- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
"Összeadta a sárkányokat amiket átváltott literből deciliterbe majd elosztotta a hegy által szétroppantott fejek számának az ötszörösével és mikor kijött az hogy sansa és bűzös 16 méter magasról ugrott ki és az esésük nagy valószínűség szerint halálos volt akkor az eredményt hozzáadta a trónok harca cím magánhangzóinak összegének a feléhez ami 2 kivont belőle egy felet és kijött hogy 150! Ez tyrion magassága így tehát ő a legfontosabb karakter."
Nem én kalkuláltam ki.
-
Sareth
senior tag
Ááááá épp most fejeztem be de néztem volna még egy pár órát
Elhiszem hogy építkezni kellett, meg minden de ez most odabaszott rendesen
Dany és Tyrion közös jelenetei igen erősek voltak, Cersei-t meg már szinte megsajnáltam ahogy szegény a földről ivott. A befejező rész meg kellően, véresre, ütősre sikerült, háromszor néztem meg... Picsába legyen már vasárnap -
¤Envy¤
aktív tag
- Mikor lesz újra olyan, mint volt? - követelőzött Dany.
- Amikor a nap nyugaton kel fel és keleten nyugszik le - közölte Mirri Maz Duur. - Amikor a tengerek kiszáradnak és a hegyeket elfújja a szél, mint a falevelet. Amikor ismét fogansz és élő gyermeket szülsz. Akkor visszatér, addig nem.És egyébként az 5. kötetben az ő sztorija pont úgy ért véget, hogy
Újra menstruálni kezdett ("holdvérzés"), tehát szerintem újra termékeny lesz innentől.
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Drogo visszatér. Én örülnék neki, bár persze egy részem nem hisz benne. -
laceszgamer
addikt
Ezek szerint bejön amitől a legtöbben tartottak, hiába HBO, ha már átmennek arra a megoldásra, hogy ne szakadjon meg a sorozat ( jöjjön a pénz ) és ennyire eltérnek az alaptól akkor ők se képesek csodát tenni.
Jobban jártak volna ha kivárnak, így max azt nyerik el, hogy a végére totál érdektelenné válik a sorozat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest