- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- A Honor profi iPhone másolásban
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
.:GoliBali:.
üzenetére
és milyen pluszt ad a 64 bites rendszer? mert jó közelítéssel pluszt semmit. nem lesz gyorsabb, nem fog egyszerre több dolgot csinálni, nem fog kevésbé melegedni... viszont driverekkel meg zárt cuccokkal lehetnek (és vannak is) gondok. nem véletlen, hogy hozzáértők, és régi linuxosok se teszik fel szívesen. én se. pedig nekem is 64-bites gépe(i)m van(nak).
a konkrét kérdésedhez hasonló gondom nekem is van, beállítom az 1680x1050 felbontást, megy is tökéletesen, el is menti (elvileg) az xorg.conf-ba, de restart után a régi felbontás fogad.
az a tippem, hogy lehet, mégse menti/tudja elmenteni, csak nem szól

Aktív témák
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest