-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
schulc99 #54477 üzenetére
9:30-tól 4 órán át szerverkarbantartás volt. Ehhez szokj hozzá, hogy csütörtökönként (nagy ritkán keddenként is) karbantartás miatt 4 órán át állnak a Division szerverek. Illetve, ha patch jön, akkor is, de nem tudom jön-e még a játékhoz patch, meg azt se tudom, hogy milyen verziónál áll most. De az biztos, hogy csütörtökönként karbantartás miatt szoktak állni a szerverek (az, hogy hetente, vagy két hetente van-e ez, azt nem tudom már). Meg valamit kezdeniük kellett azzal, hogy napok óta sz*r az egész, mert a megvett SP-t nem látja a játék, vagy a Reward-okat nem jeleníti meg. Meg ilyen apróságok
.
De most karbantartás volt
. Egyébként ide szokták ezt jelezni is, hogy mikor, mennyi időre van leállás: [link]
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Hogy van most ez az 1.5 PTS? Benne van a Survival és ki lehet próbálni? Vagy merre kell ezt keresnem? Mert Terminálon tegnap ott volt a Survival bejárat, de írta, hogy nincs Season Pass-en így lófszt nekem a s*ggembe. Most akkor, hogy van ez?
Csak azért kérdezem, mert 1.4 PTS-nél meg volt PvE supply drop-om, amit ugye csak a Season Pass-esek kapnak, havi kettőt. Na, nekem meg csak az alap játék+UG van meg.
(Bár agyalok rajta, ha netalán Black Friday alatt ha kapna egy kedvezmény esőt, akkor beáldozva a már meglévő UG-t, mégis bezsákolnám a SP-t. Csak hát fene tudja, hogy lesz-e rá kedvezmény. 8000 körül már láttam a SP-t, de ennyiért vettem az alapjátékot, szóval 3 DLC-ért, meg pár csicsáért nem adnék ki megint 8000-et.)
-
Ventur@
senior tag
Ez mennyire igaz? Mert ha igen, akkor fel kell szabadítanom megint 40+ Gbyte-ot, mert nekem tetszett a PTS
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
arnikusz #25853 üzenetére
Bocsi, most láttam csak hogy írtál
. Igen volt benne cucc, mégpedig egy sárga valamilyen fegyvertok, 229-es. Akkor el is tettem, de már nem emlékszek rá, hogy milyen tok volt.
A kép óta meg nem voltam UG-ban, de ha menne az Uplay - lehalt az egész és nem megy
- akkor lenéznék megint hátha találok ilyen ládát még
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
#35434496 #25147 üzenetére
Ezen mi a meglepő
?
MOH 2010 Beta-hoz másnap már megjelent a cheat, BF3-nál 3 óra kellett ehhez. Azóta az összes Frostbite Engine-s játékhoz már megjelenéskor van cheat pack.
Ennek ellenére mindenki oda meg vissza van a BF1-től. Kipróbáltam, de nem jött át. Nekem egy BF4-be oltott SW: BF volt és semmi több. Sőt inkább BF4, csak a motort kicserélték lovakra, a tankok és a repülők meg lassabbak. Az egész BF1-ről nekem csak egy DLC jut az eszembe. Sok sok sok pénzért
.
Viszont legyek ON is:
Vége a PTS-nek, de lesz még ilyen? Érdemes a gépen tartani továbbra is, vagy most csak a hamarosan megjelenő 1.4 miatt volt ilyen lehetőség?
-
Ventur@
senior tag
woker: Na ezt nem tudtam, hogy 1. fázisos küldetésnél csak egy van. Pöppec
.
Anonymus23: Agent HQ for The Division az app neve. iOS-re és Androidra van:
Lehet hogy csak nekem volt eddig ismeretlen az app
.
Egyébként 100%-ra van kitolva a bázis és minden mellékküldetést megcsináltam, mégis a túlélő kézikönyvet és a drónt nem mutatja. Telefonokat látom a hiányzókat. De mindegy, nem dőlök a kardomba, ha nem lesz meg minden
.
-=Jam=-: A két DLC-re is lesz tuti olyan hivatalos webshop, ahol kedvezmény lesz rajta, szóval annyira sokat nem bukok, ha külön veszem meg őket. Amit a SP ad, extra tartalom, meg nem villanyoz fel. Nekem a DLC elég
.
arnikusz: Már amit tudtam megvettem mindent Uplay pontokért
. Még maradt 110, azt meghagyom egy -20%-os kuponra majd
.
Uraim, maximális köszönetem a felvilágosításért. Jár mindenkinek egy virtuális pacsi a részemről
!
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Elöljáróban jelzem, hogy a április óta meg van a játék és én csak olvasó módban vagyok itt, de most lenne egy-két kérdésem, hátha tudtok rá választ adni
:
- 2 túlélő kézikönyv, 2 drón és öt telefon hiányzik még a "felszínről". Na most a telefonok helye meg van, mutatja a térkép és egy app jóvoltából tudom a hiányzó drónok és könyvek helyét is, viszont nem jelzi a térkép és nincs is a megadott helyeken semmi. Nyugtassatok meg, hogy ez bug
. Nem mintha oltári nagy dráma lenne, hogy nincsenek meg a hiányzó dolgok, csak beletettem pár órát a felkutatásukba és hát csak jó lenne a hiányzókat is összekaparni
. Van valami mód rá, hogy mégis megszerezzem, ami hiányzik?
- Underground-ban is vannak ilyen felvehető dolgok (valami kép, meg ilyen fejhallgatós valami. Nem tudom a pontos nevüket most
). Ezek a random map-ok miatt teljesen össze-vissza felvehetők, vagy van erre is valami térkép, vagy akármi, hogy merre találom ezeket? Képet még egyet sem találtam, csak a fülesből 5-öt.
Ja meg még egy:
A Season Pass-es oldalon van egy ilyen Year One rész és ott vannak ugye a megjelenő tartalmak (mik jelentek meg és mik fognak még). Nos, ezen kívül amik ott vannak, lesznek még DLC-ék, vagy a hiányzó kettő lesz még és kifújt?
(Tegnap vettem meg csak magát az Undergorund DLC-ét, de ha lesz még több tartalom, akkor lehet mégis érdemes lesz SP-re beruháznom. Csak most kicsit sokalom érte a 9000-12000 Ft-ot. Underdround meg megvolt 3500-ért
.)
Bocs, ha ilyen hülye kérdésekkel jövök, de erről nem találtam eddig semmit és érdekel
.
Előre is kösz bárminemű segítséget
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Epic Games
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest