-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
arnikusz #26574 üzenetére
Ha meghalsz akkor vége! Kezdheted előlről. A cél elérni a Dz-be?? Én ezt vetem ki belőle. Szépen vezet végig az utad Dz-ig de a balfék hamish nem ért be odáig mert meghalt. Elvileg onnan tudsz kimenteni lezárt csomagokat amit használni tudsz majd a main game-ben is.
Szórakozni nem lesz rossz vele. De a main karakterre nem lesz hatással. Az jobban érdekelne, hogy a jelenlegi dz-vel mit fognak csinálni. Gondolok itt a csalókra elsősorban.
-
ceripapa
aktív tag
-
válasz
arnikusz #26379 üzenetére
Köszi!
Szóval csak addig variáltam, hogy beraktam az operátor mellényt, így lett is 3182-es páncél, meg kikubikoltam egy alfa fegyvertokot, nem egy nagy durranás, de így legalább továbbra is megvan a 4 alfa. Az általad javasolt két módosítót, még rögtön ahogy írtad, meg is vettem, használom is mindkettőt. A fegyverkalibrálással még futok egy kört, de úgy rémlik, hogy pont a nem aktív adottságon már nem tudok változtatni, de majd ránézek.
Most így alakult a cuccos: -
-
pzstm
titán
válasz
arnikusz #26327 üzenetére
Ezer thanks
Ha azt mondod terminal tudtam volna, csak a magyar kerget az oruletbe
Estig ha lesz idom ranezek...lehet firearms is kell, bar arrol letettem es skill meg toughness most a cel..azt neztem viszont, hogy life helyett armorra kell gyurnom inkabb...ugyanakkora toughnessnel ha kisebb armorral vagyok nem erzem magam olyan kemenynek
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #26209 üzenetére
Nem tettem le.
Van egy SCAR H és egy MK SSR vagy mi.
Tegnap előtt összetörtem vagy 150 fegyvermódosítót, és sajnos rosszul taktikáztam ezeknél a fegyvereknél.
Ezeknél tényleg a DPS számít. Ennek előtte volt 480-510 e DPS a snipereknél, csináltam rájuk stabilitást, és lett olyan 380-430 k DPS, de látványosan gyengébb lett így, eddig egy mob 1 lövés volt (sima 33-as piros) most néha kell bele 2 lövés is.A 4 alpha + 2 sentry-t ki fogom próbálni, tegnap esett egy halom banshee és kaptam Jocóéktól is vagy 2-3 cuccost, ami használhatónak tűnik (Alpha + Banshee + Sentry), szóval van miből fejlődni.
De lehet vissza kell menni nyestet farmolni
Tegnap este még érdekes volt, na mondom befejeztem, mert menni kéne aludni, de mondom szedjük már össze a cuccot, amit 2 supply-nál is otthagytam.
Lett belőle +45 perc, mert még lett 3 kimentés, mire végigértünk, meg közben a mezei mobokból is hullattak a zöldek is.
Az utolsó kimentésnél megérkezett 2 csapat, az egyik rugó. Na mondom vér fog folyni, erre ezek elbújtak, és megvárták míg kimentünk, és elmegyünk onnan. Aztán mikor otthagytuk őket láttuk, hogy kimentenek -
RoMix85
aktív tag
válasz
arnikusz #26160 üzenetére
Mióta yozsee-nak adtam azt ami esett 229-es (akkor én is a 204-eset használtam) azóta én is szeretnék egyet... akkor azt gondoltam hogy ha addig esett 2 disznó is, akkor lesz több... Azóta se! Pedig vadászom én is. Este csatlakoznék én is a disznószerzési hadművelethez
-
válasz
arnikusz #26096 üzenetére
Underground ... nahát
Jártunk most arra,tényleg jönnek,mint a méhek.
#26097 RazoR :
Üdv!
Tomi mondta,hogy van egy térkép hozzá,nem néztem még sosem.
Igen van season pass.#26098 arnikusz :
Lennie kellene annak is,majdnem tele a stash mindenfélével.
Van AK-m (nagyot üt),ACR-em (szeretem),most esett egy LVOA-C is.Egyébként van egy jó fegyvertok,igaz sárga,de jó.
Ezért kellene máshová raknom az AB-t,hogy megmaradjon a 4. -
Ventur@
senior tag
válasz
arnikusz #25853 üzenetére
Bocsi, most láttam csak hogy írtál
. Igen volt benne cucc, mégpedig egy sárga valamilyen fegyvertok, 229-es. Akkor el is tettem, de már nem emlékszek rá, hogy milyen tok volt.
A kép óta meg nem voltam UG-ban, de ha menne az Uplay - lehalt az egész és nem megy
- akkor lenéznék megint hátha találok ilyen ládát még
.
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #25961 üzenetére
Egyelőre még vacsi, és utána mehetünk csapatni.
De még csak ismerkedek a dolgokkal, nincs mese megint farmolni kell majd.
Viszont egy kicsit átvágott a dolog, mivel a plusz kiegészítők azok nem a normál kiegek, hanem a kieső tulajdonságok helyettesítésére szolgálnak, én meg azokat mindent betörtem, mert mondom minek ezek, amikor ott van a sok jó fínom TF vagy Stamina értéket is adó kieg, aztán rájöttem, hogy mizu van.Az a baj, hogy kezd visszaszippantani a játék
-
Anonymus23
veterán
válasz
arnikusz #25957 üzenetére
A pontosság kedvéért: Nem a magyarságot kutyázta, hanem a "kutyát" magyarozta.
De így beszélni a másikkal, mint ahogy te a te kutyusuddal sem sosem, az is minősít.De asszem bombi nyelvén az Ő hozzászólása így szólna:
"Disz vaz nat ön akszident, jesz áj em daet jú szuppóz daet áj em bézd on máj verbál end vritten kommunikésön..." -
TTomax
félisten
válasz
arnikusz #25797 üzenetére
Nekem sikerült elsőre brutalt raknom rá,melléraktam egy sasg12-öt ha valaki rámszalad.Gear pedig vagy 4lone star,vagy 4 firecrest+2 lone start váltogatom ,nekem nagyon bejön shoti mellé az instant reload,meg a +100%ammo,ha firecresttel megyek akkor meg tüzes turretet rakok mellé shotival nagyon meg tudja állítani a mobokat a shoton is van 315% stagger talent meg destructive-brutal-predatory tehát gyógyít ami sokszor jól jön.
-
TommyS_27
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest