- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoMix85
aktív tag
válasz
GrouNDSkulL #30163 üzenetére
Igen a steam az behalt, esetleg ha offlineba indítod még az uplay lehet online?
-
RoMix85
aktív tag
-
RoMix85
aktív tag
válasz
DeadEcho_ #29812 üzenetére
Fentebb írták hogy amikor átváltasz dx12-re kidob egy ablakot hogy csak újraindítás után bla bla... ezt le okézod, aztán még lent ráböksz hogy alkalmazza, utána restart.
Én is megnéztem mi a különbség két beállítás között
dx11 :78,4 79,0 fps cpu átlag 86% vga 99%
dx12: 77,3 78,1fps cpu átlag 68% vga 99%
igaz hogy nem lett több fps , a proci szembetűnő változásSzóval akinek nem i7 procija van, jobban jár a dx12-vel szvsz
-
RoMix85
aktív tag
Faszán megcsinálták a lexis küldit.... szarabb mint volt! 2 ből kétszer nem sebződik se golyó se gránát nem hat rá csak sétálgat köztünk
szerk...
3. próbálkozás is csak úgy sikerült hogy meghaltam és utolsó check pointtól jöttem így már ölhető volt. -
RoMix85
aktív tag
válasz
Anonymus23 #28329 üzenetére
Este 8 körül már mindenki lenni szokott általában, közösen felmehetnénk ts-re aztán mehet a teszt. Ebből csak tanulni lehet
-
RoMix85
aktív tag
dz-be kicsit nagyon bugos
sétálgatok a mobok között, és meg se mozdulnak. Ha rájuk lövök, kb fél perc után összeesik... addig nem számolja a sebzést sem. így már teli is a tatyó, de kimenteni se tudok
Na eddig tartott... delta
-
RoMix85
aktív tag
Már lehet játszani, aki ráér persze
-
-
RoMix85
aktív tag
válasz
arnikusz #26830 üzenetére
Tegnap este elkezdtük húzni a 2. karakteremet, aztán mondta yozsee nézzűnk be fő karival dz-be kicsit... Dz3 környékén láttunk rugókat, így arra vettük az irányt de mire odaértünk tovább áltak. Ha már ott voltunk kimentésnél, elkezdtük lőni a mobokat és dobta a disznót az egyik
aznap pont nem is gondoltam malaclesre és be is adta
Egyébként a disznónak változó az alapsebzése szinten belül, vagy az is fix mint a talentjei?
-
RoMix85
aktív tag
Srácok a táskában lévő cuccoknál a jobb felső sarokban lévő számok mit jelentenek?
-
RoMix85
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #26460 üzenetére
Rocket league
-
RoMix85
aktív tag
válasz
arnikusz #26160 üzenetére
Mióta yozsee-nak adtam azt ami esett 229-es (akkor én is a 204-eset használtam) azóta én is szeretnék egyet... akkor azt gondoltam hogy ha addig esett 2 disznó is, akkor lesz több... Azóta se! Pedig vadászom én is. Este csatlakoznék én is a disznószerzési hadművelethez
-
RoMix85
aktív tag
Srácok nektek mennyire folyamatos a játék? Nálam konkrétan játszhatatlan ha közösen próbálunk küldit nyomni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop Eladó! (Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- Pioneer autóhifi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest