- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54504 üzenetére
Annyit meg, gondolom szokas szerint december elejen ugyis lesznek 60-80%-os akciok.
-
Zizi123
senior tag
Nezem a Discordon, hogy azok, akikkel egyutt jatszottam a Div 1-et, mindenki a Div 2-vel nyomja manapsag.
Jo mar a Div 2? Javitottak a jatekelmenyen? Jobbak mar a felszerelesek, ossze lehet mar rakni jo gear-eket? Elvezheto a jatek? -
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54270 üzenetére
Ez eleg valoszinu, de hogyan?
A masik, hogy akkor az Ubisoft miert nem zarja oket ki?
Nyilvan pontosan latjak a szerveren, hogy hogy lett hirtelen 200e pontja, ami nem lehetseges. -
Zizi123
senior tag
válasz
soo277 #54267 üzenetére
Hamar igy feljott a szo a GE-rol azt mondja mar meg nekem, hogy a GE ranglistan, hogy lehet elerni olyan brutal magas szamokat, mint a top 150-ben van?
En 7030-on allok. KB ugy johetett ki, hogy 4 Amherst-et csinaltam meg. Nyilvan, ha nagyon megnyomtuk volna, es a csapat is ugy all hozza, akkor siman meglett volna az 5, esetleg a 6. is. Ez azt jelenettte volna, hogy 6x1575= 9450 GE pont. Ekkor mar 10 percenkent meg kell csinalni az Amherst-et atlagban.
Tehat top 150 jelen pillanatban 13.736+.
Oszt ezt hogy?
Top 100 : 36.932+
Top 50: 69900+ (40 Amherst 1 óra alatt???)
Top 1: 206.405 GE pont.Tehat nyilvan ezek nem Legendas kuldiket nyomnak!
Hanem????? -
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54262 üzenetére
Csak probalom kimaxolni DeadEye PVP-re az M700 Carbont , hogy 5.6% tuzgyorsasagot tegyek a fegyora, vagy 4% CHD-t
-
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54259 üzenetére
Ahhha, hat igy 1 kicsit mas a leanyzo fekvese. Koszonom a gyors magyarazatot.
-
Zizi123
senior tag
-
Zizi123
senior tag
DeadEye szettet raktam ossze csoportos PVP-re.
Azt nem ertem, hogy a 4. bonusz az, hogy "a tavcso hasznalata mellett a mesterloveszpuska elvesziti fejloves bonuszat, viszont 100% CHC-t kap."
Hmmm hat ez nalam tuti nem igy mukodik.
Hol 173.458-at, hol 456.194-et sebez tavcso hasznalataval.
Ez mitol lehet?
Nagyon nem mindegy, hogy 60e-t, vagy 180e-t sebzek a jomunkasemberbe. -
Zizi123
senior tag
válasz
arnikusz #54236 üzenetére
A strikernek nagy hatranya, hogy el kell talalni vele az ellent, hogy stack-elodjon
Amikor rohan feled, es nem talalod el, csak minden 5 lovessel, az gaz, mert az alapsebzes nagyon gyenge. Mire mar kozelert, addigra mar tok mindegy. Esetleg ott lehet vesenykepes, ahol mindig stackelodve vagy Last Stand, vagy Skirmish modban. 1v 1-ben nem igazan szerintem, de en laikus vagyok. -
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54234 üzenetére
Lenyegeben pont ugyanezek vannak nekem is. Max 19% CHD, max 3% CHC, 6% HS.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54231 üzenetére
Ja meg volna 1 olyan kerdesem is, hogy ugyan honnan lehet a kimaxolt fegyvertartozekokat beszerezni? Mert a build epito oldalak irjak, hogy vannak ilyenek, de ez olyan nekem, mint a Columbo felesege.
Pl:
C79 scope (3-4x)
Critical Hit Damage (20.5%) Critical Hit Chance (3.5%) Headshot Damage (6%)Extended Magazine
Magazine Size (121%) Critical Hit Chance (3.5%) Rate of Fire (6.3%)SR-7 Suppressor
Critical Hit Damage (20.5%) Critical Hit Chance (3.5%) Headshot Damage (6%)Small Grip
Critical Hit Damage (20.5%) Reload Speed (5%) Optimal Range (5%)Nem tudom hany 100 cuccot kraftoltam, de hasonloakat sem tudtam csinalni.
Lootolni pedig vegkepp. -
Zizi123
senior tag
válasz
Anonymus23 #54231 üzenetére
Jaja a Nomad nagyon jo szett. Ezzel voltam megkozelebb ahhoz, hogy meglegyen az elso PVP gyozelmem. Az ellenfel is valami kezdo PVP-s lehetett, es O is Nomad-al kuzdott, mert kb 1 percig lottuk egymast kerulgetve, ugralva, tancolva egymas korul. Szerintem fejenkent 8-8 tarat lottunk el a Haz-zal
-
Zizi123
senior tag
En nem tudom, hogy ki milyen cheat-et hasznal, de fura, hogy cikk-cakkban futva "A Ház" fegyoval 50m-rol 1.5s alatt leszedi pl a Predator cuccom 600e HP-jat, amikor 1 fedezek mogott allok.
Es ebben nem volt semmi tulzas!!!! Tenyleg 1.5s!!! Annyi idom nem volt, hogy a gyogyitast megnyomjam.
Es ez nem egyedi eset. Pedig gyanitom, hogy "A Ház"-on mondjuk Fogékony és Kérlelhetetlen talent van, tehat messzirol 10m+ -rol azert nem kellene, hogy igy sebezzen. Foleg geppisztolykent ami nem is a pontossagarol hires... Foleg nem olyan gyorsan cikazva, hogy az ellenfel (az az en, kovetni nem tudom a monitoron)
Allitolag a fegyver tuzgyorsasagara van valami hack, hogy a teljes tarat kitudja loni 1s alatt az arcodba, es igy nincs a fegyvernek szorasa es elmozdulasa sem, mert olyan gyorsan lovi ki...
Allitolag....Na mindegy is.
Nem az zavar, ha veszitek PVP-ben (eddig mindigkb 0/100 aranyban), mert mindig PVE-re voltam szettelve, hanem az, hogy amikor tobben mentunk 1 jatekosra, akkor is ugy haltunk meg, hogy "megkarcolni" nem tudtuk...
En gyanitom, hogy aki manapsag renegat-ra valt DZ-ben az tudja, hogy mit csinal, es fel van keszulve mindenfele foldi joval, hogy ne legyen eges belole, es az elso jott-ment ne loje le.
Mondjuk amikor 1.5 ora alatt 1 kimentest nem tudok megcsinalni, mert mindig lenyuljak a cuccom, pontosabban a cucc nem is erdekli, csak kinyir, az azert bosszanto
Kedvencem amikor beall mogem, arnyekkent kovet mindenhova, akar perceken keresztul es amikor elkezdesz valakivel harcolni atvalt renegatra, es kinyir...
Mivel lassan a letezo osszes szettem megvan a jatekban, amit akartam, igy privatban varom a manapsag legjobban hasznalhato PVP konfigot!!!
Lassan 80. DZ szintu vagyok de meg nincs 1 1vs1 PVP gyozelmem sem, ezen jo lenne valtoztatniRengeteg videot megneztem hogyan PVP-z DZ-ben, de azok vagy konzolon keszultek, ahol nincsennek csalok, vagy nem tudom, de 1 jo resze vicc, hogy azzal a szettel hogy tud egyaltalan barkit is leloni, nemhogy 30 jatekost.
-
Zizi123
senior tag
Elvileg az osszes kiegeszitot megvettem, mondjuk fogalmam nincs, hogy pl az Underground DLC hogyan jelentkzik a jatekban, mert en nem lattam elotte.
Nem feltetlenul szeretnek alacsony szinten jatszani, inkabb azt mondanam, hogy szeretnek a szintemnek megfelelo cuccokat, mert ugy erzem, hogy a szintem jobban not, mint ahogy a karakter felszereltsege indokolna, es igy az ellenfelek eleg erosnek tunnek, meg a pirosak is. A lilak, sargak pedig kulonosan fingatosak. (persze kelloen sok visszatoltes utan megoldok mindent
)
PL tegnap ejszaka "NAGY G"-t 60x lottem fejbe csipaval, mire meghalt, (ugy, hogy be volt akadva valahova, valami bugzott a jatekban) A 60 loves nem tulzas, tenyleg annyi volt!!!! Ha nem bugzik a jatek soha nem olom meg, mert elotte 5x mentem neki, de O 1 garanattal is siman megolt. -
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem a Division 1-et.
A DZ-ben is kiprobaltam magam, de gyorsan rajottem ,hogy egyedul losz@rt sem erek, mert meg orjarotokat kitudtam nyirni, de mar egyedul kimenteni nem tudtam a cuccokat.
Gondoltam, hogy kigyurom magam 14. szintig, es majd majd ott OP-skodok, de veletlenul atleptem a 15-re, ugyhogy megint en lettem a kiscsira a 14-19 szintuek kozott. Igy most kigyurtam magam 19. szinture, hogy majd most OP-skodok.
Ahogy elneztem youtube videokat ez en felszerelesem fingilingi a DZ-hez ezen a szinten.
DPS: cca 10.000
Szivossag: 18.000Tehat a kerdesem az volna, hogy hogy tudnam magam jobban felhuzni, hogy szinetet ne lepjek, mert akkor megint en leszek a legkisebb.
Hol tudnek jobb cuccokhoz jutni, vagy hol kellene farmolni?
Van erre valami otletetek? -
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Gondolom volt mar rola szo, de hirtelen nem talaom, hogy ha bekapcsolom a dx12-t, es full kepernyore valtok, akkor kilep a jatekbol. i5-9600k, 1060 6Gb, 16Gb RAM.
Eleg ha linket ad valaki.
Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- SoundBlaster X-Fi
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok