- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #54035 üzenetére
A titkos küldit is meg kellene még csinálnom, de valószínű magyar csapat nélkül esélytelen.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
arnikusz #54031 üzenetére
Ez az: West Side Hat Trick
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #54026 üzenetére
Az Achi az juss el 20. körig mind a három ellenállás helyszínen.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
arnikusz #54024 üzenetére
Igen, Reclaimer kellene a csapatba, és egy játékos aki tudja hol van segélyláda, és a könnyen védhető helyek.
Végleg letetted az egeret a DIV 1-ben?"Alacsonayabb Tierben nem adja be a Pajzshoz, nézd meg az adatlapját és akkor nem kell Tier 5-ben szenvedni."
Lehet én vagyok a tudatlan de ezt nem értem, kinek az adatlapját nézzem meg? -
Kiscsőke
aktív tag
Este tudna jönni valaki ellenállás módra? El kellene jutni a 20. hullámig de sajnos randomokkal nem megy. A Gépház sikerült de a másik 2-höz kellene segítség. D3/Taktikai/Csapásmérő szetteim vannak meg.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53976 üzenetére
Volt észosztás rendesen.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53965 üzenetére
Div1-et én is akciósan vettem, Mi az az AMD-s verzió?
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53963 üzenetére
Nem hiszem, hogy most a kiadás után akciózzák, biztos eltelik minimum fél év. Ha nem több. De azért reménykedem.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53960 üzenetére
Meg azok akik nem tudnak 60 eurót perkálni érte.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53741 üzenetére
Sajnos mivel nincs meg az összes szett-tem így nem tudok minden fegyverhez sajátot rakni. Most a D3-at akarom kimaxolni, ezen kívül még meg van a csapásmérő és a nomád, a többihez még hiányzik 1-2 db.
Meg kb 200000 Div-tech -
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53722 üzenetére
Nekem a lényeg az lenne, hogy ne haljak meg addig amíg a kimentésnek nincs vége, mint tegnap este is. valaki hívott kimentést, odamentem a srác akasztott aztán én is, békén hagytuk egymást, jöttek 3-an akasztottak, nanem berugóztak elkezdtek minket darálni, nem D3-ban voltam épp taktikait teszteltem, hálistennek még el tudtam dobni egy fürkészt, nem tudta levágni, én meghaltam a cuccom ki lett mentve aztán nem mentem vissza.
arnikusz: Miért jó a 2 House a szettedben?
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53602 üzenetére
A D3 meg van rágyúrok a nomádra, és a ragadozóra. Ki lesz este?
-
Kiscsőke
aktív tag
Este jön valaki legendás küldiket csinálni? 8 után leszek.
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #53493 üzenetére
(#53494) arnikusz
Mindkettőtöknek köszönöm a választ, Tegnapelőtt játszottam 40 percet túlélésben, viszont ugyanúgy 0-t írt majd kipróbálom megint, hátha így majd összeadódik.
A bravúros így már menni fog.
A craftolást meg majd megkeresem. -
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Belekezdtem én is a pajzsgyűjtésbe, és van egy csomó hiányosságom.1, Veszély: Még 15 DZ helyszínt meg kell tisztítanom.
2. Főnix: Túlélés módnál bajban leszek az 5 óra egyben az nem valószínű hogy menni fog, és a többivel is lesz gondom
3. Karom: Bravúr pontszámot hogy kapok? Ez nekem még nem tiszta.
4. Elöljáró: Firecrest hátizsák és Végső megoldás mellény kell akkor meg lesz a 3 szett de ha ezeket nehéz szerezni akkor A taktikus hatalma szettből kellene hátizsák és mellény. Szerintem köv eseménynél meg lesz
5. Seriff: Négy fegyver hiányzik még az egzotikusak közül: Tommy Gun, Hildr, Big Alejandro, Tenebrae.
Az elsőt azt megoldom szerintem egyedül is, viszont a többinél elkelne a segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest