- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #17008 üzenetére
Mi történik, ha úgy vannak kialakítva a ruháim rajtam, hogy 161 a GS-em. De mondjuk valamelyik cuccból ami bent van, van egy kicsit gyengébb az inventory-ban, átveszem a gyengébbet, bedarálom az erősebbet, nincs meg a 161 GS, azonnal átrak kis bracketbe?
Fordítva, kis bracketben vagyok, mondjuk gagyi nagyon a pisztolyom, nem foglalkoztam vele, úgysem használom soha, supply dropból esik egy 131-es lila, ezzel a GS elérte a 161-et, mert már nálam van, azonnal átrak?
A fentivel lehetne játszani ilyen eltűnök dolgot elvben, nem tudom a gyakorlatban hogy működik.
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #16840 üzenetére
Áhh nem is túl erős (a karim). Az volt a baj este, hogy már nagyon mennem kellett és nem akartam tovább harcolni velük mikor lent voltak a létra alatt. Amit te nem láttál és lementél. Csak néztünk fent, hogy mit csinálsz mert be voltak scannelve.
Aztán miután kijöttem DZ-ből gyors craftoltam egy Vector-t. Szombat óta egy jóra hajtok. Most jött ki az első értelmesebb. Deadly + Fierce (27+8% Crit chance). Erre még jön a fegyver alap crit chance-e 21% (ha jól emlékszem) és a fegyver kiegészítő crit módosítók. Kíváncsi leszek rá.
Nem tudom erőltessem e tovább a Vector craftolást, ha ez beválik akkor inkább ráfekszek a Balanced M1A craftra, mert abból egy Brutal + Proficient. Annál bőven lehetne jobbat pörgetni még.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #16768 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=zyeYFLWcFaM
Illetve van egy olyan is, hogy megölöd magad sticky-vel, társad ledob egy revive ládát, az elkezd felkelteni, közben megöli magát ő is sticky-vel. Felkeltett a láda, és be is bugoltál emiatt. Lelőhetnek, de kúszol tovább a végtelenségig, halhatatlan leszel.
Persze ezzel dz-be menni baromság, ott kúszol, ütnének le és nem halsz meg, garantáltan report.Ezzel lehet glitchelni challanginget. 1 kint marad az ablakon kívül, csak 3 megy be így. Ha le is lövik őket, mindhárom szépen felkúszik az ablakhoz ahol régen coverrel bementünk, onnan a 4. fel tudja éleszteni őket mert őt nem tudja semmi bántani ott kint, visszamennek, folytatják. Így igazából bármilyen gyenge is egy komplett csapat, csak idő kérdése és meg tudják csinálni, csak macerás.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #16763 üzenetére
Van az a talent a sima HE cuccon, ami a skill-es cucc sebzésének egy részét vissza healeli rád.
Ledobsz egy turretet, ami folyamatosan lő, ha lelőnek és haldokolsz, de a turret pl sebez egyet valakire, az a heal felszed téged és harcolhatsz tovább.Brownage, otthon megnézem majd a videókat.
Akartam tegnap csatlakozni, de folyamatosan tele volt a csapat amikor néztem. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #16758 üzenetére
Jah, de szerintem a striker használhatatlan, amikor lövök akkor felmegy egy kicsit, de ennyi, mikor meghal és túlmegy még pár golyó akkor le is nullázza. Szerintem 3-3-ban tolom majd, vagy új szett.
A nomád bugos, leszereltem kiskariról, nem működik a 4-es bónusz.
Persze ilyenkor már kiesik a hiányzó része, tegnap szólóban DZ-ztem kicsit, supply drop backpack of nomad, supply-t védő boss pedig mask of the nomadot dobott, jó kör volt. -
.LnB
titán
válasz
RECSKA #16731 üzenetére
Akkor nem csak nekem van ilyen. Csak az a baj, hogy az elmúlt három napom nekem végig ilyen volt.
szituáció: The Pit-nél metróba beszaladt egy manhunt csoport. M1a-val szépen elkezdtem lemenni a lépcsőn, pulse miatt láttam őket. Gondoltam pici résen belövök egyet gyorsan aztán vissza. Látom a srácot pulse-zal, megyek le, de még nem láttam rá, nem tudtam lőni. Erre fekszem egy hittől. Meg merek rá esküdni, hogy mi se látszódtam. Akkor először nyomtam egy alt+f4-et. Sok volt ez a pár nap.
Arról nem is beszélve, hogy jó párszor mit sem zavartatva magát teleportálgatnak, rpm-hacnkel szaladnak át négyünkön. Sokaknak a játékán is látszik, hogy csal. 2 tag percekig várt minket egyik rejtekhely előtt. kettő manhuntos, csak áll az utca közepén és vár. Nem félnek attól, hogy esetleg 7-8 ember rájuk megy, nem ők tudják, hogy nem jön senki. Kimentem lelőttek, másik ponton éledtem és láttam, hogy a társamat ugyan úgy várják, hogy menjen ki. Meg mostanában nem menekülnek a manhunt csapatok hanem támadnak. Eddig fosott a valaguk bebújtak valahova, most meg ők kergetik a dz többi játékosát, és teleportálgatnak, onehitelnek meg minden.
Volt két hetünk normálisan játszani és ennyi. Remélem szerencsésebb leszek a héten ha játszom és én is tiszta szervert kapok. Mert ez sok volt.
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA #16723 üzenetére
Jah azok komoly kergetések voltak
Volt egy kemény 4 fős csapatunk hétvégén, akiket mi is megöltünk rogue-ként, aztán később ők is haltak általunk rogueként. Ballekay meg Frankz vagy hasonló nevű srácok. Na ők pl baromira vevők voltak a pvp-re, kaptak is, adtak is, fel kellett őket vennem friendlistre
Imádom, amikor az emberek a PvP-t emberien kezelik és nem az van, hogy odajön, meghal vagy lelő és akkor "fuck you"-zik, hanem bevallja magának, ha élvezi és szól két jó szót, hogy de kurva jót lövöldöztünk.
-
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #16239 üzenetére
Nalam garantalt a -level dzben
Igy vanEzt tanusithatom
LnB.
Tudod ilyen bighead cuccos. Úgy is szereted.
Szerintem kimaxoltad a trollkodas fogalmatAmugy meg ne bancsad (cs!) mar na! Kell az onbizalom mindenkinek. Meg a galaxis orzoinek is. En is fenyezem magam, fenyesebb vagyok mar mint Salamon toke.
megse faj senkinek.
Amugy hiaba fenyezi magat nekunk lement nem egesz 39 perc alatt, szoval... -
sith7
félisten
válasz
RECSKA #16162 üzenetére
Még jobb ...
.....
Anonymus23
Akkor rosszul értettem
, de engem akkor is sokkoltak a számok
Na igen ... az ember játszik, koncentrál, megy előre, egyszer csak minden figyelmeztetés nélkül a kolléga beletol egy oroszlánüvöltést a fülesbe, amire azt mondja, hogy tüsszentés volt ... komolyan mondom ugrottam egyet a forgószékkel együtt
-
válasz
RECSKA #16040 üzenetére
Nm. Ha már ilyen lelkes vagy megcsinálhatnád nekem a Falcon Lostot challengen de ne csak aim botot hanem rpm hacket hozz, a bázisom tudod hol van, a lootot pakold be a ládába a bejárattal szemben
Amúgy komolyra fordítva, lassan ideje lenne egy FL challenge-nek nálam is mert a hardot már letoljuk 3 effektív emberrel is wipe és nehézség nélkül. -
Hunner
senior tag
válasz
RECSKA #16026 üzenetére
Én is erre hajlanék amugy, hogy ne rágjuk már ezt mint egy gumicsontot. Mindenki levonta a számára megfelelő következtetéseket, és ha úgy gondolja játszik / nem játszik adott emberekkel.
Haladni kéne előre, max 3 hét és jön a következő kontent patch loot 2.0-val. Inkább arra kéne ráfeszülni.
-
utomi
senior tag
válasz
RECSKA #15999 üzenetére
Olvastál tőlem ilyet? Pontosan azt írtam, hogy nem vettem észre, hogy GOD módban mennél ezért is lepett meg a posztolt kép. És nem mondtam, hogy AIMolsz vagy, hogy bármi mással élnél a Big Headen kívül.
Egyébként pedig nem én reportoltalak, eszembe se jutott mert mint mondtam nekem nem okoztál kárt vagy hátrányt. Csak mint leírtam picit csalódtam mert tiszteltelek az elért eredményeid miatt és így azért kicsit máshogy fest a dolog. (Persze fogalmam sincs mióta élsz ezzel és mennyire komolyan így lehet, hogy régen felnyomtad magad már komoly munkával mire ezt kezdet használni. )
Én ezért nem foglak törölni a listából és biztosan fogunk még együtt játszani csak hanyagold ezt a hacket vagy nevezzük akárminek és akkor korrekt lesz. Szerintem.Szerintem legyen beke, mindenki toroljon az uplaybol aki akar emiatt, es szoljon a jatekrol a topik, ne arrol hogy en f@sz vagyok
Egyet értek, elmondtam amit gondolok ezek után tényleg a játékról szóljon most már a dolog. Peace.
-
utomi
senior tag
válasz
RECSKA #15851 üzenetére
Most nem azért de ehhez hack progi kell nem?
Nincs ezzel baj ha valaki él ezzel csak akkor mondja ki! és Recskát nem is akarom bántani oktalanul de annyit szidjuk itt a hackereket, hogy szerintem jogos lenne a kérdés:
A., Recska használ hacket?!
B, Nem használ de akkor ezt, hogy?És igen nem kellene ezt a dolgot csak így elengedni mert eleget szidjuk itt a hackereket ahhoz, hogy e felett nem biztos, hogy el kellene siklani.
Teszem hozzá játszottam Recskával és nem vettem észre, hogy GOD módba menne de ez így akkor is fura. Ennyi. -
válasz
RECSKA #15895 üzenetére
ne ölj a craftba túl sok matit, mert a 870 használhatatlanul lassú. volt ilyenem deadly, brutal, destructive talentekkel. aki hajlandó volt beállni a célkeresztbe, azt elütötte, mint a gyorsvonat, de amire újra lőhettem, kétszer is levertek volna. hát még újratölteni milyen. :| a tervrajzot megéri megvenni, mert ki tudja, milyen buffot fog kapni.
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA #15716 üzenetére
Mondjuk az első killen 4-es taktikust voltam, nagyon túlbiztosítottnak éreztem. Hiába az erős heal, szerintem sokkal többet ér az, ha a shotisokat mindenki tudja lőni keményen, amikor lejönnek.
Azóta én átváltottam 4 sentry 2 taktikus ruhára és 18k vagy 25k (hátizsáktól függ) skill powerrel megyek. szerintem healre bőven több, mint elég. 84k hp-m van és így is maxra healelődök + overhealem is van. Heal miatt ennél többet sztem nem érdemes használni. Tegnap is az volt puggal, hogy nekem 5k skill powerem lett volna eredetileg, de mivel láttam már fent az ablakban, hogy folyton mindenki alacsony hp-n van, 15k skill powernyi egyéb ruha volt nálam és azzal kényelmesen elvoltunk.
-
.LnB
titán
válasz
RECSKA #15602 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy ez a 222felett egy komplett kitett sett.
Nekem is összekukázva van annyi. Sőt a kesztyű ilyenkor egy 204-es gold.
Szóval tényleg csak viccnek jó.
Szóval így nézek ki abba a 222-es gearbe, és kb így is tudnék harcolni: [link](#15603) Edem05: Jól van csókolom, nem tudtam mindig jönni veled falconozni na!
-
Garsza
veterán
-
utomi
senior tag
válasz
RECSKA #15490 üzenetére
jaja a dz-s rouge vadász csapat
! Amúgy rám tuti számíthatsz de csak 21:30-22:00 között szóval ha nem óriási kérés megvártok. Vagy legalább a második körbe férjek már be.
(#15492) kovimester
Tudom, tudom csak az én hibám.Amúgy meg lett volna az hiszen elmentünk a 15. körig hárman csak pont hiányzott a 4. ember de mondjuk tegnap Recskával meg Gabel meg HunDarkEagel-lel mentünk és balra fent a lépcső alatt becampeltünk okos fedezékkel így viszont jobb volt mint a pitben. Ha van kedved gyere te is este aztán megcsináljuk challangeben.
Más:
Most összepakoltam egy 163-as Socomm M1A-t és ma már 963e-t critteltem fejre ami szerintem elég szép ha 182-es vagy 204-es lenne akkor gondolom még mehetne feljebb is ez a szám. Amúgy a First Wave M1A jobb mint a Soco vagy tök mindegy. Tegnap DZ-ből esett egy szintén 163-as Könnyű M4A az is nagyon beadja le is cseréltem egyenlőre a BM AK-74em. -
utomi
senior tag
válasz
RECSKA #15475 üzenetére
Ahogy elnézem ma este 5-6 kör Falcon challange benéz neked
! Hiszen tegnap nekünk is ígértél két kört.
Egyébként tegnap a hard simán megvolt látszik. hogy mennyire nem mindegy, hogy az ember kikkel megy, kell egy jó csapat ide mindenképp na meg a 4 ember felétlen bár ahogy írtad 3an is meg lehet csinálni. -
válasz
RECSKA #15406 üzenetére
nálunk is volt egy rambó, biztos tiltotta a vallása, hogy lejöjjön a pitbe, inkább egyedül haldokolt fent jobboldalt. a másik random meg azért halt meg, mert őt szaladgált kelteni. a másik két kari meg skilles volt. miért nem volt nekik jó a 30-35k elektroval (+tactician) ellőtt pulse, táska meg híl, azt nem fogom fel agyilag.
ha tud valaki valami guildet, klánt, lánykollégiumot, vagy bármilyen szervezett csoportosulást, ahol aktív a társaság 2130-0100, ne tartsa kérem magában.
-
Garsza
veterán
válasz
RECSKA #15399 üzenetére
Tegnap éjjel én is nekifutottam randomokkal a Falconnak hardon. 15. Hullámig simán elmentünk. Addig én vittem a bombánt de az utolsót felvette egy másik srác. Jó mondom vigyük elnyomtam neki a pajzsot mondom tedd fel a bombát erre elkezdett harcolni a mobokkal. Meg is haltunk mind. Kiléptem egy másik csoportal tök simán behúztuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest