- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54612 üzenetére
Nekem a túlélést eddig egyszer sem tudtam kipróbálni, olyan 30 perces várakozások után meguntam és inkább mentem földalattizni
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23 #54583 üzenetére
lemaradtam róla
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
pilipi #54579 üzenetére
Hát igen. Nem teljesen kiforrott még szerintem sem. Tapasztaltam bugokat én is...Pl. fedezék mögött táncoló NPC-ket...gugol-feláll-gugol-feláll... A kedvencem, mikor falon át közlekednek
vagy mikor szitává darálom az ellent és fél perc után esik össze, majd feláll, összeesik, feláll, összeesik... és hasonló dolgok...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
felixo #54570 üzenetére
Szia. Én most kezdtem el, egyelőre Trial-lal PC-n(A The Division 2 mellett, amiben már WT5-ös a karakterem)... Fizukor megvedzem az első részt is, most nagyon jó áron van.
Tegnap mikor elkezdtem, az első SafeHouse-ban voltak 7en 1esek rajtam kívül.
Hát nem egy Division2...Számomra ami pozitívum a 2-höz képest, hogy ebben van magyar felirat, a 2-ben viszont nincs(amúgy kár).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest