- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
arnikusz #47445 üzenetére
Firecrestnél gondolkodom a DPS -en a tűzes gólyok miatt.
jó az, adja rendesen a tüzes golyókat, smg, big A esetén néha úgy érzed, folyamatosan csak olyat lő
csak vigyázni kell vele, nem szabad közel lenni a mobokhoz, mert ha berobban, akkor csúnyán sebez/kigyújt ... tapasztalat
-
Elims
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #47405 üzenetére
Főleg CS farm miatt jött gyorsabban. Jó csapattal 5 percen belül megvolt.
SS flawless:
Most is simán letolható szerintem, igazából csak fegyelmezetten kell játszani.
A végén meg pont jól jön a 3 D3 (ha nem tudjátok lerakni a dupla covert), most néztem, hogy a gyerek, akivel segítettünk vzarmonak és ismerősnek letolni, az honnan dobta fel, a hátsó túsz bal oldaláról.Ami gyorsabb volt az igazából a GE4 alatt a első 3 pálya, mert ott szinte mindenhol lehetett kempelni, a végén azért le lehet lőni a mai (striker/D3) szettekben már az összest, csak figyelni kell. Ennyi volt a segítség, hogy fele/harmada annyi idő alatt meglettek a kis szakaszok, meg persze nem szedett be annyi sebzést az ember, mert hullottak mint a legyek.
A hétvégi körben az egyik ismerős még normál D3 szettben tolta csak, nem is CF volt neki.(#47406) -=Jam=-
A két legnehezebb rész az a diszkó (ezzel kell kezdeni) és a végén a túszok bevédése.
A túszok bevédése se nagy dolog már ha van CF D3 + 1 jó Striker.
Ha valaki veszélyben van, el kell nyomni az ultit. Azt most mondom, hogy kell a kommunikáció (Ghio!!!!) vagy mindenki figyeljen oda magára, mert bukó lehet.
Pl egyszer elbuktuk, pont az, aki kérte, hogy csináljuk meg, ott bénázott a western részen, mert beállt azt a túszt védeni, akinél már állt egy, majd elkezdett futni, és persze a turret lelőtte, pedig simán elnyomhatta volna magára az ultit, de mi csak lestünk, hogy mit csinál ott
Másodjára simán lement, amikor végre mindenki odaállt, ahova kellett -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #47373 üzenetére
Egyelőre takarítás lesz, mert túl sok a felesleges cuccos, meg még van egy csomó most esett CF cuccos, amit még meg sem néztem.
Meg most is van még ~2300-2500 körüli divtech úgy, hogy egy taktikust már kimaxoltam (páncélon kívül).Alphából leveszem a szintet 3 szettre, 2 PvP + 1 PvE)jellegűt hagyok meg szerintem, nem hiszem, hogy űberelni tudná jelen állapotában a Strikert vagy a Predatort.
Alphát csak láttam aki kimaxolt egyet és abban játszott, nem győzött meg egyáltalán.
De ahogy olvasom mindenki csak köpködi...Vadász hitén viszont felbuzdultam, szeretek sniperkedni... 1 PvE szettet biztosan összerakok belőle.
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #47356 üzenetére
Arnikusz, osszetokoltam 45% gyorsulas mellett barett melleny es lelemenyes taskaval
10034a kepzetseg / 473.000 s kicsi
tettem vettemn es ahogy elnezem a ket nem taktikus item nagyobbat emel rajta mintha a 6 lenneIgy elso kijelzesre
Na a Barret altal adott plus csak az elso skill hasznalatra ervenyes, a masodikra mar vesziti a plusz 10 et
igy sticky meg akna hasznalatnal oda kell figyelni melyiket akarjuk maxon hasznalniNa +30 as Skilllnoveles a lovesek utan mar 600000 folott mutat siman az aknak 490000 ezret sebeznek a 4 sebzesnovelovel a sticy meg sebzesnovelo nelkul 1.6 millliot
lejar ez es akkor nezem meg rendesen mit tudnak, mivel az lesz a hetkoznapi helyzet ez meg a atveres helyzet ami volt a GE alatt, nem tudod felmerni mit tud az uij szett rendesenDe igy egyedul farmolosra tok jo, HVT bossfarm es BArmilyen Kihgivas kuldi soloban
Sikerult meglennia Hibatlan Sarkanyfeszek es a tankos, az Ellopott jelre nicsn mar ido, azt majd valamikor vagy soha
AKi birja marja meg 10 orat
-
törölt tag
válasz
arnikusz #47338 üzenetére
Ezért gondolnám PVE-re. De Még egy hete sincs kint a szett, PTS alatt meg gondolom nem sokan tesztelték. Majd kiderül. Viszonylag jó elemeket kaptam, próbálgatom majd. Bár taktikusban utaztam sokat, mivel elektronikás szettekről van szó, gondolom túl nagy különbség nincs egy gear hangolásnál.
(és az avas szalonna skill már nincs meg?
)
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #47315 üzenetére
Szia
EN jelentkezem besegitesnek Nekem sincs meg egyik Hosi sem fekves nelkulMa este ha tudnatok segiteni, barmelyikben, Anonymust-t amr nem akarom zaklatni 2 legendasba segitett
Van Reclaimer, Csapasmero, Taktikus , Predator, maxolva, de ha kell D3 micsodat is osszedobok, ott a ladaban a gyujtemeny de nem foglalkoztam 20-30 perc ma delutan osszerakom
Nane_HU a nicknevem most, pottyoske-t levetett a fiam , azt mondta Tul gyerekes apa
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #47236 üzenetére
En meg Koszonom az Onzetlen segitseget Anonymus jatekostarsanak a fekves nelkuli legendas kuldiket es a Taktikus szett beallitasahoz adott tanacsokat
Most mar csak a 4 Hosit kell megoldanom lassacskan
Alphat meg nem prbaltam meg kell melleny+ hatizsak, sajna a az alpha 95 % a eletero es elektronikas, igy egyik porgetest sok itemen vezitem amin tuzerore kell toljam
Ahogy elneztem solo DZ farm es PVE teruletre erosebb. Skirmish re nem tudom, oda a nomaddal max egyszintu. A csapasmero es Predator jol beallitva erossebb lehet.
Last Stand az kicsit masabb, ott vanna neha neha mobok is -
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #47018 üzenetére
Persze, csakis strikerben.
Kipróbáltam a Ragadozót, nem adja igazából, mivel akkora sebzést tol, hogy nem tudok 10-et lőni egy mobba, és akkor már jobb a Striker 100xMegcsináltam a WarrenGate-t, teljesen jól adja, annyi, hogy kicsit lutri, néha nem adja jól a sticky-t. Az egyik kör 13 perc körül volt, a másik meg 18. Az a baj, hogy elég egy hiba a normál menethez és már buktál akár 1-2 percet is.
A 13 perc környékin pl 7 percnél már a központi csapot zártam elfelé.
A végén a 4 boss az összesen 1 sticky, a dagiból marad kb 2mm élet, amit simán le lehet lőni róla.
Ha lenne egy fullos szett taktikus, akkor abban nyomatnám, de így is durva. A pálya legelején felmegyek jobb oldalon a létrán a 2 sniperhez, eldobom a seekert lelövöm a 2 snipert, mire az állvány másik végére érek, már jön kifelé a 2. hullám, ha jól sikerül rájuk lőni a sticky-t akkor csak a 2 pajzsos dagi marad meg, 1 golyó + sticky és azok is fekszenek. Vagy amikor az átjáró (2 shoti + pajzsos) után mész, és egy csoportban jönnek lefelé a lépcsőn, azok mind 1 sticky, ha pont jó időben tudod ellőni, de ha egy megugrik, akkor megy a lövölde fél percig. -
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46976 üzenetére
Össze is raktam gyorsan egy PvE predatort az excelben, már csak ki kell pörgetni és maxolni otthon. Pár száz divtechet rááldozok majd a maxolásra, mert megtetszett
Egyelőre hagyok rajta 10% heal on killt (mellény+kesztyű) a kesztyűről nem is fogom tudni elpörgetni, és meglátjuk hogyan muzsikál. Bár van másik kesztyű is, ahol lehet helyette mást is, nah kiderül(#46976) arnikusz
Ezt most csak a GE-re akarom, és ott is a Legendás farmolására, kiderül, hogy működik-e.
De lehet azt fogom csinálni, hogy elsőnek a sima PvP-s ragadozóval rápróbálok, és ha adja, akkor rárakom a PvE szetteket (mellény, maszk, térdvédő, kesztyű), és úgy is meg fogom próbálni. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46968 üzenetére
Ahogy nézem, a maszkok azok most nagyon egyszerűek lesznek, sima kill az összes:
Bug maszk - 100 kill mozgásban (gyakorlatilag 1 Heti HVT alatt megvan), nincs semmi feltétel különCage Maszk - 400 kill egyhelyben, ez is simán megvan a Hudson/Lexi farmolás alatt
És talán a "legnehezebb"
Haze maszk - 250 kill miközben csapattárs közelében vagy.
Feltétel: WT5, Nehéz vagy magasabb, Strategic Ambush -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46953 üzenetére
Én nem értem ezt a nagy lila utálatot (más is mondta már, hogy Ő ugyan be nem rak lilát a gearbe), az egyik legjobb dolog Hősi/Kihívás küldetésekre. Az a +20% sebzés a legerősebb ellenfelekre nagyon jól jön, messze felülmúlja azt a ~300 hiányzó tűzfegyver értéket. Szerintem Legendáson is korrekt, a szívatósabb ellenfelek (w1 agent, dagik, bossok) azok mind elite.
Tegnap este gyűjtögettem még egy kevés exo ládát, hogy legyen célpontinfó a heti HVT-re mind a négy karakterhez, ~3 óra alatt 9 (Hősi+Legendás) küldetés ment le 2 karakterrel full random emberekkel, ebben volt néha jó csapat, de volt olyan napalm, hogy maga az volt 40 perc (a 2. és 4. "leggyengébb" Striker szettel).
Megnéztem a heti HVT küldetéseket, az első hatban 4 vagy 5 LMB bossos (van ugye ahol 2-3-4 boss is van) küldi van, az achi miatt érdemes lehet csinálni, a két legkisebbet felesleges, kevés GE kreditet ad és nem is LMB bossok.
Mindegyik karakterhez esett most már olyan LVOA-C vagy M4, amin Pusztító-Ragadozó-Vérengző van, gyakorlatilag alig kell néha healelni magamat. -
Snip3r_HUN
addikt
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46923 üzenetére
Én pulse helyett inkább stickyzni szoktam mostanság, van self-heal + sticky.
A legtöbb player ellen elég a predator, ha csapattal szemben vagy ügyesebb játékossal szemben vagyok, akkor pedig a sticky sokat segít, főleg azután, amikor elnyomta a medkitet a vérzés miatt, és rakná le a ládát... -
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #46910 üzenetére
Itt lenne kerdesem CHC vel
Alapbol 55% CHC van house fevgyveren plus szetten
na ahogy nezem/tudom maxim limit 60% akkor ha megtuningolom Pulse-val es +18 at kellene adjon modositokkal akkor csak 60 % nal beradd vagy 55+18=73 % lesz ?mert ha 60 % nal beragad akkor modositokat atteszem egyebre mert folosleges a pulse es akkor House-on is CHD re teszem a hangtompitot
Pulse nelkul 55 CHC 117 CHD van rajta (PVP re allitott szettelemek) - atekernem ha limites
Koszi segitseget
Amugya ttekertem 49- 135 re es nem adta ugy pulse hasznalattal mint elotte
UI:esti rugok 3 striker 1 valami mas voltak, es felstackelodes utan konnyebben ment nekik mikor mar 2 en kidoltek a csapatbol 4 vs 2 ben a 3 striker aprit . Strikerrel megallitoval tudtam egyiket kozelrol leszedni de utanna fekudtem is azonnal. 2 en lottek folyamat, 9000 staminas striker nem tudott eleget visszatolteni
Alibiman az konnyen lehet 19+19+4+4 a fegyveren plusz 9 + 9 +17 szetten + plusz 15 a halalos kb a pulse meg mar nem emlekszem de 15-20 kozottit adhat meg meg nem tudom honnan
En 135 re is feltoltam a CHD tugy hogy 40 folotti CHC m van pulse nelkul
fejbol enm emlekszem minde allitaasra de itt valaszoljak a Veteran forumtarsak -
válasz
arnikusz #46894 üzenetére
A friss 4. karakteren csak DE szett van semmi más.
Na jó még pár darab már beszerzett CF cucc,de azoknak még nem tudni mi lesz a sorsa.Egy fullos Sentry-t is oda fogok pakolni,illetve egy Ninja-s szettet amit írtam.
Aztán lehet igazodni a csapattárshoz mire lesz szükség.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46889 üzenetére
Furcsa ez a jelenlegi GE, mert a leírásokból az tűnik ki, hogy egyedül érdemesebb farmolni mint csapatban.
Tegnap beszélgettem egy walesi baráttal, kérdezte, hogy mik lesznek a GE jellemzők, elmondtam neki, azonnal visszakérdezett, hogy akkor gyakorlatilag egyedül és fedezékben?
Néhány coop achi kivételével max ketten éri meg farmolni...Nekem mind a 4 karakteren van 1-1 6-os striker PvE szett, tegnap is esett egy Pusztító+valami+Vérengző M4, így már van belőlük legalább 5, lehet próbálgatni, hogy Fogékony/Halálos/Brutális/Ragadozó/Kérlelhetetlen tálent jobb-e harmadiknak.
Már 1 körben leselejteztem egy halom CF cuccot, de lehet még egy kört csinálni kell, mert felesleges lesz ennyi cuccos a régiekből. -
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46814 üzenetére
Megnéztem, ugyan az mint ami korábban volt:
Ezek gyakorlatilag együtt megcsinálhatóak:A GE küldetései:
WT5, 2 (4 a dragonra) player, csak tech skillek (taktikus +golyó + sticky + turret, ahogy tetszik), minimum hard, csak shoti:
Close Quarters
Gadget Geek + Inaspector Gadget (ez mintha ugyanaz lenne)
Journey's End
Kudos
Perfect Execution
Technically Able + Technically Doable (ez mintha ugyanaz lenne)Illetve az első sikeres küldetés után ezeket is beadja:
1 küldetés alatt:
Clean Run (hogy ez pontosan mit jelent, majd kiderül, Timer Square-en van bőven tér, hogy ne legyünk egymáshoz közel)
Every Journey
Super SoldierDe lehet 3 felé érdemes lesz szétszedni (de minimum kettő), a fekvés nélkülit megcsinálni külön, a shotist meg pugokkal. Mondjuk a fekvés nélküli mióta van CF Nomád + Striker nem akkora varázslat.
Ami érdekesebb az a Surprise punch, oda szerintem D3 pont jó lesz kivégezni a mobot
-
hesszan
aktív tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46786 üzenetére
Mivel elég sok sebzés éri, ezért ez működik is.
Más:
Nézegettem az Ambushra a szettedet, de nem igazán értem benne a shotit, mert ha jól vettem ki az eddigi infókból, akkor leginkább a fedezékes harc fog dominálni és azon belül is egyedül lesz érdemes menni.Ezt írtad anno:
GE Ambush is about Slow Movement.
active modifier (anytime): "Ambush" Do more Damage if you stand still
active modifier (optional): "Hidden Ambush" Damage reduced if you move, after a while, you lose life too
active group modifier (optional): "Strategic Ambush" Damage reduced if moved in range of other agents.Ha jól értem:
Alap: Nagyobb sebzés ha egy helyben vagy
1. opció: Az előző + a sebzésed csökken ha mozogsz, egy idő után pedig a HP is csökken.
2. opció: Az előző kettő + a sebzésed csökken ha közel vagy egy csapattársadhozNa most ebből az jön le, hogy érdemes lesz a 2-es opcióval indítani a Lexit egyedül
A GE küldetések közül mindent szét lehet kempelni, és ahol nagy távolság is van (Time Square) oda meg jobb lesz a sniperkedés. Ezen felül meg ott van, hogy ki tudja mennyit jelent a sebzés csökkenés + HP veszteség, lehet simán (túl)kompenzálja a Striker, ami jelenleg is brutál erős.Playlist will be:
- Broadway Emporium
- Police Acadamy
- Queens Tunnel Camp
- Times Square Power Relay
- Dragon's NestAmit ki fogok próbálni az a Turret(Sticky)+Seeker páros, mivel ott gyakorlatilag végig kempeled az egész Warrengate legendás küdetést. Van is hozzá egy szettem, ha jól rémlik a jelenlegi Taktikus szettel (barrett+Ninja+3 taktikus+1 nomád kill HP-ért) 394k az alap képzettség (+stackelődik) 48% skill haste mellett, de meg kell nézni, mert nem emlékszem pontosan.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46784 üzenetére
D3-nál én a csapatbuffra lennék kíváncsi, hogy mennyire adja vagy sem. Több csapatban láttam már, hogy használják, megy előre kitakarva a legtöbbet a többi manhuntből, ha egyedül vagy, akkor még sticky sincs nálad meg a gránátból többnyire kiugranak, illetve mire gránátozol (idő) a másik csapat ragadozó+strikere már le is szedett
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46777 üzenetére
Nem, nagyon szór, és sok megy mellé, ahhoz nagyon közel kell lenni, hogy normális legyen, bár a Striker ad stabilitást, van is a karaktereken, max kipróbálom. Meg ez ugye PvP-re jó, nekem meg nincs jó PvP-s szettre minden része, csak PvE van négy
LVOA-C + M4-et használok + a Big Alejandro-t. Az nagyon pontos és gyors, nem utolsó sorban 100-on felül van a tár, az kimaxolja nekem pikk-pakk a bónuszt, pl kazánajtós dagikon felnyomom, 400k felett kritel utána az M4Valamelyik nap DZ-ben ugyancsak esett egy közepestől erősebb valami + Pusztító + Vérengző M4, szóval még craftolni sem kell a negyedikhez cuccost.
Shoti: Mire lement az 500 fázis maradéka (mondjuk a végén már az életemet eluntam) Magányos + Shotival + LMG toltam végig, egyrészt a berserk miatt nagyon jól adta, másrészt csúnyán sebzett is. Pedig végig T5 + Kihíváson toltam. Nem is nagyon kívánok mostanság UG-ba menni
De ezzel meglett mind a shoti, lmg achi is. 400-ig még jó is volt, nem utolsó sorban alapanyag gyűjtésre is jó volt
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46770 üzenetére
Tegnap 2,5 órát heti küldiket toltam, ~300 divtech összejött (exo láda + mindent betörtem amit kaptam), nagyon darálósak lettek és néha elég jó csapat van, gyakorlatilag végig van darálva az egész.
Milyen már az, amikor az LMB shotis fedezékbe bújik?
Voltak olyan körök, ahol volt Sentry, pisztollyal pikkpakk bejelölte a full mob társaságot, nagyon gyorsan elfogytak.Jövő héten ha jön GE, meg is lesz a legújabb achi, a Kaszás
3500 kill hijja van még, de lehet még a héten összejön, az elmúlt 3 hét átlaga 1270 kill/nap, nagyon adja ez a striker. -
válasz
arnikusz #46756 üzenetére
Ha már fedezék,akkor én a jó kis DE szettet fogom hozni.
#46757 RazoR :
Én a WSP kóboroltam csak úgy,és jött a CF boss-ból,drónból,sima ládából.
A WSP akciókat érdemes megcsinálni.Ott nem fogsz unatkozni az biztos.
Nekem igazából tetszett,nekem nem volt olyan uncsi,mint 10-20 hullámot letolni.#46762 Anonymus23 :
Azt neked,anticheat-et.
Sztem inkább buffolják a god mode glitch-et.
-
szucstom
őstag
válasz
arnikusz #46746 üzenetére
Bocs, de nem olvasok mindig minden hsz-t vissza, főleg, ha olyan 60-70 környéke
Egyébként eddig egy vector volt, de az AUG-nak jobbak a talentjei.
Hát, PS-en tolom, szóval jelenleg nem.
Nem, nem pisztoly volt a kezemben, az AUG-ra átváltottam direkt.
Hát ez hülye... vagy én vagyok béna. Most meg engedi használni... jeez...
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46695 üzenetére
Szerintem külön számolja.
PvP lvl99: ez mondjuk engem hidegen hagy, a múltkor játszottam valami tvicserrel, bemondta a kör elején, hogy közvetíti a meccset, lehoztuk 20-2-re.
Neki volt 10 killje nekem 8. Na neki már akkor lvl99 voltEz valamikor Karácsony környékén volt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46691 üzenetére
Ketten ugye nem az igazi, mert dupla a láda értéke, de így is tudtam pár CF cuccot adni Sithnek.
De ez kb olyan, mint a tyúk és tojás. Ha nincs jó cuccod, akkor nem sok esélyed van a 14. körig eljutni, amúgy meg itt azért elég gyorsan "szinte" fixen tudsz CF cuccot farmolni.De tegnap nem csak a ládákból jött CF cucc, hanem kaptam normál Field cache-ből is, sőt a 200 főnix kreditért megvásárolható is dobott CF-et.
De gondolva a jövő hét keddre, el kell kezdeni selejtezni, mert megint túl sok cuccos van.
Így leselejteztem legalább 20 fegyvert, amik már hónapok óta ott vannak, és amúgy van belőlük BP, és csak azért vannak ott, mert jó tálentjeik vannak, de nem használom, azok mennek a kukába.
Ugyanez a CF szetitemekre.
Eddig minden CF itemből volt ~4 gearre való, most le fogom csökkenteni, és szétszedem a felesleget, mivel úgy sem fogom használni.* Tetszik a Sentry, de marad 2 gearre való, mert van tőle sokkal jobban használható, és hiába szeretek sniperkedni, nem adja annyira azóta amióta megvan pl a Striker.
* Magányos csillagból is felesleges a 4, ott is marad max 2 gearre való, PvE farmra is van jobb (Striker), PvP meg az új szettek miatt totál felejtős.
* A Dead Eye-t is kiherélték a Stamina emeléssel, gyakorlatilag esélytelen vagyok lelőni bárkit is vele, főleg mivel glasscannon.
* Végső megoldásban se látok már senkit sem szaladgálni, még jó, hogy régebben megcsináltuk a flawless CS-t, mert amióta nem tudod magad healelni láda cipelés közben eléggé necces tud lenni, bár szerintem a CF alfában nem lesz akkora gáz, ultifelhők lesznek
* Reclaimer marad 4 szett, csak szétrakom karakterenként, és nem lesz kimaxolva, de sokszor van heti exo ládáért menve, hogy Sárkányon/Napalmon se reclaimer, se DPS.
* D3: ez mondjuk még kérdéses számomra, most is esett belőle legalább 6-7 CF cuccos, de nem az én világom a kazánajtóval való szaladgálás, 2 szettre való megmarad az biztos, mert amúgy jól használható.
* Nomád: ebből viszont nincs 4 szettre való, két szettet tudok belőle talán összerakni, de nem is nagyon használom
* Ragadozó: ebből szerintem megmarad 3-4 szettre való, egyelőre tetszik.
* Banshee: van belőle 3-4 szettre való, de szerintem max 2 szettnyi marad, a többit kukázom, csak manhunt vadászatra jó, akkor is elsősorban azok ellen, akik nagy pofával pl egy kijáratnál szivatják a népet, vagy ha hamarabb érsz oda a manhunt automatához.
* Striker: nagy kedvenc lett, 4-5 szett (PvE + PvP).Amik most jönnek, azok közül meg:
Alpha nem kérdés, amennyit csak lehet.
Taktikus, ebből is lesz szerintem 4, mert tetszik a vele való játék
Firecrest, soha nem toltam benne, talán itt az ideje kipróbálni
Hunters Faith: ha élnek a bónuszok játékosok ellen, akkor érdekes lehet 1-2 szettet összerakni messziről négyes manhuntokra lövöldözni, ki fogom próbálni, de szerintem nem lesz hosszú életű szett.Jelenleg van kb 240 CF cuccosom, ebből le lesz szanálva kb 70-80 minimum...
-
LucentTwo
tag
válasz
arnikusz #46689 üzenetére
Rendben, remélem nem. Ha igen akkor nagyon rossz lenne. Egyedül meg, legalább lenne még egy opció a solo build-ra. Amikor a nomád sokszor aktiválódik akkor azért az is tud kellemetlen helyzeteket hozni. Erősnek erős ez az alpha, de azért egy csapat ellen szerintem ez is kevés, mármint egy jobb csapat ellen. Bár ezt is csak a látottak alapján mondom, ahogy te is mondod majd kiderül milyen is lesz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #46656 üzenetére
Akkor eljött az ideje a Big Alejandronak
Mondjuk a küldetések nagy részét eddig is in-coverben csinálta az ember, ez végül is annyira nem gáz, de majd kiderül.
Kíváncsi leszek az achikra, hogy mit találnak ki...
Az mondjuk, hogy ne legyél közel a másikhoz az kicsit szivatós, de eddig is egyedül farmoltam a Lexit, akkor ezt is be lehet kapcsolni a plusz GE kreditért.
Gondolom a cover-to-cover lesz a nyerő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest