-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollervaz
csendes tag
válasz
Anonymus23 #54099 üzenetére
Feb.20-án szerdán játszottam utoljára mert csütörtökön már elég szarul voltam,aztán pénteken kórház 1 jó kis tüdőgyulladással,szombaton kiengedtek de tegnapig aktív ágyas történet volt,és ma reggel látom h mi van.Hát sajna semmi idegenkezűséget nem találok.
-
rollervaz
csendes tag
válasz
Anonymus23 #54097 üzenetére
Az van hogy nem tudja lekérni a profilom az ubitol.
-
rollervaz
csendes tag
válasz
Anonymus23 #54095 üzenetére
kettős azonosítás nem aktív és kórházban voltam egy ideig. Hát akkor így jártam. Gondolom kár erősködnöm az ubinál. Egyébként a végleges ban aszt jelenti h hiába venném meg újra a játékot akkor se engedne be?.....vagy másik email cím a megoldás.
-
rollervaz
csendes tag
válasz
Anonymus23 #54093 üzenetére
Köszi a választ. Hogy azért bannolnak mert a kettős azonosítás nincs bekapcsolva!!!!!???
-
rollervaz
csendes tag
Hello.Ha bannolnak nem kell meg indokolniuk hogy mért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest