- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
S e t h #15592 üzenetére
Nagyon jól leírtad, ez a rész langyos volt. Alapvetően nem lenne gond a lassú kezdéssel, mert évad nyitók általában ismétlések, emlékeztető részek, de egy 7 részes évadban ellőni 1 részt a nagy semmire.....hát, GoT ide vagy oda, ez epic fail volt.
Már csak reménykedem, hogy a többi rész pörgősebb lesz, mert hamar vége lesz az évadnak 7 résszel..... még a 10 is kevés szokott lenni, nem is értem miért 7 részes ez....
-
S1M0N
senior tag
válasz
S e t h #14400 üzenetére
Szerintem nem is fog kitörni, ahogy kb. senkiben nem látom ezt a lehetőséget a fiatalok közül.
Inkább B (vagy rosszabb) kategóriás filmekben fognak szerepelni, A-sban esetleg mellékszereplőként (1-2 főszerepes próbálkozás után), bár esetleg más sorozatokban nyújthatnak még kiemelkedőt.Amíg kitart a népszerűségük, addig kihasználják őket, utána nagy részük el fog tűnni a nagyszínpadról.
Mondjuk Peter Dinklage-nek megvan az esélye, ha olyan szerepet kap, amiben megmutathatja magát.
Amúgy Carice van Houten is szerepel a filmben.
-
laceszgamer
addikt
válasz
S e t h #11811 üzenetére
Az első évadban mikor a Viráglovagot védte meg, azért akkor sem tűnt gyengébbnek a Hegynél, termetben lehet ekvesebb, de azért Sandor is simán benn van a legjobbak között ha arról van szó. Most ugye a lába igaz sérült, bár annyira szerintem ez nem hátráltatja, legalábbis nem úgy nézett ki hogy gyengélkedik annyira. -
M3oH
addikt
válasz
S e t h #9903 üzenetére
Én veled értek egyet, nem sok értelmét látom én sem.
Amúgy, a sorozat szünetel, persze, hogy a kibeszélő topik kicsit pang. Az elmélkedő videóknak és a forgatásról szóló cikkeknek van értelme, de hogy felbukkan egy kép vmelyik szereplőről és azonnal itt posztolva és megy a nyálcsorgatás.... Ennek semmi értelme és személy szerint nem is vagyok kíváncsi rá egyik részére sem. Ha van rá igény, legyen offtopicban egy GoT csajai topik, és mindenki boldog.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
S e t h #9632 üzenetére
Nem biztos! Nagyon jó máj védő és regeneráló készítményeket lehet már venni, illetve a genetika is sokat számít. Ismerek olyat aki hiába szedett bármit a mája "szétrohadt" viszont olyat is aki bármit beszúrhat magának és évek óta makk egészséges. A családalapítás más kérdés...
-
S1M0N
senior tag
válasz
S e t h #9234 üzenetére
A könyveket is olvastuk szerintem jó páran, mégis nézzük a sorozatot, mert kíváncsiak vagyunk, hogy adott jeleneteket hogyan valósítanak meg, illetve milyen eltérések vannak.
Az ilyen "kiszivárogtatott" információk meg pont azért izgalmasak, hogy majd amikor nézzük a sorozatot, láthatjuk, hogy ezekből mi volt igaz, és mi nem.
És részemről egy dolog olvasni valamiről, egy másik meg látni is azt.
Elég sokszor elspoilerezek magamnak dolgokat (ezért is veszélyes pl. többkötetes könyveknél elolvasni az újabbak hátoldalát), de mások is megtették már ezt a "szívességet".
De egy adott eseményhez el is kell jutni, arról meg nem igazán szoktak spoilerezni, "csak" a végeredményről, így lehet izgulni, hogy az adott dolog mikor következik be.
-
Argos
őstag
válasz
S e t h #9234 üzenetére
Nekem is fura.. Számomra úgy teljesen elsikkad a várakozás, a "vajh mi fog történni" izgalma.
Én speciel se teaser-t, se trailer-t, se theory-craft-ot, de még csak képet se nézek. És nagyon tudom verni a fejem a falba, ha valahol - pl. egy teljesen más témájú cikkben, figyelmeztetés nélkül odacsördítenek egy ordas nagy spoiler-t az arcomba ( volt már rá példa..).
Ha, valamit követek, akár F1, akár a GoT és kimarad az aktuál rész, pl. a *#&;$ß* origo.hu tiltólistás (alapból nem látogatom, csak ugye a frímél kilépője..). Amúgy is egy kalap holló-guánó az a site, de spoiler-ben és kamu hírekben verhetetlen. -
Argos
őstag
válasz
S e t h #8091 üzenetére
Köszömszépen', mind ön-, mind egyéb értékelési, mind pedig hormonális szinten nagyjából határértékeken belül ficánkolok. Jó, a pajzánkodási rátám, viszonylag magasra szökkenik', ha megérzem a topik szagát..
De, ugyan már.. Semmi rossz nincs ebben. Néha bekukkantunk ide, ha van mire akkor meglóbáljuk kicsit a virtuális himbilimbit, ha nincs akkor azért. Megkenünk 1-2 macsós-kenyeret, elmajszoljuk, eregetünk egy kis tesztoszteron-felhőt, aztán jónapot'!
A párom például jókat röhög rajtunk..Egyébiránt meg a közvetlen környezetemből, bármelyik GoT-os chica-nál hozok tíz jobbat. De, ez Trónok harca topik, úgyhogy arra csapatjuk, ami van..
Ám, ha inkább zavaró, semmint mulattató, akkor gond egy szál se, felhagyok a hormon-hoppárézással!
Nem akarok én ebből gondot senkinek.(#8092) toturi : Nézelődtem.. De, wazz.. ott csak Hegyeket láttam.. azt meg nagyon nem akaródzik megmászni..
-
Sareth
senior tag
válasz
S e t h #8091 üzenetére
Örömmel jelentem hogy hormonális szinten (nálam) minden rendben van szóval nyugi
Nem kell ezt olyan komolyan venni, hiszen csak viccelünk két spongya hír/kép között amíg uborkaszezon van
Persze ha zavar jelezd és zárom a topikot a szezonnyitóig, de akkor te nézel farkasszemet a felbőszült tömeggel élükön az északi rémmel „Gyuri bácsival”
Amúgy nézz szét a többi portálon, ott is kb. ugyanez megy amíg a sorozat el nem indul. Mivel nagy a Hype minden apró kis morzsára ráugranak és azonnal megírják de ez valahol érthető hiszen látogatószámot generál... A hír nem mellesleg igaz, legalábbis a pletykalapok szerint, én meg nem voltam ott hogy megerősítsem mindezt
#8093 - LendvaiFeri1 - Jobb hogy nem ő lett a kiválasztott, de ahogy a kolléga írta a Salem-ben volt és nekem emlékezetes maradt.
-
brownus
veterán
válasz
S e t h #7912 üzenetére
segítek ahol tudok, parancsolj
ez után pláne -
Sareth
senior tag
válasz
S e t h #7524 üzenetére
Közben megvilágosodtam és leesett hogy az arcával van a gondod és nem a testével, de szerencsétlen erről sem tehet. Majd változik még, de ettől függetlenül értelek, én sem tatom egy női ideállnak bár még mindig nehéz elvonatkoztatnom a korártól... Meglátjuk 10 év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest