- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
pilipi #54579 üzenetére
Hát igen. Nem teljesen kiforrott még szerintem sem. Tapasztaltam bugokat én is...Pl. fedezék mögött táncoló NPC-ket...gugol-feláll-gugol-feláll... A kedvencem, mikor falon át közlekednek
vagy mikor szitává darálom az ellent és fél perc után esik össze, majd feláll, összeesik, feláll, összeesik... és hasonló dolgok...
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
pilipi #54300 üzenetére
Amiért ekézni lehetne az az eszméletlen fostos mód megcsinált kezelés konzolon az a free run amit kapott valami kritikán aluli arról nem beszélve több gomb egyidejű bevitele számtalanszor gondot okoz neki... több kontrollerrel is próbáltam, semmi. A fedezékben való oldalra mozgás és a páncél töltés már megfekteti néha, néha meg nem...
-
-
szatyor1972
tag
válasz
pilipi #54149 üzenetére
Én személy szerint a magam kis 4000 órája után elfogadtam, hogy a div2 egy más fajta játék.
Szerintem ne várja senki ugyanazt a játékot ha ezt el tudja fogadni az ember akkor nem lehet nagy csalódás ha meg nem jön be akkor ne játsz vele.
A béta pont erre volt jó, hogy mindenki eldöntse kell-e vagy nem. -
pilipi
aktív tag
válasz
pilipi #53930 üzenetére
De a viccet félretéve, szerintem a régiózárat nem tudod kicselezni.
Annak pont az a lényege, egy adott régióban olcsóbb és csak az adott régióra vonatkozó nyelvet tartalmazza.
[didivison russian region lock link] -
Anonymus23
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest