- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Anonymus23 #54184 üzenetére
Nem akarok multizni de volt itt egy jó fej kolléga aki felvett mert látja, hogy kicsit láma vagyok és segítene a játékban. Csak nekem nincsen ilyen felszerelésem. Sebaj. Majd mobilon tartjuk a kapcsolatot
-
Amúgy nektek van ehhez fejhallgató meg mikrofon, mert gondolom ezt úgy élvezetes. Vagy nem szükséges hozzá?
-
Tényleg kidobál (engem is). Úgyhogy marad a Dx11.
Viszont brutálisan zabálja az erőforrást a game. Ramból simán bekajál 9 gigát a vram-nól meg 5,5-öt. Még jó, hogy nem cseréltem le az 1070-et egy 2060-ra hiszen szinte most is kevés lenne a 6gb a vram. (És ez csak FHD)
Egyebkent nem egyszeru a jatek. Level3-as vagyok es egy level 4-es csajjal egy side quest-ben igencsak meggyult a bajom. Es ez meg csak a jatek eleje... nem tudom ezek utan mi lesz meg...
-
válasz
Anonymus23 #54173 üzenetére
Mi az a CTD?
Látványban van különbség? Van olyan effekt ami csak 12-ben aktiválható? Gondolom egy GTX1070 DX11-ben is stabilan fogja tartani FHD-ban a 60 FPS-t.
-
Köszönöm szépen a sok segítséget. Már törlöm is és hamarosan kezdem a játékot. Kíváncsi vagyok. Sokan azért szidták mert nagyon bugos. Remélem ezt sikerült teljesen kigyomlálni. Érdemes DX12-ben futtatni vagy inkább 11?
-
Sziasztok!
Megvettem a játékot itt a HA-n plusz valami Survival DLC-t (így volt pack-ban)
Leszedte a játékot kb 50 gigát. Most tölti a DLC-t ami 47giga... Ez hogy lehet? Ráadásul valami The Divison PTS a neve.Ha el szeretném kezdeni a játékot, úgy hogy minden benne legyen ergo az alap meg a DLC is akkor melyiket indítsam? Most olyan kb mintha két játék lenne letöltve...
Btw engem csak a kampány érdekel nem fogok multizni.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektromos autók - motorok
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest