- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
rollervaz #54098 üzenetére
Ettől függetlenül bepróbálkoznék a kórházas sztorival...
De arra még nem válaszoltál, hogy te mikor játszottál utoljára, illetve volt-e furcsaság az accounton?
Pl stat eltérés, cuccok amik hiányoztak vagy plusz cuccok, máshol éledtél a karakterrel mint ahol hagytad stb, azaz nem tűnt-e fel, hogy feltörték az accot? -
Anonymus23
veterán
válasz
rollervaz #54096 üzenetére
Meg tudod nézni, hogy az accod aktív volt-e amikor nem voltál otthon.
Pl ITT tudod megnézni, hogy az adott időszakban játszottak-e vele.Ha pl zárójelentéssel tudod igazolni a kórházi bennlétet, akkor bepróbálkoznék (már ha nyilvánvaló, hogy feltörték az accodat, egyébként sok értelmét én sem látom. Van magyar support is, így nem feltétlen veszett fejsze nyele.
Nem tudom, hogy az adott accal tudsz-e új Divisiont venni, erre a supporton rá kell kérdezni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
rollervaz #54094 üzenetére
Hol írtam én ezt?
Ha tényleg nem csaltál:
Az lehetett, hogy feltörték az accodat és aki feltörte az csalt vele.
Ezért kérdeztem, (próbáltam kipuhatolni), hogy mostanság folyamatosan játszottál-e vele, illetve be van-e kapcsolva a kettős azonosítás az accodon, mert ha be van kapcsolva, akkor annak, hogy feltörték gyakorlatilag zéró az esélye. Viszont olyat már sokat olvastam, hogy feltörték az accot és úgy csaltak, nem is oldották fel a ban-t. -
Anonymus23
veterán
válasz
rollervaz #54092 üzenetére
Kellene, de nem fogják.
3 lehetőség van:
1., Nem csaltál, akkor nyiss egy reklamációt az Ubi supporton, ekkor sem fogják elmondani, hogy miért, de még1x megnézik, hogy mi történt. Kb 0,00001% esélye van, hogy visszakapod így az accodat.2., Feltörték az accodat és csaltak vele. Folyamatosan játszottál vele? Kettős azonosítás be van kapcsolva?
3., Mégiscsak csaltál.
Illetve előfordulhat, hogy olyan valakinek szóltál be, vagy lőtted le, akit "nem kellett volna".
Én 1 valakiről tudok, akit a fenti indok miatt bannoltak.
Elvileg csúnya beszédért is bannolhatnak, de aki még erre hivatkozott eddig, arról többnyire kiderült, hogy mégiscsak csalt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest