- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Ventur@ #26743 üzenetére
Rendelkezned kell Season Pass-al bár ők úgy írták:
Please note that you must own the Survival DLC to gain access to this content.
(Lehet az én tájékozatlanságom, de külön még nem láttam a Survivalt, de biztos lesz, vagy már van is)1.4 -ben így volt, ahogy írod de az nem DLC alapú frissítés volt.
-
arnikusz
veterán
válasz
Ventur@ #20966 üzenetére
A felszínen lévőkkel már nem idegelném magamat, van bug is van ami máshol van.
Underground 25 hangüzenet- fejhallgatós és 55 kép érdemes gyűjteni őket mert adnak 250XP-t és a végén ha megvan az összes beváltva egyéb jutalmak is társulnak hozzájuk ezt az uplay jutalombeváltó fülén meg tudod nézni, így munkából most nem tudom pontosan megmondani mit adnak.
Tapasztalatom a gyűjtésükkel eddig 22 hangüzenet és 18 kép van az elmúlt egy hét alatt.
Van gyűjtögető bónuszom a felszerelésben és szerintem az elősegítheti, de a játék is random módon generálja őket. Eddig a legtöbbet a megzavart képességek phase hard szinten szedtem össze.
Nálam a hangüzenetet adta eddig be hamarabb. Általában azon a pályaszakaszon ahol a metrós boltok és túlélők vannak ott lelhetők fel, de találtam már lent a fertőzött terület csatorna bejáratnál is.Folyamatosan nézem a térképet és nyomok pulse-t hozzá.
A Season Passba a hiányzó kettő és egyéb havi tartalmak tartoznak ( ezeket már követelik is a redditen), szerintem az azzal kifújt.
Tegnap a Ghos és Splinter Cell öltözet jelent meg.Uplay pontjaid beváltását a jutalom beváltó uplay lapon tudod levásárolni, ott érdemes a Divtech átalakítókat megvenni+ ami még szimpatikus. Ezeket pedig a jutalombeváltó kereskedőnél a Posta bázison a megnyílt lejárat mellett visszanyered és már használhatod is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Ventur@ #20966 üzenetére
Ami az eredeti területről hiányzik, azt mind mutatja, hogy hol vannak, főleg ha a bázis fel van fejlesztve 100%-ra, akkor ha minden mellék és egyéb küldetést is megcsináltál az adott területen, akkor az összes ilyen intel helyét mutatni fogja a térkép.
Amit mutat, de nincs ott, azok szerintem olyan telefonok, amelyek a föld alatt vannak, és le kell menni a metróba értük.
A többi cuccos meg olyan helyeken lehet, és azért nem látod, mert nyersanyaggyűjtő helyen van, és a nyersanyag ikon kitakarja a cuccos ikonját. Végig kell zoomolni.A gyűjthető cuccosokra ha rámész, akkor mutatja, hogy melyik területen hiányzik még bármi is, és akkro csak azt a területet kell kinagyítani.
Egyébként milyen appról írsz? Érdekelne (bár már mind a 4 karakter 100%) ki tudja mire lenne még jó az az app.
Más:
Mennyit gondolkodtam már egy ilyen fizetős appon, hogy be lehetne táplálni, hogy milyen cucciad vannak, és kidobná neked a legjobb gear össezállítástEzeknél a játékoknál szerintem ezrek megvennék, ha megfelelő alacsony áron tudná adni az ember, és nem törnék fel az első nap után
-
válasz
Ventur@ #20966 üzenetére
Underground-ban is vannak ilyen felvehető dolgok (valami kép, meg ilyen fejhallgatós valami. Nem tudom a pontos nevüket most
). Ezek a random map-ok miatt teljesen össze-vissza felvehetők, vagy van erre is valami térkép, vagy akármi, hogy merre találom ezeket? Képet még egyet sem találtam, csak a fülesből 5-öt.
Nemes egyszerűséggel intel a nevük. És mivel te is írod, hogy random így a kérdésed magában hozza a választ: nincs mivel random (illetve csak néhány 100 variáció lehet a küldetés típusától/fázisok számától függően) viszont ha megnyitod a térképet a játékban akkor az mindig mutatja a felvehető cuccok helyét (lőszer/crafting alapanyag/loot láda) az adott szobában. Intelből meg mindig max 1 van (legalábbis 1 fázisosnál biztosan) és az is random, hogy mit kapsz belőle (urbex photo vagy audio log), de igazából tök mindegy mert mindegyik 1 intelt jelent amit a módosítókhoz fellehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest