-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
felixo #54570 üzenetére
Szia. Én most kezdtem el, egyelőre Trial-lal PC-n(A The Division 2 mellett, amiben már WT5-ös a karakterem)... Fizukor megvedzem az első részt is, most nagyon jó áron van.
Tegnap mikor elkezdtem, az első SafeHouse-ban voltak 7en 1esek rajtam kívül.
Hát nem egy Division2...Számomra ami pozitívum a 2-höz képest, hogy ebben van magyar felirat, a 2-ben viszont nincs(amúgy kár).
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
felixo #54407 üzenetére
amikor global event van, akkor érdemes darálni a küldiket challengingen meg legendary-n, és venni a boxokat, de az ugye mindig csak olyat dob ami az eventhez tartozik.
legendary küldik dobhatnak, de ha csak classified-ért mész, akkor nem igazán éri meg, mert elég nagy effort, ha nincs egy-két játékos értelmes build-el (leginkább ha nincs healer) akkor nagy kínszenvedés tud lenni.
legegyszerűbb (bár kétség kívül elég uncsi) az open world bossokat farmolni. kb 20-25 perc alatt végig lehet rohanni rajtuk (a sárga karikák a linkelt térképen), és dobhatnak classified-ot meg exot is. asszem 4 óra után respawnolnak, tehát egy nap több run is belefér.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
felixo #54390 üzenetére
Best talentek sztem LW M4-ra:
Responsive
PredatorySzintén jó, de nem annyira mint a felső kettő:
Brutal
Destructive
DeadlyPvE-re a legjobb:
Ferocious, de azt csak akkor tudod értelmesen használni ha az "ingyen" slotba van forgatva, mert úgy nem kell elektronikára pakolnod.PvP-re nagyon jó:
Unforgivingnem fogom levadászni melyik talent hogy van a hülye magyar fordításban, segítőkészségem kimerült itt
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
felixo #54387 üzenetére
előbb utóbb esni fog, csak lootolni kell. blueprint is szokott lenni hozzá. viszont azt nem tudom, ha megvetted alacsonyabb gearscore-hoz való tervrajzot, akkor maxosat vehetsz-e később
másik jó opció az LVOA-C, ami kb ugyanolyan jó statokkal bír csak kicsit más a recoil (erősen felfelé húz, viszont oldalra kevésbé mint a LWM4)
-
Vityaa
tag
válasz
felixo #54379 üzenetére
Az M4 nem géppisztoly, hanem gépkarabély. Géppisztolyok közül a ház az op. vagyis az összes fegyver közül a ház az egyik legjobb. Gépkarabélyok közül az M4 és az lvoac a legjobbak. Mesterlövészek közül szerintem az M700 Carbon a legjobb bár nekem az a bajom vele, hogy lassú az újratöltés, de ez ilyen. Azt, hogy neked melyik a legjobb neked kell megtapasztalnod.
-
Anonymus23
veterán
válasz
felixo #54361 üzenetére
Igen, igazából akkortól van értelme is egyáltalán.
De lvl30 után van még a World Tier móka is, jobban jársz, ha egy ismerős felhúz téged WT 5be, régen ez annyi volt, hogy megfelelő GS-t kellett elérni. Ha ez most is így van, akkor játszhatok együtt és dobjon neked WT5 GS cuccokat. -
Anonymus23
veterán
válasz
felixo #54359 üzenetére
Igazából nem sokat, max annyi a lényege, hogy bizonyos nehezítéseket és különböző küldetés beállításokat csak bizonyos szintlépés után tudsz megcsinálni vele.
Illetve talán commendation kötődik hozzá.
Csak az Undergroundra érvényes, amúgy semmi egyéb hatása és jelentősége nincs a fentieken túl. -
chris0000
őstag
válasz
felixo #54356 üzenetére
én most értem a végére (level 30. és csak DZ 1-es)...igazából még most kezdődik, úgy igazán a játék...azt se tudom, h mibe kezdjek most bele...több 100 óra tartalom van még benne...nehezedik, legalábbis nekem most biztos...elégedett vok a játékkal, így magyar felirattal meg pláne...
más...a 12 óra múlva kezdődő globális esemény, mi lenne...lehet azt tudni előre, vki info?thx
-
Anonymus23
veterán
válasz
felixo #54323 üzenetére
Hanyas szintű vagy? lvl30 után lehet játszani.
De egyébként meg terminálból elérhető, ahogy spawnolsz a terminálban:
Underground: szemben balra lent egy lépcső vezet egy lifthez, az visz le az Underground termináljába
Survival: jobbra az első ajtón belépsz, ott tudod indítani
Last man standing: a Survival ajtó mellett van balra egy lépcső felfelé, ott tudod a PvP tartalmakat indítani. köztük az LMS-t is.
-
qukesz
senior tag
válasz
felixo #54307 üzenetére
LAST STAND: 8 VS 8 elleni pvp játékmód
SURVIVAL: túlélés játékmód (élvezetes nagyon)
UG: föld alatti küldetések egész sora. Ha itt a bravúrokra is hajtasz akkor bőven van benne játék idő.
Mind a háromba vannak ugye bravúrok de ez csak is rajtad múlik hogy azokat megcsinálod vagy pusztán csak mész és lősz. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
felixo #54304 üzenetére
Ha érdekel a "sztori" (azért írom idézőjelbe, mert elég minimális, de azért valami van), illetve érdekelne milyen egy nagy egybefüggő DZ, akkor igen. De a teljes árat szvsz már nem éri meg, csak leárazva érdemes megvenni. De szerintem úgy viszont jó vétel, a grafikája mai szemmel nézve is eléggé adja, a harc pörgős, a sztori missziók és az open world nem olyan jó mint a második részben, de a DZ szerintem sokkal jobb (annak ellenére is néha vannak csalók).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest