- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
-
suste
veterán
Hát az nem kérdés, hogy ha olcsóbb a nagyobb, akkor azt kell kérni.
Pont ezért írtam, hogy ha 1000ft-tal drágább, már akkor sem éri meg, ha nem használod ki.
Biztos vannak akik tényleg éjjel nappal töltenek le, de azért a nagytöbbségnek tuti felesleges már a 120 is.
Abban is szinte biztos vagyok, hogy mondjuk a 60Mbites, 7,5MB-os másodpercenkénti letöltés által mondjuk 8 óránként keletkezett 216GB adatot nem igazán tudnák kezelni, felhasználni, tárolni, hiszen ez még HD filmeket nézve is olyan sok, hogy idő sincsen megnézni, de főleg nincsen ennyi szabadideje senkinek.
Az igazi ellentét köztem és az ilyen nagy netet igénylők között ott van, hogy nekem akkor érné meg egy bizonyos sebesség, ha azt mondjuk 24 órára vetítve (de minimum 8-ra) kihasználom (legalább 50%-ban), míg ők azt nézik, hogy 10 perc alatt le tudják tölteni azt a teljes napi adagot, mert valamiért nem tudnak várni, vagy előre gondolkodni. Eddig nem írt senki olyat, amit ne lehetne megoldani mondjuk egy 20-30Mbites nettel kicsit előre tervezve. Nálam a filmnézés is úgy megy,hogy rendszeresen figyelgetem mit néznék meg, és ha érdekel, akkor leszedem, és majd amikor lesz időm, akkor megnézem. Így teljesen mindegy, hogy mekkora adatmennyisgről beszélünk, lehetne akár 4K felbontás is. Pont ez a legjobb a routeres letöltésben, hogy nem csak azzal a pár órával lehet számolni, amit a pc be van kapcsolva, hanem 7/24-ben amúgy is megy, és közben alig fogyaszt valamit. Gondolom ezért beszélünk itt sokat az openwrt-ről,és nem a gyári fw-ről.
Remélem nem veszi ezt senki háborúnak! Csak eszmecsere folyik. Győzzetek meg, hogy igenis kell a 120-as net, de ne azzal, hogy neked most 10 percen belül kell 9GB adat a szórakozáshoz, egyébként meg webezés megy pár Mbittel.
Feltöltés: van 1-2 szolgáltató, aki sokkal jobb arányban adja egyes csomagjait (pl: 20/10), de sajnos felénk sem elérhetőek ezek
. És ezt fél, 1/3-ad áron adja a UPC 120/10-eshez képest, szóval nekem nagyon bejönne....
-
r3dsnake
nagyúr
LogMeIn nem jó semmire, egyrészt nem indíthatom vele a gépet, másrészt tükrözve mutatja az otthoni gépen is, amit csinálok. Ilyen célra kizárólag Microsoft Remote Desktop.
Itt most a távoli indításon van a hangsúly, semmi több nem kell kintről, mert minden más megy.
jimmy1801: belső portot nem adtál meg? Miért pont 1802? Mármint honnan fogja tudni a router, hogy pont azon a porton bejövő csomagra kellene ébresztenie a helyi gépet? Köszi!
cimp: ez sincs iPhone-ra.
-
stickermajom
addikt
Hm, ez bejött. A NAS kb. 1 méter körüli Cat5e kábelét a gépbe dugva gigabites hálózatot érzékel. Viszont az összes többi kábelem is amivel próbáltam Cat5e, bár ezek vérezhetően vékonyabbak, mint a NAS-hoz adott. Lehet, hogy ezen a másfél-két méteren az elosztó mellett elhúzva olyan zavarás van, hogy már nem megy a gigabit dupla árnyékolás nélkül?
-
Burki
aktív tag
Köszönöm a választ, kezd körvonalazódni számomra,hogy körülbelül a szarnak a pofon kategória nekem ebbe energiát fektetnem. 11 wifi jelet érzékel a gépem a lakás bármelyik pontjában, úgyhogy a 13 csatornával azt hiszem ez a lehetetlen kategóriát veri,hogy olyan csatornát lőjek be,amit más nem használ, ráadásul ha fixre állítottam, szarabb volt a mért sebesség. Teljesen tisztában vagyok a wifi korlátaival, a kérdésem nem is arra irányult,hogy milyen beállításokkal tudom a 120 megabitet kipréselni belőle, hanem arra,hogy milyen beállításokkal tudom maximalizálni a teljesítményt.
-
Burki
aktív tag
Kicsit átrendeztem a router helyét, letettem a nappaliba, ahol a wifis gépek vannak, hogy a falak ne zavarjanak. A méréseket mindig ugyanarról a gépről csinálom.
Beállítottam 40 Mhz-re a routert, illetve variáltam kicsit a csatornákkal (leszedtem egy programot ami listázza részletesen a wifi jeleket a környéken). A program szerint a routerem csarornája 7+3, legalábbis amíg Auto-ra volt állítva. Ez mit jelent, mi az a + 3? Átállítottam 7-es csatornára, mert ezen a csatornán nem volt más wifi jel a környékben, viszont a 60 megabites mért értékről visszaesett 10-15 megabitre. Visszaállítottam Autora, így újra megközelítette a 60 megabitet. Közvetlenül mellette van a T-Home-os router, ami szintén wifi jelet sugároz 3-as csatornán, gondolom ez is bezavarhat, de nem tudtam még lelőni a wifijét, mert használatban volt.(#38929) Maximusz:
Fogalmam sincs milyen VPN, céges zárt rendszer, a laptop beállításait sem tudom módosítani, mert jelszóval védett minden. -
gaston63
tag
köszi a tippet de sajnos ez sem nyert
Microsoft Windows [verziószám: 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.Windows IP konfiguráció
Hiba történt a(z) Helyi kapcsolat adapter megújítása közben: nem sikerült kapcso
latot létesíteni a DCHP-kiszolgálóval. Nem érkezett válasz a kérésre a határidőn
belül. -
wwenigma
Jómunkásember
-
Tamy
senior tag
Biztos nálam van a baj, de az 1.5.8-nál is ugyanez a helyzet a webes felületnél, az init.d-s scriptet meg már ki sem merem próbálni.
root@Gargoyle:~# df
Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
rootfs 1408 236 1172 17% /
/dev/root 5888 5888 0 100% /rom
tmpfs 14652 172 14480 1% /tmp
tmpfs 512 0 512 0% /dev
root 14652 144 14508 1% /tmp/root
overlayfs:/tmp/root 14652 144 14508 1% /tmp/root
/dev/mtdblock3 1408 236 1172 17% /overlay
overlayfs:/overlay 1408 236 1172 17% /
/dev/sda1 485818 246 460383 0% /tmp/usb_mount/d454c9bc-3afa-41b9-a504-0c10ecc70ee1
/dev/sda1 485818 246 460383 0% /tmp/share_home/user/share_1wwenigma: Esetleg Te is megnézhetnéd ssh-n a tényleges csatolási ponot, kíváncsi vagyok, hogy csak nálam csinálja-e?
-
Tamy
senior tag
Ismét újraindítottam, de megint nem indult el, csak villogott a sys led, usb nem is világított, aztán 2. nekifutásra elindult, de az usb nem világított, most nem néztem, de ilyenkor általában nem is látja a pent. 3. próbálkozás ugyanaz mint az első, majd 4. nekifutásra végre megint ott tartok, hogy elindult rendben, fel is csatolta, csak ugyebár nem az mnt alá, csak a sablon tmp alá.
Mindezt már a 2. általam hibátlannak ismert pendrive-al csinálja. Már egyre inkább arra gondolok, hogy ez az új 1.5.9 verzió bugja, de furcsa, hogy a Gargoyle fórumán nem olvastam ilyen jellegű problémáról, és a webes felületen beállított mount opciókat is rendben megtartja, csak annak megint köze nincs ahhoz, mint amit beállítok csatolási pontot. Eddig az 1.5.7 hibátlanul ment, most már ott tartok, hogy kipróbálom az 1.5.8-at, ha azzal se megy visszaállok az 1.5.7-re, remélem azzal nem jön elő.
-
-
Tamy
senior tag
Minden véletlenszerű, és megismételhetetlen, teljesen kiszámíthatatlan. Hol elindul, hol nem, de a pent még véletlen se csatolja oda, ahová beállítom.
Beraktam ezt a scriptet az init.d-be:
#!/bin/sh /etc/rc.common
START=50
STOP=40
start()
{
echo -n "Mounting USB drive: "
mount -t ext2 /dev/sda1 /mnt/hdd -o rw,noatime
echo "Done."
}Ha kiadom a /etc/init.d/mount start parancsot, akkor felcsatolja szépen a /mnt/hdd alá, de ha újraindítom, akkor csak ide van felcsatolva: /tmp/usb_mount/d454c9bc-3afa-41b9-a504-0c10ecc70ee1. Ez meg a /etc/init.d/usb_storage fájlban megadott általános gyári paraméter. Próbáltam ezt is átírni már, de úgyse jó. Teljesen tanácstalan vagyok
-
Tamy
senior tag
Továbbra sem boldogulok, most leformáztam ext2-re egy másik pendriveot is, ezzel ugyan elindul rendben, de nem bírom rávenni, hogy felcsatolja. Ha a webes felületen állítok be valamit, azt most már megjegyzi, de az úgy nekem nem jó. Ha bemásolom az fstab konfigom a /etc/config alá, azt figyelmen kívül hagyja, ha meg az init.d-be teszek be egy scriptet, akkor újraindítás után csak villog a sys led, az usb ledje nem is világít, és ip-t sem ad. Valakinek valami ötlete?
-
Tamy
senior tag
Az a furcsa, hogy a webes felületen beállított mount opciókat nem látom sehol. Tudtommal elvileg a /etc/config/fstab tárolja ezeket, de ilyen nincs is. Van egy fstab file a /etc alatt, de azt meg se tudom nyitni, és a mérete is csak 10 byte. Néztem dátum szerint rendezve is (WinSCP) a változásokat, de nem találok semmit. Kipróbáltam azt is, hogy egy korábbi mentésből bemásoltam az fstab-ot a /etc/config alá, de újraindítás után már ip-t sem kapok, csak villog a sys led, egész addig, míg ki nem húzom a pendrive-ot, és újra nem indítom a routert.
-
-
-
-
-
-
libus
őstag
Értem!
Most próbálom a transmissiont, s szedek le vele 2 torrentet, de 100-500kb/s között ugrál csak a letöltés.
Miért csak ennyi? 1.7Mb/s-al kellene jönnie. A Pendrive írási sebessége igaz csak 4Mb/s, de annak kellene bírni a max letöltési sebességem (1.7Mb/s) is, nem?
A web oldalak (így hogy megy a letöltés) iszonyatosan lassan jönnek be.
Pedig a Qos-nél megadtam a http-nek a magas prioritást. -
Tamy
senior tag
Sikerült találnom egy (meglehetősen fapados) ftp klienst a mobilomra, jelenleg csak innen tudom próbálni a külső elérést. Ezzel sikerül ténylegesen elérnem az ftp szervert, de böngészővel nem. Tehát kívülről passzív módban nem megy. A vsftpd.conf-hoz elvileg hozzá lehetne adni ilyeneket:
port_enable=YES
pasv_enable=YES
pasv_address= <numeric WAN interface IP address here>
pasv_min_port=32000
pasv_max_port=32127Ezek közül csak a pasv_enable=YES hozzáadását próbáltam, de elvileg ez az alapértelmezett állapot is. Sajnos nem segít, és a leírás alapján alapértelmezettként bármelyik portot használhatja, tehát ha azt is hozzáadom, csak szűkítem a lehetőségeket.
-
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Működhet ez a megoldás, de egy nagy gond van vele:
nem tudod garantálni, hogy 1 napi log belefér a 16 KB-ba. Így simán lehet logvesztésed. Erre inkább a logrotate-t szokás használni (én is azt teszem). Persze ehhez file-ba kell irányítani a logot. Ezzel tömörítheted, megmondhatod, hogy visszamenőleg hány napra tartsa meg, mekkora méretnél rotáljon, stb.
-
Tamy
senior tag
Találtam egy ilyent az aznapi dátumra: $(date +"%Y-%m-%d").txt, ehhez elvileg van olyan opció, hogy a date -d tomorrow a holnapi dátumot írja ki, ebből gondolom, hogy date -d yesterday is van, viszont OpenWrt alatt se a yesterday, se a tomorrow nem működik ebben a formában (date: invalid date 'tomorrow').
-
Tamy
senior tag
Mivel nem találtam más megoldást, létrehoztam egy kisebb partíciót (illetve most még csak tesztkörnyezetben megy minden). Így felcsatolja, és a tartalmát is látom, nem sír. Ez alapján megcsináltam az automatikus felcsatolást is, de pár dolgot még meg kéne oldani:
1./ Miként biztosíthatnám, hogy ha a router indulásakor még nem elérhető a hálózati meghajtó (vagy közben leszakad egy Win restart miatt), akkor bizonyos időközönként próbálja meg újra felcsatolni? Gondolom valahogy időzíteni kéne, de hogyan?
2./ Szintén valamiképp időzíteni kéne a logok fájlba mentését, és ha nem sikerül x idő múlva próbálja újra.
-
Tamy
senior tag
Ez alapján a leírás alapján sikeresen felcsatoltam a Win megosztást, de WinSCP-ben nem látom a tartalmát, ezt a hibaüzenetet adja:
A parancs 'ls -la ' nem futott le.
Visszatérési kód: 1
Hibaüzenet: ls: can't open '.': Value too large for defined data type.Ennek ellenére ha másolok bele valamit, azt megcsinálja, bár ő azt sem mutatja. Ha jól értem túl nagy neki a felcsatolt partíció, nem is lenne szükségem az egészre, de ha ezen belül csak egy mappát adtam meg, azt nem fogadta el:
root@OpenWrt:~# mount -t cifs //192.168.x.x/d/prob /mnt -o user=xxx,password=xxx
mount error 6 = No such device or address
Refer to the mount.cifs(8) manual page (e.g.man mount.cifs) -
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Ezt a leírást követted?
A lib-ekhez: milyen kernel verzió van a routeren (ha jól tudom Gargoyle-t használsz)? Honnan tetted fel a vsftpd-t? Ugyanis BackFire esetén a libnsl.so a libc csomagban van, a trunk verzióban viszont nincs ilyen library. Azaz utóbbi esetben a vsftpd-nek sem kell.
-
Tamy
senior tag
Ha az ftp felhasználónak engedélyezem a helyi belépést, akkor ftp-n is be tud lépni, ellenkező esetben viszont nem. Valamiért nem veszi figyelembe a pureftpd.passwd fájlt, helyette a passwd-t használja. A configban minden alapon van, és sok állítási lehetőség amúgy sincs. Azt gondolom a felhasználó felvételénél ronthatok el valamit, ahány oldal annyi féle képen van leírva... Arra viszont nem magyarázat, hogy bármelyik helyi felhasználó beléphet.
Jól elcseverészek magammal, lassan blogot is írhatnék.
-
Tamy
senior tag
Rájöttem, hogy a root be tud lépni ftp-n, pedig ő nincs is felvéve ftp felhasználónak, az ftp user viszont nem
Felhasználónak egyébként bárkit elfogad, nem létezőt is, csak a jelszónál visít. Ezek alapján szerintem a felhasználót állítom be rosszul, a jelszó elég egyértelmű. Viszont azt akkor sem értem a root miért léphet be.
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
A vsftpd.conf man-jában ez olvasható:
"use_localtime
If enabled, vsftpd will display directory listings with the time in your local time zone. The default is to display GMT. The times returned by the MDTM FTP command are also affected by this option.
Default: NO"Tehát ezt megpróbálhatod átállítani yes-re. Ezek szerint csak az ftp szerver adja vissza a kliensnek GMT-ben az időt. yes esetén local time zone-ban fogja adni.
-
-
-
-
-
Tamy
senior tag
Többek közt ezt próbáltam, de valamiért nem jó:
URL_STRING=http://www.facebook.com/
LOCAL_IP=192.168.2.101
#
echo Blocking $URL_STRING from $LOCAL_IP
iptables -t nat -s $LOCAL_IP -m string --string $URL_STRING --algo bm -j DNAT --to 173.194.70.94:80De így is próbáltam:
iptables -I FORWARD -s $LOCAL_IP -m string --string $URL_STRING --algo bm -j DNAT --to 173.194.70.94:80
Valaki tudna segíteni mit is kéne átírnom, hogy működjön?
-
Tamy
senior tag
Még mindig keresem a megoldást a sebességkorlátozó scriptre.
Ami azóta történt:
-kiegészítettem a hivatalos fórumban javasolt "insmod act_police" sorral,
-próbaképp beírtam a br-lan helyére a eth0.1-et,
-hibakereső módban történő futtatás (első sorban sh helyére beírtam a bash kifejezést, illetve alá set -x)Minden segítséget örömmel fogadok.
-
Az lehetséges... Én az EU Standard-re gondoltam!
-
Jester01
veterán
Én arra gondoltam, hogy ha automatikusan indul annak a kimenetét nem látod. Utána viszont maga a restart (azon belül is a stop) esetleg nem takarít rendesen azért vannak azok a hibák (mivel arra panaszkodik, hogy bizonyos dolgok már léteznek).
Tehát ki kellene venni az init.d-ből (vagy máshogy letiltani) és szűz rendszeren kézzel indítani, hátha akkor más üzenetek vannak.
-
Jester01
veterán
Akkor valami nem stimmel. Nem tudom milyen listában nincs. A modulnak magának ott kellene lennie a fájlrendszerben, a /lib/modules/<kernel-verzió>/act_police.ko néven mivel a csomagban benne van. A scriptbe pedig bele kell írni az insmod act_police sort, ahogy mondod, illetve kézzel is ki lehet próbálni, hogy van-e valami hibaüzenet.
-
Jester01
veterán
telepítenem kéne az "act_police module"-t. Csakhogy ilyen nincs,
Akkor elfelejtetted felrakni a kmod-sched csomagot, mert abban van.
Lásd még required packages -
Tamy
senior tag
-
mgrincs
tag
Szia,
lehetséges válasz az 5-ös pontra:
a router újraindulásakor a hálózati kapcsolatod megszakad, ergo a géped kér egy új ip-t.
Azt szépen meg is kapja a modemtől, mivel ekkor még a router az újraindulás egy eléggé kezdeti stádiumában van, így ő nem oszt címeket.
Ezek után, mikor a router elindult, a te IP-d/átjáród eléggé nem illik az ő tartományába, nem is fog számodra semmit route-olni.
Az újonnan csatlakozók(pl wifi), persze már a jó beállításokat kapják a routertől.Ellenőrzésképpen, egy router újraindítás után, a windows-odon a parancssorban add ki a következőket:
ipconfig /all
Ezt csak kíváncsiságból, az elmélet igazolásához.
Majd:
ipconfig /release
ipconfig /renewItt kérsz új címet, már bizonyosan a működő router-től.
Kiváncsi vagyok az eredményre.
-
Tamy
senior tag
Valahogy megoldottam, többször újraírtam a vsftpd.conf fájl-t, így most jó. A poén az, hogy minden ugyanígy volt a Virtualbox-ba, ott tökéletes volt. Ráadásul az sem volt elég neki, ha csak a vsftpd-t indítottam újra, kipróbáltam, hogy visszaírtam az alapbeállításokat, majd teljes restartot csináltam. Kipróbáltam, minden jól működött. Elkezdtem visszaállítani a régi állapotot, minden egyes sor után újraindítottam a vsftpd-t, majd megnéztem az ftp kapcsolatot. Végig jó volt. Csináltam egy teljes restartot, erre megint nem tudtam törölni, amit feltöltöttem. Ekkor kezdtem megint előlről. Alapbeállítás vissza, aztán egyesével minden változtatás után teljes router restart, majd próba, majd megint szerkesztés, és így tovább. Nem írtam mindent vissza, ahány oldal annyiféle módon írják a konfigurálását ugyanarra a feladatra. Egy-két dolgot felülbíráltam, és bejött. Van aki a vendég felhasználót tartja feltétlen szükségesnek engedélyezni, míg más a névteleneket. Én megvontam tőlük mindenféle jogot, és most jó. Ezen kívül az is bekeverhetett, hogy eredetileg a névtelen, illetve az alapértelmezett bejelentkezéseket a /Home-ba küldtem, ami már megint eltűnt rejtélyes módon. Ugyan gyakorlatilag senki nem használta ezt, mivel a saját profiljában más volt, de jobbnak láttam ha módosítom ezt is.
-
Tamy
senior tag
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Ha 002-re, vagy 022-re állítod, akkor a vsftpd újraindítása után feltöltött file-okat le kell, hogy tudja törölni.
002: az other users nem írhat/törölhet
022: a csoport és az other users nem írhat/törölhet
0777: senkinek semmi jogaEgyébként a kép alapján a tamy user elvileg tudja törölni a Parancs.txt, Parancsok.txt, illetve tcpdump.txt file-okat.
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
ssl támogatás engedélyezésének nincs egyszerűbb módja vsftpd-hez. Ugyanis, ahogy írtuk, a binárisban nincs benne a támogatás.
Az umask nem egyenlő a felhasználói jogokkal. Itt pontosan azt adod meg, hogy milyen jogosultságokat vegyen el a file-tól. Valamint, ahogy a vsftpd.conf leírásában olvashatod, ha oktális értéket akarsz megadni, akkor 0-val kell kezdődnie, különben decimálisként értelmezi.
Tehát, pl. az én build-emben lévő config-ban található
local_umask=002
annyit jelent, hogy az other users-től elveszi az írási jogot.
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Nem a vsftpd-ben kell engedélyezni az ssl-t, hanem a vsftpd csomag fordításakor a forrásban található builddefs.h file-ban. A mikéntje elolvasható a forrásban fellelhető README.ssl file-ban. Egyébként itt láthatod, hogy alapesetben ki van kapcsolva az SSL támogatás (nem csak OpenWrt alatt).
Persze a build-hez OpenWrt buildroot felépítése is kell, illetve nem árt tisztában lenni a build folyamatával.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged