- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
schulc99 #54477 üzenetére
9:30-tól 4 órán át szerverkarbantartás volt. Ehhez szokj hozzá, hogy csütörtökönként (nagy ritkán keddenként is) karbantartás miatt 4 órán át állnak a Division szerverek. Illetve, ha patch jön, akkor is, de nem tudom jön-e még a játékhoz patch, meg azt se tudom, hogy milyen verziónál áll most. De az biztos, hogy csütörtökönként karbantartás miatt szoktak állni a szerverek (az, hogy hetente, vagy két hetente van-e ez, azt nem tudom már). Meg valamit kezdeniük kellett azzal, hogy napok óta sz*r az egész, mert a megvett SP-t nem látja a játék, vagy a Reward-okat nem jeleníti meg. Meg ilyen apróságok
.
De most karbantartás volt
. Egyébként ide szokták ezt jelezni is, hogy mikor, mennyi időre van leállás: [link]
-
Anonymus23
veterán
válasz
schulc99 #54479 üzenetére
Na ez nagyon érdekes, meglestem most másodlagos accounton, amire csak az ingyenest regisztráltam be, és még mindig ott van.
Szerintem jelezd az ubis supportnál, vissza fogják rakni, de ez szerintem valami hiba, mivel a downdetector szerint eléggé megnőtt a Division szerver problémák jelzése.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest