Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • 90 wattal tölt a Xiaomi 15

    ma Októberben tarthatja a márka a kínai bemutatót, hogy meglegyen az első Snapdragon 8 Gen 4-es telefon címe.

  • Adoptálja a Vulkan köztes nyelvét a DirectX

    ph A Microsoft a shader modell 7-től tervezi bevezetni a változást.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamy

    senior tag

    válasz vargalex #32362 üzenetére

    Láttam, hogy válaszoltál a másik topicban is, köszönöm, mindjárt kipróbálom.

    Nem arra gondoltam, hogy nem kíméli jobban, azért az csak jobb, ha egy nap egyszer ír rá, mintha folyamatosan. Igazából nem ment még tönkre pendriveom soha, de nem is használtam még flash meghajtót ilyen célra eddig, és mindenhol riogatnak vele. Egy 2GB-os pen igazából filléres összeg manapság, pláne, hogy nem kell különösen gyorsnak sem lennie, ez is egy mezei Kingmax, inkább csak az adatvesztés, meg az új üzembe helyezése miatt nem szeretném ha tönkremenne. Való igaz végül arra jutottam, hogy naponta egyszer mentse le a pendrivra, de igazából az is megoldható, hogy mentés előtt felcsatolja a számítógép megosztott partícióját, elmenti a logot, majd akár le is csatolhatja ha végzett. Csak szerintem az a napi egy fájl írás nem különösebben árt a pendrivenak sem, így már nem látom értelmét a hálózati mentésnek.

    Esetleg még valami olyan megoldás jöhetne szóba, hogy a számítógép kezdeményezze a logok lekérését, de azt végképp nem tudnám megvalósítani.

    Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

Új hozzászólás Aktív témák