-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jooker82 #44830 üzenetére
A legolcsóbbak az ASUS RT-N10U B, és a TP-LINK MR3220!
Mindkettőnek van kompatibilitási listája, amin elviekben rajta kellene legyen a használni kívánt modem, bár ha nincs is rajta, az magában még nem jelenti azt, hogy nem fog működni, csupán azt, hogy nem tesztelték!
-
válasz
jooker82 #44828 üzenetére
Szia!
Van olyan router,melybe usb bemenet van és a T-mobilos Internet Stickem bele tudom tenni?
Igen, minden USB-s router ilyen! Viszont ezek között is van olyan, amivel még használni is tudod azt a sticket, túl azon, hogy beledugod a routerbe, és esetleg meg is tudod osztani a netet róla! -
Zol77
aktív tag
válasz
jooker82 #35153 üzenetére
szerintem nálad az sem egyértlemű,hogy mit akarsz,de sejtem.
Amit beállítottál jelszót,az arra való,hogy a routeredbe ne tudjanak belépni.
Viszont alapból a tp-link nem ad jelszót a wifihez,az továbbra is nyitva van.
A lényeg,hogy most már a routeredbe nem tudnak belépni, de a netedhez továbbra is tudnak csatlakozni,
ha nincs jelszóval védve. Ezt is külön be kell még állítanod,ha nem tetted még meg. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest