzá. már csináltam én is ilyen részleges frissítést az egyik progi miatt, de vagy 10percig szedte a csomagokat hozzá.
- 

vamzi senior tag válasz  blackmoto

üzenetére blackmoto

üzenetérecsak a tűzfalhoz tudok hozzá szolni. már vagy 10 éve tartalmazza alapból a linux az iptablest, vagy is van alapból tűzfal az ubuntuban.de ha nem elég neked az iptables akkor. jah arra a wincsis dologra meg szerintem irj egy script-et és tedd a megfelelő helyre, vagy szerkezd be a megfelelő helyre, majd az okosok elmondják mit csinálj  
- 

sámli csendes tag 
- 

sghc_toma senior tag 
- 

sghc_toma senior tag válasz  blackmoto

üzenetére blackmoto

üzenetéreegy hard way megoldás (nem biztos, hogy ez a legszebb, csak gyorsan összedobtam...) ja, meg nem is gnome-os...  #!/bin/bash 
 #
 # MINIMUM_LOAD : %
 # TIMEOUT : seconds
 #
 TIMER=0
 if [ $# -lt 2 ]; then
 echo "Usage: $0 MINIMUM_LOAD TIMEOUT"
 exit 1
 fi
 while true; do
 LOAD=`ps -eo "pcpu" | awk '{a+=$1} END {print a}'`
 if [ $LOAD -lt $1 ]; then
 TIMER=$((TIMER+1))
 else
 TIMER=0
 fi
 if [ $TIMER -ge $2 ]; then
 poweroff
 fi
 sleep 1
 done
- 

pitipeti csendes tag válasz  blackmoto

üzenetére blackmoto

üzenetéreOlyasmit nem tapasztaltál, hogy video lejátszás közben 10 perc után elsötétedik a kép? Megnéztem nem a képernyőkímélő a hibás és nem is az energiagazdálkodási funkciók. Nem tudom, hogy még mi az ami kikapcsolhatja a monitort. De az a gyanum, hogy a compiz buherálás tett be ennek is mint a felfüggesztett módnak. Ja és a betöltéskori fekete képernyőhöz kapcsolódóan ezt találtam: Blank screen with some ATI hardware People with ATI display adapters may get a blank screen when loading X due to the driver being unable to initialize certain hardware. Upstream is working on it, and hopefully we'll be able to release an update for 7.10 soon after the release. In the meantime, add 'Option "LVDSBiosNativeMode" "false"' to the driver section of xorg.conf. Bug #132716 
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valamelyik nap szórakoztam bizonyos beállításokkal az xorg.confba (én hülye
 Valamelyik nap szórakoztam bizonyos beállításokkal az xorg.confba (én hülye  
  ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ) reinstall lett!
) reinstall lett!  (Már jobban vigyázok rá!)
 (Már jobban vigyázok rá!) 

már csináltam én is ilyen részleges frissítést az egyik progi miatt, de vagy 10percig szedte a csomagokat hozzá.
 már csináltam én is ilyen részleges frissítést az egyik progi miatt, de vagy 10percig szedte a csomagokat hozzá. 

na majd a 8.04.1
 na majd a 8.04.1